Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Сезонна работа в Германия?

страница 5 от 7

<< < 2 3 4 5 6 7 >
Публикувано на 24-01-2012 18:50 | RE: Сезонна работа в Германия?
isi
Потребител

здравейте някой има ли някаква информация за фирма малекс
ще се радвам да получа някакви насоки дали са поредните ментаци или са сериозни

Публикувано на 24-01-2012 21:17 | RE: Сезонна работа в Германия?
damqnov
Потребител

Posrednici sa...no dali sa mentaci nz....az i 1 fr si podadohme dokumentite za rabota v germaniq..... ostava dani se obadqt..... pishi za poveche info na skype: iordan80

Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 25-01-2012 10:23
Публикувано на 25-01-2012 09:05 | RE: Сезонна работа в Германия?
dio
Потребител

kosioz писа:
Georg_Tarala писа:
Здравейте, доста писма изпратих.......
Идеята да напиша това е , че ако си упорит и инат и акъл да имаш малко в повечко, не ти трябват измамниците щото те за никакъв *** не стават. Та идеята ми е ако падне някъде за повече хора да свиркам ли за подкрепа или......... Забравих да спомена , не съм бригадир , защото минах тази възраст 30 тте така че за бригади не ставам , а тва е единствения шанс лека полека да се изплъзнеш от това вонящо място.

Ако излезе нещо и трябва група - свиркай. Лошото е, че с немския хич ни няма.

...свиркай по силно clap че сме много тук търсещите
Публикувано на 26-01-2012 16:58 | RE: Сезонна работа в Германия?
Georg_Tarala
Потребител

Здравейте, днес е може един от най радостните ми дни от как е настъпила новата 2012 година. Някъде около 14 часа телефонът ми звънна (GSM-a) Вдигнах и какво да ви кажа... отсреща Гутен таг херр ....... направо се разцепих... обаждаме се от някаква агенция по труда с дълго немско име което не запомних. И ме пита човека. Имаме няколко оферти за вас. Но преди това искаме да ви зададем няколко въпроса. Аз казвам ок няма проблем слушам (на ужасно лош немско - английски ) . Така казва немеца, работата която можем да ви предложим не е за 2-3 месеца , работодателите търсят хора които да са постоянни и да се обучат , за да станат професионалисти. До колкото разбрах в сферата за която кандидатствате имате над 10 год стаж ???
Отговарям аз : Да да разбира се, имам голяма практика и теория.
Немеца: Добре, а възможно ли е да допълня че търсите постоянна работа???
Аз : Смеейки се : естествено , за временна не бих си правил труда да ви изпращам документите.
Немеца: Господин...... (моето име) , добре ще ви изпратим работодателите които проявиха интерес към вас. Прегледайте ги и в понеделник ще чакаме отговор на кои сте се спряли , по възмобност да са повече от един. Ние ще ви изпратим допълнително график на работния ви ден и какво се изисква от вас, както и заплащането (брутна заплата , понеже всичко се плаща осигуровки и прочие) и вие ще ни кажете на какво се спирате. Надяваме се да сме ви били полезни. До скоро чуване. И си проверявайте пощата по често.

ПС: народе, българино, кой каквото си направи сам няма кой друг да му го направи, за това си опичай акъла и пращай документите до бюрото по труда в Бон, както направих аз, ЦВ , шоф. книжка, Лична карта , копие само на задната част искаха. И се радвай, всичко е безплатно, мина точно 3 седмици и не закъсня отговора, а относно другите предложения за които писах те са бонус , но там не ти обещават че ще взимаш минимума или каквото и да е , а тук говорим да си легален и чист като германец. Там където съм пуснал документите сайта мисля го писах някъде по нагоре, но се пригответе ако сте им станали интересни да ви звъннат, аз се оправих с извинения от моя страна с немския , но вие трябва да си опресните знанията . Сега остава да дочакам офертите и да маркирам кои съм избрал ,аа и да си опресня немския до понеделник .
Публикувано на 26-01-2012 17:10 | RE: Сезонна работа в Германия?
Georg_Tarala
Потребител

И друго, българино, щом ползвате услуги на БГ фирми, значи трябва да си плащате, даром никой не работи, обаче , за извършена услуга се заплаща след като ви извършат услугата, пари предварително не давам ако ще "свинка на джамия да се качи". Таксито е услуга, да не би да го плащам преди да съм стъгнал до мястото. Аз разбирам , Ок риск, ами като не искаш да рискуваш не се занимавай. Пример как си обяснявам нещата. ФИРМАТА "Х" събира за работа в Кипър примерно. РИБКИТЕ "Y" сме ние, хващаме самотета , отиваме на място , виждаме че всичко което ни е обяснено и описано надълго и нашироко е така вадим хонорара ???? който е заявен и си плащаме дълга. Ама неща от типа , дай сега парите ,че там вече иди му гони края да ги нямаме. Да ме заебе някой като преди 15 години в Испания на гарата и никой да не те чака , мое ли ме хванат за.......Абе всеки си има глава на раменете , да мисли за тва му я е дал Господ. Айде със здраве
Публикувано на 30-01-2012 15:05 | RE: Сезонна работа в Германия?
martingan4ev
Потребител

tazi firma MALEKS e mente mo6ennici sa ne im se vrazvaite

Ivo: пиши ни кирилица!
Редактирано от Ivo на 30-01-2012 15:53
Публикувано на 07-02-2012 21:49 | RE: Сезонна работа в Германия?
2pac
Потребител

А със мега смешен немски, добър английски и никакъв стаж имаме ли шанс по-висок от 0?
Публикувано на 07-02-2012 22:57 | RE: Сезонна работа в Германия?
FREE2MOVE LTD
Потребител
http://www.facebook.com/pages/FREE2MOVE-Ltd/136218006411278?

в германия фермите са завладяни от поляци и незнам как българин може да се уреди без посредник!!! когато работодателя има нужда от някои, тои винаги пита работниците си за техен познат или роднина които е свободен и тарси работа. за това хора тарсете фирмите посредници в БГ но внимаваите на кого ще попаднете, направете проучване кои са и колко хора имат изпратени;-)
Публикувано на 09-02-2012 17:15 | RE: Сезонна работа в Германия?
dio
Потребител

Georg_Tarala писа:
jori ако знаеш немски може да те включа в отбора да пиша и за теб, търся някой който да може да им обяснява аджеба какво искаме , какво ни харесва и какво не, па и докато сме там да ровим за нещо по яйляшко, гледам на едно место търсеха охрана на завода, тъкмо за нас работа.

Поздравления и успех навън!clap...това е хубаво и мъжкарско за инициативата! cool
...който незнае език и годинките натежават....ще си стоим тука
Публикувано на 12-02-2012 12:34 | RE: Сезонна работа в Германия?
vlado89y
Потребител

Може и чрез бюрото по труда за Германия , но пак е трудно ..

страница 5 от 7

<< < 2 3 4 5 6 7 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 74 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти