Форум >
Публикувано на 31-08-2011 18:41 | RE: Испания 2011
fatalni4ko писа:
Ми то цялата работа ще е на късмет , така че ще видим. Най много да изгорим с някой лев
за къде става въпросМи то цялата работа ще е на късмет , така че ще видим. Най много да изгорим с някой лев
Публикувано на 31-08-2011 21:02 | RE: Испания 2011
iskam rabota
Ivo: евала за проявения ентусиазъм... и пиши на кирилица.
Ivo: евала за проявения ентусиазъм... и пиши на кирилица.
Редактирано от Ivo на 01-09-2011 12:38
Публикувано на 19-09-2011 08:55 | RE: Испания 2011
katrin73 писа:
здравейте кой и кога ще заминава???
здравейте аз също имам предложение за работа в испания бране на портокали някои ако е ходил или е там пишете как е положението имали измама или всичко е наредздравейте кой и кога ще заминава???
Публикувано на 19-09-2011 16:19 | RE: Испания 2011
ние също имаме оферта за работа в Испания за бране на портокали моля ако някой е ходил или знае нещо по въпроса да пише.
Публикувано на 28-09-2011 11:05 | RE: Испания 2011
Аз имам предложение от фирма ''Ника Трейд''ЕООД/В.Търново,но четох коментари в друг форум ,че се съмнявали в измама,някой знае ли нещо за тази фирма.
Публикувано на 28-09-2011 15:36 | RE: Испания 2011
Здравейта аз бях в испания на бране на портокали. Заминах чрез фирма преди 3 години, стоях 1 година. фирмата се оказа фалшива дадохме по 300 евро на човек, а насреща получихме само телефон за връзка. Но все пак отидохме. Много зависи дали ще се работи чрез посредник /българин /или дирекно за испанец.По принцип се плаща на касетка преди 3 години беше 1,2 евро на мандарини 0,7 евро на портокали. Ако се работи чрез посредник се одържат всеки ден пътни и по 0,2 евро на касетка комисионна, поне така беше. Касетките са от тези нашите по 25 -30кг., в повечето случаи се налага касетките да се носят около 150 метра ако са много обрасли дърветата и камиона не може да влезе между тях. Ние работехме 6 дни като в неделя почивахме. По принцип сняг не е валял но зимата става студено особенно рано сутрин и чакаме да падне скрежа от дърветата за да почнем да берем.
По принцип септември - октомври се бере мандарина нищо че ви казват че отивате на портоколи, той започва към средата на ноември че и декември.
Мандарината се бере с ножичка за която платихми по 21 евро, иначе в китайските магазини струва към 6 евро. Пари се изкарват, но бачкането е много. Аз бях със съпруга си, иначе за сами момичета е немислимо - заради носенето на щайгите.
Била съм 2 лета на бригада в Англия на ягоди, ако трябва да избирам определено АНГЛИЯ !!!
Надявам се да съм ви била полезна.
По принцип септември - октомври се бере мандарина нищо че ви казват че отивате на портоколи, той започва към средата на ноември че и декември.
Мандарината се бере с ножичка за която платихми по 21 евро, иначе в китайските магазини струва към 6 евро. Пари се изкарват, но бачкането е много. Аз бях със съпруга си, иначе за сами момичета е немислимо - заради носенето на щайгите.
Била съм 2 лета на бригада в Англия на ягоди, ако трябва да избирам определено АНГЛИЯ !!!
Надявам се да съм ви била полезна.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители