Форум >
Публикувано на 28-01-2011 16:39 | Сезонна работа в Германия?
http://www.sezonnarabota-v-germania.bg/find.php
Искам да попитам дали има някои, който да е кандидатствал от тук?
В сайта има търсачка, с която да си избереш стопанство. Случайно попаднах на него.Питам тъй като ми се вижда леко съмнителен Извинявам се, че директно поставям сайта и ви благодаря предварително.
Искам да попитам дали има някои, който да е кандидатствал от тук?
В сайта има търсачка, с която да си избереш стопанство. Случайно попаднах на него.Питам тъй като ми се вижда леко съмнителен Извинявам се, че директно поставям сайта и ви благодаря предварително.
Редактирано от Fairy на 28-01-2011 16:40
Публикувано на 28-01-2011 17:35 | RE: Сезонна работа в Германия?
Пфффффф по-неясен сайт не бях виждал дося!!!! Нещо работата афиф ми се струва
Публикувано на 28-01-2011 17:38 | RE: Сезонна работа в Германия?
Как се казва посредника в България. Има ли изобщо такъв?
23 са всички възможни обяви (стопанства) от всички отметки. Има много информация за стопанствата иначе. И контакти на самите стопанства. Най- добре който се интересува да хване някой с немски да се свърже с дадено стопанство и да разбере как стоят нещата.
23 са всички възможни обяви (стопанства) от всички отметки. Има много информация за стопанствата иначе. И контакти на самите стопанства. Най- добре който се интересува да хване някой с немски да се свърже с дадено стопанство и да разбере как стоят нещата.
Редактирано от Fairy на 28-01-2011 18:22
Публикувано на 28-01-2011 17:57 | RE: Сезонна работа в Германия?
Доста странен сайт....Някой ако има информация за сайта или да каже нещо по-интересно и конкретно за него ще се радваме да го чуем
Публикувано на 28-01-2011 18:00 | RE: Сезонна работа в Германия?
Има телефони за връзка в Германия.Обаждаш се и питаш
Публикувано на 28-01-2011 18:03 | RE: Сезонна работа в Германия?
Сайтът си е много хубав бих казал и доста полезен с много информация и много координати на стопанства в Германия.Преполагам някоя неправителствена организация в Германия е създала този саит с цел информация.Разгледайте го много внимателно
Публикувано на 28-01-2011 18:17 | RE: Сезонна работа в Германия?
Регистрант на сайта е:
Gesamtverband der Deutschen Land- und Forstwirtschaftlichen Arbeitgeberverbande e.V.
Или преведено с гугъл транслейт Общото дружество на немски земеделието, горите Съюз на работодателите
Gesamtverband der Deutschen Land- und Forstwirtschaftlichen Arbeitgeberverbande e.V.
Или преведено с гугъл транслейт Общото дружество на немски земеделието, горите Съюз на работодателите
Публикувано на 28-01-2011 18:25 | RE: Сезонна работа в Германия?
Ако този е регистранта ми е интересно що името на сайта е на български ( с латински букви) и опции на румънски,полски, немски... ами си няма отделни сайтове за държавите. Абсолютно НИЩО не намеквам, просто ми е любопитно... мхм
Публикувано на 28-01-2011 18:35 | RE: Сезонна работа в Германия?
За изготвянето на тази интернет платформа бе предоставено финансиране от Селскостопанска Пенсионна Банка.
Тя е създадена от Обединението на германските съюзи на работодателите в селското и горското стопанство
и се подпомага от Германския съюз на селските стопани.
Бих казал че сайта си е много сериозен.Направи ли са усилия хората да го преведат на български,румънски и полски за да не гледаме като телета в железници и ние пак сме недоволни.
Тя е създадена от Обединението на германските съюзи на работодателите в селското и горското стопанство
и се подпомага от Германския съюз на селските стопани.
Бих казал че сайта си е много сериозен.Направи ли са усилия хората да го преведат на български,румънски и полски за да не гледаме като телета в железници и ние пак сме недоволни.
Редактирано от Oli_K на 28-01-2011 18:38
Публикувано на 28-01-2011 18:43 | RE: Сезонна работа в Германия?
А, верно че има различни сайтова за различните държави ( не само български сайт с различни езици, както си мислих) . Ето за Румъния
http://www.muncasezioniera-in-germania.ro/
http://www.muncasezioniera-in-germania.ro/
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители