Форум >
Публикувано на 05-01-2011 19:00 | Eмиграция в Бразилия
Прави впечатление, че след като "българката" Дилма Русеф стана президент на Бразилия нашенци се запътиха натам да емигрират. Направо се чудя какво очакват тези хора там - да не би да мислят, че като са българи ще бъдат с приоритет нещо?
Доколкото знам положението на бразилци хич не е розово...като изключим плажовете, самбата, карнавала и Рио де Жанейро...не знам какво биха правили в днешно време бежанците там.
Вие бихте ли избягали в Бразилия?
Доколкото знам положението на бразилци хич не е розово...като изключим плажовете, самбата, карнавала и Рио де Жанейро...не знам какво биха правили в днешно време бежанците там.
Вие бихте ли избягали в Бразилия?

Публикувано на 08-01-2011 22:06 | RE: Eмиграция в Бразилия
Аз Лично-Не бих!!!!!!!!!!!!!!!
И на мен ми е странно кой би емигрирал там??! Голяма престъпност,беден народ и още много негативи!! Само карнавала го бива,но не е достатъчно за да емигрирам там!!!
-1
И на мен ми е странно кой би емигрирал там??! Голяма престъпност,беден народ и още много негативи!! Само карнавала го бива,но не е достатъчно за да емигрирам там!!!
-1
Публикувано на 09-01-2011 15:36 | RE: Eмиграция в Бразилия
...аз бих отишъл да похарча малко паунди само 

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 09-01-2011 20:35 | RE: Eмиграция в Бразилия
cash_money писа:

Ti da ne si gi naplastil tezi paundi, shte imash kolko da idesh i da si doidesh

Публикувано на 10-01-2011 00:17 | RE: Eмиграция в Бразилия
Сега да споделя и аз мнение от друг човек, който е ходил там работил е видял е и това което ми е казвал за Бразилия че се движат много в правилна посока и са много по добре от нас.
Публикувано на 10-01-2011 09:32 | RE: Eмиграция в Бразилия
Тука гледам някои хора говорят доста наизуст.Бразилия , Аржентина и изобщо държавите от тоя регион на южна Америка са изключително бедни. Какъв е смисълът да се емигрира в държави по- зле икономически и от България?
Публикувано на 10-01-2011 13:39 | RE: Eмиграция в Бразилия
Който иска да живее в бидонвил - южноамериканско гето, да върви. Там е само за почивка. 
Антилопке, ти какво направи миналата година? Замина ли на бригада?

Антилопке, ти какво направи миналата година? Замина ли на бригада?

Публикувано на 22-01-2011 09:47 | RE: Eмиграция в Бразилия
Мисля че тук много се преувеличава във всяка държава има бедни и богати ,както е редно богатите живеят в големите градове ! Мой братовчед беше в Рио де Жанейро на екскурзия и сподели че е много красив град там средната заплата е била 500 -550 долара . Аз се запознах с една Бразилка от Сао Каетано до Сул (Сао Пауло ) и ме покани на гости ,като хора са много сърдечни .
Аз лично мисля да емигрирам ,не че тук ми е зле, имам за България много добри доходи но искам промяна и старт към неизвестното трудностите ме правят по силен. Успех на всички !
Аз лично мисля да емигрирам ,не че тук ми е зле, имам за България много добри доходи но искам промяна и старт към неизвестното трудностите ме правят по силен. Успех на всички !

Публикувано на 22-01-2011 09:58 | RE: Eмиграция в Бразилия
Хм...че то и в България средната заплата идва толкова някъде.
Другите цени как са?
Другите цени как са?

Публикувано на 22-01-2011 19:49 | RE: Eмиграция в Бразилия
Било е по евтино от тук и хората живеят добре , ако някой се интересува за нещо да пише аз ще отправя запитване на моята преятелка в Бразилия !
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД