Форум >
Публикувано на 24-01-2012 18:50 | RE: Сезонна работа в Германия?
здравейте някой има ли някаква информация за фирма малекс
ще се радвам да получа някакви насоки дали са поредните ментаци или са сериозни
ще се радвам да получа някакви насоки дали са поредните ментаци или са сериозни
Публикувано на 24-01-2012 21:17 | RE: Сезонна работа в Германия?
Posrednici sa...no dali sa mentaci nz....az i 1 fr si podadohme dokumentite za rabota v germaniq..... ostava dani se obadqt..... pishi za poveche info na skype: iordan80
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 25-01-2012 10:23
Публикувано на 25-01-2012 09:05 | RE: Сезонна работа в Германия?
kosioz писа:
Ако излезе нещо и трябва група - свиркай. Лошото е, че с немския хич ни няма.
Georg_Tarala писа:
Здравейте, доста писма изпратих.......
Идеята да напиша това е , че ако си упорит и инат и акъл да имаш малко в повечко, не ти трябват измамниците щото те за никакъв *** не стават. Та идеята ми е ако падне някъде за повече хора да свиркам ли за подкрепа или......... Забравих да спомена , не съм бригадир , защото минах тази възраст 30 тте така че за бригади не ставам , а тва е единствения шанс лека полека да се изплъзнеш от това вонящо място.
Здравейте, доста писма изпратих.......
Идеята да напиша това е , че ако си упорит и инат и акъл да имаш малко в повечко, не ти трябват измамниците щото те за никакъв *** не стават. Та идеята ми е ако падне някъде за повече хора да свиркам ли за подкрепа или......... Забравих да спомена , не съм бригадир , защото минах тази възраст 30 тте така че за бригади не ставам , а тва е единствения шанс лека полека да се изплъзнеш от това вонящо място.
Ако излезе нещо и трябва група - свиркай. Лошото е, че с немския хич ни няма.
...свиркай по силно че сме много тук търсещите
Публикувано на 26-01-2012 16:58 | RE: Сезонна работа в Германия?
Здравейте, днес е може един от най радостните ми дни от как е настъпила новата 2012 година. Някъде около 14 часа телефонът ми звънна (GSM-a) Вдигнах и какво да ви кажа... отсреща Гутен таг херр ....... направо се разцепих... обаждаме се от някаква агенция по труда с дълго немско име което не запомних. И ме пита човека. Имаме няколко оферти за вас. Но преди това искаме да ви зададем няколко въпроса. Аз казвам ок няма проблем слушам (на ужасно лош немско - английски ) . Така казва немеца, работата която можем да ви предложим не е за 2-3 месеца , работодателите търсят хора които да са постоянни и да се обучат , за да станат професионалисти. До колкото разбрах в сферата за която кандидатствате имате над 10 год стаж ???
Отговарям аз : Да да разбира се, имам голяма практика и теория.
Немеца: Добре, а възможно ли е да допълня че търсите постоянна работа???
Аз : Смеейки се : естествено , за временна не бих си правил труда да ви изпращам документите.
Немеца: Господин...... (моето име) , добре ще ви изпратим работодателите които проявиха интерес към вас. Прегледайте ги и в понеделник ще чакаме отговор на кои сте се спряли , по възмобност да са повече от един. Ние ще ви изпратим допълнително график на работния ви ден и какво се изисква от вас, както и заплащането (брутна заплата , понеже всичко се плаща осигуровки и прочие) и вие ще ни кажете на какво се спирате. Надяваме се да сме ви били полезни. До скоро чуване. И си проверявайте пощата по често.
ПС: народе, българино, кой каквото си направи сам няма кой друг да му го направи, за това си опичай акъла и пращай документите до бюрото по труда в Бон, както направих аз, ЦВ , шоф. книжка, Лична карта , копие само на задната част искаха. И се радвай, всичко е безплатно, мина точно 3 седмици и не закъсня отговора, а относно другите предложения за които писах те са бонус , но там не ти обещават че ще взимаш минимума или каквото и да е , а тук говорим да си легален и чист като германец. Там където съм пуснал документите сайта мисля го писах някъде по нагоре, но се пригответе ако сте им станали интересни да ви звъннат, аз се оправих с извинения от моя страна с немския , но вие трябва да си опресните знанията . Сега остава да дочакам офертите и да маркирам кои съм избрал ,аа и да си опресня немския до понеделник .
Отговарям аз : Да да разбира се, имам голяма практика и теория.
Немеца: Добре, а възможно ли е да допълня че търсите постоянна работа???
Аз : Смеейки се : естествено , за временна не бих си правил труда да ви изпращам документите.
Немеца: Господин...... (моето име) , добре ще ви изпратим работодателите които проявиха интерес към вас. Прегледайте ги и в понеделник ще чакаме отговор на кои сте се спряли , по възмобност да са повече от един. Ние ще ви изпратим допълнително график на работния ви ден и какво се изисква от вас, както и заплащането (брутна заплата , понеже всичко се плаща осигуровки и прочие) и вие ще ни кажете на какво се спирате. Надяваме се да сме ви били полезни. До скоро чуване. И си проверявайте пощата по често.
ПС: народе, българино, кой каквото си направи сам няма кой друг да му го направи, за това си опичай акъла и пращай документите до бюрото по труда в Бон, както направих аз, ЦВ , шоф. книжка, Лична карта , копие само на задната част искаха. И се радвай, всичко е безплатно, мина точно 3 седмици и не закъсня отговора, а относно другите предложения за които писах те са бонус , но там не ти обещават че ще взимаш минимума или каквото и да е , а тук говорим да си легален и чист като германец. Там където съм пуснал документите сайта мисля го писах някъде по нагоре, но се пригответе ако сте им станали интересни да ви звъннат, аз се оправих с извинения от моя страна с немския , но вие трябва да си опресните знанията . Сега остава да дочакам офертите и да маркирам кои съм избрал ,аа и да си опресня немския до понеделник .
Публикувано на 26-01-2012 17:10 | RE: Сезонна работа в Германия?
И друго, българино, щом ползвате услуги на БГ фирми, значи трябва да си плащате, даром никой не работи, обаче , за извършена услуга се заплаща след като ви извършат услугата, пари предварително не давам ако ще "свинка на джамия да се качи". Таксито е услуга, да не би да го плащам преди да съм стъгнал до мястото. Аз разбирам , Ок риск, ами като не искаш да рискуваш не се занимавай. Пример как си обяснявам нещата. ФИРМАТА "Х" събира за работа в Кипър примерно. РИБКИТЕ "Y" сме ние, хващаме самотета , отиваме на място , виждаме че всичко което ни е обяснено и описано надълго и нашироко е така вадим хонорара ???? който е заявен и си плащаме дълга. Ама неща от типа , дай сега парите ,че там вече иди му гони края да ги нямаме. Да ме заебе някой като преди 15 години в Испания на гарата и никой да не те чака , мое ли ме хванат за.......Абе всеки си има глава на раменете , да мисли за тва му я е дал Господ. Айде със здраве
Публикувано на 30-01-2012 15:05 | RE: Сезонна работа в Германия?
tazi firma MALEKS e mente mo6ennici sa ne im se vrazvaite
Ivo: пиши ни кирилица!
Ivo: пиши ни кирилица!
Редактирано от Ivo на 30-01-2012 15:53
Публикувано на 07-02-2012 21:49 | RE: Сезонна работа в Германия?
А със мега смешен немски, добър английски и никакъв стаж имаме ли шанс по-висок от 0?
Публикувано на 07-02-2012 22:57 | RE: Сезонна работа в Германия?
в германия фермите са завладяни от поляци и незнам как българин може да се уреди без посредник!!! когато работодателя има нужда от някои, тои винаги пита работниците си за техен познат или роднина които е свободен и тарси работа. за това хора тарсете фирмите посредници в БГ но внимаваите на кого ще попаднете, направете проучване кои са и колко хора имат изпратени;-)
Публикувано на 09-02-2012 17:15 | RE: Сезонна работа в Германия?
Georg_Tarala писа:
jori ако знаеш немски може да те включа в отбора да пиша и за теб, търся някой който да може да им обяснява аджеба какво искаме , какво ни харесва и какво не, па и докато сме там да ровим за нещо по яйляшко, гледам на едно место търсеха охрана на завода, тъкмо за нас работа.
jori ако знаеш немски може да те включа в отбора да пиша и за теб, търся някой който да може да им обяснява аджеба какво искаме , какво ни харесва и какво не, па и докато сме там да ровим за нещо по яйляшко, гледам на едно место търсеха охрана на завода, тъкмо за нас работа.
Поздравления и успех навън!...това е хубаво и мъжкарско за инициативата!
...който незнае език и годинките натежават....ще си стоим тука
Публикувано на 12-02-2012 12:34 | RE: Сезонна работа в Германия?
Може и чрез бюрото по труда за Германия , но пак е трудно ..
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители