Форум >
Публикувано на 26-01-2009 16:28 | Франция
::?Здравейте, искам да замина на бригада в Европа и видях, че IBC - EXCHANGES предлагат бригади за Франция и Испания. Някой ходил ли е с тях там?
Редактирано от Ivo на 31-03-2010 12:06
Публикувано на 01-12-2009 16:13 | RE: franciq
До всички, който искат да заминават за Франция !знам една фирма, която наистина е сигурна за Франция,лошото е че, в момента имат обява само за строителството.
.фирмата е human power.и е добре изпитана,поне е коректна и не взимат пари напред, което е много важно!успех!
.фирмата е human power.и е добре изпитана,поне е коректна и не взимат пари напред, което е много важно!успех!
Публикувано на 01-12-2009 16:49 | RE: franciq
дай малко повече инфо за тази фирна уеб сайт 

Публикувано на 01-12-2009 17:15 | RE: franciq
www.human power.com е сайта им!но най-добре по телефона!предупреждавам те, че в момента нямат обяви за селскостопанство!виж и в джобс!франция!иначе е 100%легална!

Публикувано на 01-12-2009 17:24 | RE: franciq
има работа за лозарство ,бране на пъпеши,ябълки, различно!за лозарството знам че е в град Тур.работи се максимално 8 часа на ден!заплащането(поне за миналата година)е 8.5 евро на час,квартира се плаща по 5 евро на ден!но си заслужава!неделя се почива задължително!фирмата те кара да си откриеш 2-сметки-евро и лева в експрес банк!организират транспорт с лека кола!много хора са доволни!мой познати!така, че стискам палци на всички решили да пробват и може да се засечем там!успех!информацията ми е достоверна!
Публикувано на 01-12-2009 17:37 | RE: franciq
Bulgari ti xodil li si s tazi firma i kak mogat da se razberat rabotnite mesta,kakva komisiona vzemat

Публикувано на 01-12-2009 17:57 | RE: franciq
ne li4no az ne sam! no smqtam pri parva vazmojnost da podam dokumenti!moi mnogo blizki priqteli bqha!v jobs poblikuvat obqvi!qd me e 4e ne zaminah za tam!vi6 i saita im,tam ima telefon za kontakti!http://www.humanpower.bg/ i nqmat komisionna!samo patnite si poema6!no raz[pitai pak,za6toto znae6 4e vsi4ko se promenq!uspeh!ako ima ne6to pi6i mi!no 100%e hubava firma!*s
az iskam i za angliq no 6te vidim!

az iskam i za angliq no 6te vidim!Публикувано на 27-12-2009 15:15 | RE: franciq
аз ходих с тях и се варнах на 20 октомври.заплащането е 8.82 а квартирата не 5 а 7 евро на ден.пътя до франция го пла6тат те а на връщане сам си го поема6.плаща6 и 1.50 на ден наем за кола +гориво(което си го делите вси4ки които сте в колата)
Публикувано на 27-02-2010 19:50 | RE: franciq
доволен ли си от Франция?Какви пари се изкарват?
Публикувано на 09-03-2010 14:03 | RE: franciq
като цяло съм доволен .а за парите смятай си ги по горе съм написал всичко.пове4е от 45 4аса не се правят в никакъв слу4ай на седмица.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД