Форум >
Публикувано на 30-01-2011 16:13 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
Мен пък ми се ходи на круиз, ама без да работя на кораба. 

Редактирано от Ivo на 30-01-2011 16:13
Публикувано на 12-02-2011 21:05 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
Снощи докато търсех нещо съвсем друго попаднах на някаква фирма която набира персонал за круизи-angelov-consult.Някой ако знае нещо за нея да казва.Гледам по други форуми мненията са противоречиви
.

Публикувано на 20-03-2011 20:47 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
да бе хубава тема и аз съм зарибен за тея кораби
мои хора ми казаха че промар са добри но като ходих ми казаха че трябва да имам стаж на кораб или морско образование
ине стана но паксе ослушвам чух че ако не е лъжа че се изкарвали някакви курсове да те се изкарват и знам къде но незнамколко е сигурно че ще имам шанс да се кача на кораб
надявам се че някои щеобади нещо че хората детопатуват се качиха пък докато севърнат не ми сечака
мои хора ми казаха че промар са добри но като ходих ми казаха че трябва да имам стаж на кораб или морско образование

ине стана но паксе ослушвам чух че ако не е лъжа че се изкарвали някакви курсове да те се изкарват и знам къде но незнамколко е сигурно че ще имам шанс да се кача на кораб
надявам се че някои щеобади нещо че хората детопатуват се качиха пък докато севърнат не ми сечака
Публикувано на 20-04-2011 14:39 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
Привет, някой знае ли нещо за македонската фирма Кузон? Гледам че имат качени някакви обяви за работа на круизни кораби и то все за големите фирими?
Публикувано на 26-06-2011 21:46 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
сега има обява от фирма Invermore Shipping. някой има ли инфо що за фирма е това?
П.С. Колко пари е морския паспорт и в кои градове се изкарва?
Публикувано на 10-08-2011 08:31 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
аз мога да ти отговоря, тази фирма е читава няма проблеми с нея.Интервютата и са главно в Белград или Букурещ, но с организиран транспорт с други кандидати е лесничко
.
Имаше интервю в София 2008г. което изпуснах и още ме е яд.Проучвам въпроса за корабите от 2007г.- не е толкова тежко колкото на бригадите. Знаеш за какво работиш на тоя кораб пък и ти плащат да обиколиш целия свят-яко нали
За стаж и образование- може малко да се поизлъже за него, но има длъжности за които се изисква сертификат( фит. иснтруктор, спа процедури) и такива неща, но не е невъзможно да се качиш. Учиш английски интервютата не са толкова тежки, наблягаш на термини в областта в която искаш да работиш и така.Успех

Имаше интервю в София 2008г. което изпуснах и още ме е яд.Проучвам въпроса за корабите от 2007г.- не е толкова тежко колкото на бригадите. Знаеш за какво работиш на тоя кораб пък и ти плащат да обиколиш целия свят-яко нали

За стаж и образование- може малко да се поизлъже за него, но има длъжности за които се изисква сертификат( фит. иснтруктор, спа процедури) и такива неща, но не е невъзможно да се качиш. Учиш английски интервютата не са толкова тежки, наблягаш на термини в областта в която искаш да работиш и така.Успех
Публикувано на 19-09-2011 09:30 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
http://mmariner.hit.bg/pas_fleet_bg.html Но мисля че тука работата е само за хора специалисти.
Публикувано на 16-03-2012 07:07 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
И аз искам да попитам има ли някой някаква информация за Invermore Shipping??? Дали са читава фирма и дали си залужава да се занимавам тъй като скоро имат интервю и да знам дали да ходя?
Публикувано на 16-03-2012 07:12 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
2pac писа:
сега има обява от фирма Invermore Shipping. някой има ли инфо що за фирма е това?
Ако разбереш нещо за тях плс пиши!!!
Публикувано на 16-03-2012 07:14 | RE: Круизен кораб някъде по Света....
desilitka писа:
аз мога да ти отговоря, тази фирма е читава няма проблеми с нея.Интервютата и са главно в Белград или Букурещ, но с организиран транспорт с други кандидати е лесничко
.

Сигурна ли си че не са някой измамници???
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители