Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Eмиграция в Бразилия

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 05-01-2011 19:00 | Eмиграция в Бразилия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Прави впечатление, че след като "българката" Дилма Русеф стана президент на Бразилия нашенци се запътиха натам да емигрират. Направо се чудя какво очакват тези хора там - да не би да мислят, че като са българи ще бъдат с приоритет нещо?
Доколкото знам положението на бразилци хич не е розово...като изключим плажовете, самбата, карнавала и Рио де Жанейро...не знам какво биха правили в днешно време бежанците там.

Вие бихте ли избягали в Бразилия?

Публикувано на 08-01-2011 22:06 | RE: Eмиграция в Бразилия
UPS
Потребител

Аз Лично-Не бих!!!!!!!!!!!!!!!
И на мен ми е странно кой би емигрирал там??! Голяма престъпност,беден народ и още много негативи!! Само карнавала го бива,но не е достатъчно за да емигрирам там!!!
-1
Публикувано на 09-01-2011 15:36 | RE: Eмиграция в Бразилия
Unlimited
Потребител

...аз бих отишъл да похарча малко паунди само

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 09-01-2011 20:35 | RE: Eмиграция в Бразилия
v1p3ra
Потребител

cash_money писа:
...аз бих отишъл да похарча малко паунди само

Ti da ne si gi naplastil tezi paundi, shte imash kolko da idesh i da si doidesh
Публикувано на 10-01-2011 00:17 | RE: Eмиграция в Бразилия
Antilopata
Потребител

Сега да споделя и аз мнение от друг човек, който е ходил там работил е видял е и това което ми е казвал за Бразилия че се движат много в правилна посока и са много по добре от нас.
Публикувано на 10-01-2011 09:32 | RE: Eмиграция в Бразилия
Komardjiata
Потребител

Тука гледам някои хора говорят доста наизуст.Бразилия , Аржентина и изобщо държавите от тоя регион на южна Америка са изключително бедни. Какъв е смисълът да се емигрира в държави по- зле икономически и от България?
Публикувано на 10-01-2011 13:39 | RE: Eмиграция в Бразилия
vlado
Потребител

Който иска да живее в бидонвил - южноамериканско гето, да върви. Там е само за почивка. wink
Антилопке, ти какво направи миналата година? Замина ли на бригада?
Публикувано на 22-01-2011 09:47 | RE: Eмиграция в Бразилия
em0770mv
Потребител

Мисля че тук много се преувеличава във всяка държава има бедни и богати ,както е редно богатите живеят в големите градове ! Мой братовчед беше в Рио де Жанейро на екскурзия и сподели че е много красив град там средната заплата е била 500 -550 долара . Аз се запознах с една Бразилка от Сао Каетано до Сул (Сао Пауло ) и ме покани на гости ,като хора са много сърдечни .
Аз лично мисля да емигрирам ,не че тук ми е зле, имам за България много добри доходи но искам промяна и старт към неизвестното трудностите ме правят по силен. Успех на всички !
Публикувано на 22-01-2011 09:58 | RE: Eмиграция в Бразилия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Хм...че то и в България средната заплата идва толкова някъде.
Другите цени как са?

Публикувано на 22-01-2011 19:49 | RE: Eмиграция в Бразилия
em0770mv
Потребител

Било е по евтино от тук и хората живеят добре , ако някой се интересува за нещо да пише аз ще отправя запитване на моята преятелка в Бразилия !

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23906 | Форумни мнения 29921 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 32 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: smmsmrtn
Бригадири в момента или преди малко във форума:
UrbanNomad smmsmrtn ReeseCameron AllieBrady enyar zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти