Форум >
Публикувано на 28-01-2011 16:39 | Сезонна работа в Германия?
http://www.sezonnarabota-v-germania.bg/find.php
Искам да попитам дали има някои, който да е кандидатствал от тук?
В сайта има търсачка, с която да си избереш стопанство. Случайно попаднах на него.Питам тъй като ми се вижда леко съмнителен
Извинявам се, че директно поставям сайта и ви благодаря предварително.
Искам да попитам дали има някои, който да е кандидатствал от тук?
В сайта има търсачка, с която да си избереш стопанство. Случайно попаднах на него.Питам тъй като ми се вижда леко съмнителен
Извинявам се, че директно поставям сайта и ви благодаря предварително.Редактирано от Fairy на 28-01-2011 16:40
Публикувано на 28-01-2011 17:35 | RE: Сезонна работа в Германия?
Пфффффф по-неясен сайт не бях виждал дося!!!! Нещо работата афиф ми се струва 

Публикувано на 28-01-2011 17:38 | RE: Сезонна работа в Германия?
Как се казва посредника в България. Има ли изобщо такъв?
23 са всички възможни обяви (стопанства) от всички отметки. Има много информация за стопанствата иначе. И контакти на самите стопанства. Най- добре който се интересува да хване някой с немски да се свърже с дадено стопанство и да разбере как стоят нещата.
23 са всички възможни обяви (стопанства) от всички отметки. Има много информация за стопанствата иначе. И контакти на самите стопанства. Най- добре който се интересува да хване някой с немски да се свърже с дадено стопанство и да разбере как стоят нещата.
Редактирано от Fairy на 28-01-2011 18:22
Публикувано на 28-01-2011 17:57 | RE: Сезонна работа в Германия?
Доста странен сайт....Някой ако има информация за сайта или да каже нещо по-интересно и конкретно за него ще се радваме да го чуем

Публикувано на 28-01-2011 18:00 | RE: Сезонна работа в Германия?
Има телефони за връзка в Германия.Обаждаш се и питаш

Публикувано на 28-01-2011 18:03 | RE: Сезонна работа в Германия?
Сайтът си е много хубав бих казал и доста полезен с много информация и много координати на стопанства в Германия.Преполагам някоя неправителствена организация в Германия е създала този саит с цел информация.Разгледайте го много внимателно
Публикувано на 28-01-2011 18:17 | RE: Сезонна работа в Германия?
Регистрант на сайта е:
Gesamtverband der Deutschen Land- und Forstwirtschaftlichen Arbeitgeberverbande e.V.
Или преведено с гугъл транслейт Общото дружество на немски земеделието, горите Съюз на работодателите
Gesamtverband der Deutschen Land- und Forstwirtschaftlichen Arbeitgeberverbande e.V.
Или преведено с гугъл транслейт Общото дружество на немски земеделието, горите Съюз на работодателите
Публикувано на 28-01-2011 18:25 | RE: Сезонна работа в Германия?
Ако този е регистранта ми е интересно що името на сайта е на български ( с латински букви) и опции на румънски,полски, немски... ами си няма отделни сайтове за държавите. Абсолютно НИЩО не намеквам, просто ми е любопитно... мхм
Публикувано на 28-01-2011 18:35 | RE: Сезонна работа в Германия?
За изготвянето на тази интернет платформа бе предоставено финансиране от Селскостопанска Пенсионна Банка.
Тя е създадена от Обединението на германските съюзи на работодателите в селското и горското стопанство
и се подпомага от Германския съюз на селските стопани.
Бих казал че сайта си е много сериозен.Направи ли са усилия хората да го преведат на български,румънски и полски за да не гледаме като телета в железници и ние пак сме недоволни.

Тя е създадена от Обединението на германските съюзи на работодателите в селското и горското стопанство
и се подпомага от Германския съюз на селските стопани.
Бих казал че сайта си е много сериозен.Направи ли са усилия хората да го преведат на български,румънски и полски за да не гледаме като телета в железници и ние пак сме недоволни.

Редактирано от Oli_K на 28-01-2011 18:38
Публикувано на 28-01-2011 18:43 | RE: Сезонна работа в Германия?
А, верно че има различни сайтова за различните държави ( не само български сайт с различни езици, както си мислих) . Ето за Румъния
http://www.muncasezioniera-in-germania.ro/
http://www.muncasezioniera-in-germania.ro/
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД