Форум >
Публикувано на 10-04-2011 21:00 | Чехия ?!?!
Здравейте преди време имах активна кореспонденция с една дама ****************** и с един господин, не му знам името, не се представи та ставаше дума за работа в Германия - монтиране на соларни панели - работата се осигуряваше от чешка борса за работа ..... така и не заминах обясниха ми че немците нещо сгафили. Ето някои от обявите на г-жата или г-жицата то няма фирма няма нищо:http://www.rabota.bg/search.php?select_city=Враца&extSearch=1 и също и една конкретна то всичките са 100% еднакви : http://www.rabota.bg/turizym/2011/03/05/nabira-myje-za-chehiia.204551
Въпросът ми е някой има ли инфо, заминал ли е ? какво става - ако не ме съмняваха и съм сигурен че са точни бих заминал. По техни думи работят от много време с чехите нямало никакви проблеми всичко било есктра.
есктра -екстра ама колко да е екстра ....
та така
Асен Беловарски
Ivo: причина за редакцията: от списъка с фирмите, които не желаят да бъдат коментирани във форума.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170
Въпросът ми е някой има ли инфо, заминал ли е ? какво става - ако не ме съмняваха и съм сигурен че са точни бих заминал. По техни думи работят от много време с чехите нямало никакви проблеми всичко било есктра.
есктра -екстра ама колко да е екстра ....
та така
Асен Беловарски
Ivo: причина за редакцията: от списъка с фирмите, които не желаят да бъдат коментирани във форума.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170
Редактирано от Ivo на 26-05-2013 20:12
Публикувано на 26-04-2011 16:09 | RE: Чехия ?!?!
Асене много внимавай с тази дама четох в няколко форума за нейните измами т.е. обещават едно а после работиш за 400 евро и не ти ги и дават. НЕ СЪМ го изпитал на гърба си но го срещнах няколко пъти вече.
Публикувано на 02-05-2011 17:09 | RE: Чехия ?!?!
Здравейте,
и аз се свързах с въпросната дама, предлага добра оферта.
Някой може ли да ми пише нещо повече, може ли да им се има доверие?
и аз се свързах с въпросната дама, предлага добра оферта.
Някой може ли да ми пише нещо повече, може ли да им се има доверие?
Публикувано на 03-05-2011 17:09 | RE: Чехия ?!?!
http://pozvanete.bg/forums/viewtopic.php?t=1204
Ето малко от многото информация за мошениците ,които уреждат работа в чехия
Ето малко от многото информация за мошениците ,които уреждат работа в чехия
Публикувано на 30-08-2011 21:44 | RE: цвети миркова
може и малко да е стара темата,но искам да кажа и аз нещо за тази жена.значи аз говорих с ***************** по телефона на 26 август 2011г. за работа в чехия.по късно и изпратих по мейла писмо
(Здравейте,
работата е в Прага.
Работи се 6 дни в седмицата, от 8-12 часа на ден.
100 евро е нашата комисионната, която се плаща в София в деня на заминаването, също така в Чехия се плаща още 100 евро комисионна за Чешката агенция и 60 евро е автобусният билет. Там ще получавате авансово всяка седмица по 1000 крони (около 40 евро), а останалите пари след 1 месец. Подсигурена квартира (120 евро месечно, като се включват всички консумативи, отдържа се от заплатата) , договор и осигуровки. Трудовият договор е безсрочен, така че може да останете да работите колкото време прецените, договора се подписва веднага след като се пристигне в Чехия с нашият представител от Чешката Агенция. Имаме си договор с Чешката агенция на Български и на Чешки, който може да Ви го покажем. Нужни документи : лична карта. Трябва да си носите работни дрехи и личен багаж. За повече информация : 0898383534
Заминаване групово на 30.08 и 06.09
>-------- Оригинално писмо --------
>От:
>Относно:
>До: mirkova_@abv.bg
>Изпратено на: Събота, 2011, Август 27 08:56:50 EEST
>Добър ден.Интересувам се от обявата Ви за работа в Чехия-Легална
>работа в Чехия за мъже до 50 години, за зидаро-мазачи, фаянс и
>теракот, кофражисти и подови настилки. Заплащане от 1000-1200 евро
>месечно. Подсигурена квартира, трудов договор и осигуровки. Не е
>задължително владеенето на език. Заминаване групово на 30.08 и 06.09
> Искам да попитам какви документи са необходими,и също така трябва
>ли да имам задграничен паспорт?Трябва ли да давам пари предварително
>и ако трябва ,каква е сумата и за какво точно е необходима същата
>тази сума?Какви са битовите условия в Чехия?Надявам се на отговор от
>Ваша страна.Аз съм от Враца,казвам се Алексей,строител съм с опит в
>мазилка -ръчно и машинна,фаянс ,теракот и замазка.
).на 27 получих отговор от нея.както виждате доста подробно ми се обяснява какво трябва да дам.обаче аз се поразрових из нета и прочетох доста странни неща за тази особа.от другия имейл и изпратих още едно писмо(Здравейте.Интересувам се от обявата Ви за работа в Чехия-за зидаро-мазачи, фаянс и теракот, кофражисти и подови настилки. Уверявам Ви, че съм сериозен кандидат. Тъй като в последните няколко години измамите свързани с посредничество за работа в чужбина зачестиха изключително много и се превърнаха в добре отработена система за нагло и безочливо ограбване на хора съм длъжен да Ви помоля да ми изпратите следната информация, касаеща Вашата фирма:
1.Адрес на фирмата, номер на съдебното решение и име на управителя
2.Номер на разрешителното за посредническа дейност при трудови правоотношения
3.Регистрационен номер на фирмата в Агенцията по заетостта
Също така Ви моля за повече информация относно местоработата ( административен район и населено място в Чехия ), битовите условия(споменавате квартира-каква квартира-къща,апартамент или общежитие), начина на пътуване до местоработата, размер на заплащането за извънреден труд ако има такъв. начина на заплащане ( седмично, месечно, по дебитна сметка, в брой), размера на здравни и социални осигуравки.
Горепосочената информация липсва в текста на Вашата обява за работа в Чехия.
Очаквам Вашия своевременен отговор на запитването ми.
Предварително Ви благодаря.
)в което много ясно и точно обяснявам каква информация искам,защото по телефона тя ми каза ,че сега нямали офис,защото сградата в която бил офиса на фирмата им още била в строеж или ремонт.на второто писмо нямам отговор ,а и няма да имам най-вероятно,защото тази ************** и някой си ************** са чиста проба измамници.чудя се дали да не ги докладвам.но като си помисля най-добре е да ги намеря на място и да ги спукам от бой.значи бях 99% готов да извадя парите ,които ми искаха и да ги дам.добре ,че жена ми ме накара да се поровя в интернет за инфо,а иначе директно си бях изгорял.така ,че хора опичайте си акъла,защото такива като тия има много.дано съм бил поне малко полезен на някой.
(Здравейте,
работата е в Прага.
Работи се 6 дни в седмицата, от 8-12 часа на ден.
100 евро е нашата комисионната, която се плаща в София в деня на заминаването, също така в Чехия се плаща още 100 евро комисионна за Чешката агенция и 60 евро е автобусният билет. Там ще получавате авансово всяка седмица по 1000 крони (около 40 евро), а останалите пари след 1 месец. Подсигурена квартира (120 евро месечно, като се включват всички консумативи, отдържа се от заплатата) , договор и осигуровки. Трудовият договор е безсрочен, така че може да останете да работите колкото време прецените, договора се подписва веднага след като се пристигне в Чехия с нашият представител от Чешката Агенция. Имаме си договор с Чешката агенция на Български и на Чешки, който може да Ви го покажем. Нужни документи : лична карта. Трябва да си носите работни дрехи и личен багаж. За повече информация : 0898383534
Заминаване групово на 30.08 и 06.09
>-------- Оригинално писмо --------
>От:
>Относно:
>До: mirkova_@abv.bg
>Изпратено на: Събота, 2011, Август 27 08:56:50 EEST
>Добър ден.Интересувам се от обявата Ви за работа в Чехия-Легална
>работа в Чехия за мъже до 50 години, за зидаро-мазачи, фаянс и
>теракот, кофражисти и подови настилки. Заплащане от 1000-1200 евро
>месечно. Подсигурена квартира, трудов договор и осигуровки. Не е
>задължително владеенето на език. Заминаване групово на 30.08 и 06.09
> Искам да попитам какви документи са необходими,и също така трябва
>ли да имам задграничен паспорт?Трябва ли да давам пари предварително
>и ако трябва ,каква е сумата и за какво точно е необходима същата
>тази сума?Какви са битовите условия в Чехия?Надявам се на отговор от
>Ваша страна.Аз съм от Враца,казвам се Алексей,строител съм с опит в
>мазилка -ръчно и машинна,фаянс ,теракот и замазка.
).на 27 получих отговор от нея.както виждате доста подробно ми се обяснява какво трябва да дам.обаче аз се поразрових из нета и прочетох доста странни неща за тази особа.от другия имейл и изпратих още едно писмо(Здравейте.Интересувам се от обявата Ви за работа в Чехия-за зидаро-мазачи, фаянс и теракот, кофражисти и подови настилки. Уверявам Ви, че съм сериозен кандидат. Тъй като в последните няколко години измамите свързани с посредничество за работа в чужбина зачестиха изключително много и се превърнаха в добре отработена система за нагло и безочливо ограбване на хора съм длъжен да Ви помоля да ми изпратите следната информация, касаеща Вашата фирма:
1.Адрес на фирмата, номер на съдебното решение и име на управителя
2.Номер на разрешителното за посредническа дейност при трудови правоотношения
3.Регистрационен номер на фирмата в Агенцията по заетостта
Също така Ви моля за повече информация относно местоработата ( административен район и населено място в Чехия ), битовите условия(споменавате квартира-каква квартира-къща,апартамент или общежитие), начина на пътуване до местоработата, размер на заплащането за извънреден труд ако има такъв. начина на заплащане ( седмично, месечно, по дебитна сметка, в брой), размера на здравни и социални осигуравки.
Горепосочената информация липсва в текста на Вашата обява за работа в Чехия.
Очаквам Вашия своевременен отговор на запитването ми.
Предварително Ви благодаря.
)в което много ясно и точно обяснявам каква информация искам,защото по телефона тя ми каза ,че сега нямали офис,защото сградата в която бил офиса на фирмата им още била в строеж или ремонт.на второто писмо нямам отговор ,а и няма да имам най-вероятно,защото тази ************** и някой си ************** са чиста проба измамници.чудя се дали да не ги докладвам.но като си помисля най-добре е да ги намеря на място и да ги спукам от бой.значи бях 99% готов да извадя парите ,които ми искаха и да ги дам.добре ,че жена ми ме накара да се поровя в интернет за инфо,а иначе директно си бях изгорял.така ,че хора опичайте си акъла,защото такива като тия има много.дано съм бил поне малко полезен на някой.
Редактирано от Ivo на 26-05-2013 20:14
Публикувано на 31-08-2011 09:45 | RE: Чехия ?!?!
здравейте на всички, гледам има развитие темата макар и с закъснение.
на въпросната госпожица съм и писал пролетта още и си говорихме два пъти с нея и един път с съдружника-измамник,
И аз бях готов да дам паритеееее ама добре, че се отказах, найстина трябва да се докладва тази жена за да не продължават подобни свинщини, другата идея която ми допада е да им се даде урок от няколко човека, но това отива към саморазправа и може да завърши с кофти последици иначе и двамата си го заслужават на 100%.
Те даже не са и от Враца според мен само така пишат знаят че в този регион няма работа и хората са готови на какво ли не само и само да заминат някъде.
Асен
на въпросната госпожица съм и писал пролетта още и си говорихме два пъти с нея и един път с съдружника-измамник,
И аз бях готов да дам паритеееее ама добре, че се отказах, найстина трябва да се докладва тази жена за да не продължават подобни свинщини, другата идея която ми допада е да им се даде урок от няколко човека, но това отива към саморазправа и може да завърши с кофти последици иначе и двамата си го заслужават на 100%.
Те даже не са и от Враца според мен само така пишат знаят че в този регион няма работа и хората са готови на какво ли не само и само да заминат някъде.
Асен
Публикувано на 31-08-2011 23:30 | RE: Чехия ?!?!
хаха ,ами един приятел "почти" беше заминал ,мисля за пролетта ,че ме беше офертирал и мен за някви слъбчеви панели ,работата обаче била и в Германия....Абе те там нямат ли си специалисти ,ами ние им слагаме панелите.Та той ми обясняваше за няква жена....дали е същата или не-не зная,но доста неща се припокриват,а и още ми "изплуват" парите които давали- близо 1500 евро. Ей добре че е инфото в нета че колко хора да са прегоряли......
НЕ ВСИЧКО С ДВЕ БУЗИ Е ЛИЦЕ.....
Публикувано на 19-03-2012 19:04 | RE: Чехия ?!?!
някои чувал ли е за тази обява ако е така нека пише 1.Пикер в топли хранителни складове - мъже до 35г. - Много спешно
Oписание на работната позиция:
-Постоянна работа за мъже до 35г.
-Трудов договор с осигуровки.
-Заплащане 80 крони на нормочас.
-Трудов стаж,който се признава в България
-Подсигурена квартира-работни ка заплаща наема и транспортните си разходи за месеца.
-Заработка на месец средно 600-800 евро/чисто/.
Допълнителни изисквания:
-Да не бъдете пълни или трудноподвижни хора. Желание за работа в чужбина,отговорн ост и дисциплинираност .Да можете да работите в екип или самостоятелно. Да сте активни в работния процес и да работите 12 часа на смяна.
2.За постоянна работа в пералня се набират много спешно пет жени до 45г.
Описание на работната позиция:
-Постоянна работа за жени до 45г.
-Трудов договор с осигуровки
-Заплащане 65крони на час/чисто/
-Подсигурена квартира-на работника се удържа наема/2700крони/ от заплата.
Допълнителни изисквания:
-Да не бъдете пълни или трудноподвижни хора. Желание за работа в чужбина,отговорн ост и дисциплинираност .Да можете да работите в екип или самостоятелно. Да сте активни в работния процес и да работите 12 часа на смяна.Да разполагате със 100 евро джобни пари.
Информация и записване - 0878 367646 e-mailrace99@a bv.bg
2.
Фирма: H.L.Partner
Държава: ЧЕХИЯ
Телефон: 0878-367-646 Всички обяви с този телефон (4)
Email: pra***@abv.bg Всички обяви с този email (4)
Град: София
Сподели в:
Публикуване на обявата: 14.01.2012 17:29
Печат
[14:02:17] petar tasev: vig tova spored teb vazmogno li e
Oписание на работната позиция:
-Постоянна работа за мъже до 35г.
-Трудов договор с осигуровки.
-Заплащане 80 крони на нормочас.
-Подсигурена квартира-работни ка заплаща наема и транспортните си разходи за месеца.
-Заработка на месец средно 600-800 евро/чисто/.
Допълнителни изисквания:
-Да не бъдете пълни или трудноподвижни хора. Желание за работа в чужбина,отговорн ост и дисциплинираност .Да можете да работите в екип или самостоятелно. Да сте активни в работния процес и да работите 12 часа на смяна.
2.За постоянна работа в пералня се набират много спешно пет жени до 45г.
Описание на работната позиция:
-Постоянна работа за жени до 45г.
-Трудов договор с осигуровки
-Заплащане 65крони на час/чисто/
-Подсигурена квартира-на работника се удържа наема/2700крони/ от заплата.
Допълнителни изисквания:
-Да не бъдете пълни или трудноподвижни хора. Желание за работа в чужбина,отговорн ост и дисциплинираност .Да можете да работите в екип или самостоятелно. Да сте активни в работния процес и да работите 12 часа на смяна.Да разполагате със 100 евро джобни пари.
Информация и записване - 0878 367646 e-mailrace99@a bv.bg
2.
Фирма: H.L.Partner
Държава: ЧЕХИЯ
Телефон: 0878-367-646 Всички обяви с този телефон (4)
Email: pra***@abv.bg Всички обяви с този email (4)
Град: София
Сподели в:
Публикуване на обявата: 14.01.2012 17:29
Печат
[14:02:17] petar tasev: vig tova spored teb vazmogno li e
Публикувано на 03-04-2012 12:22 | RE: Чехия ?!?!
За тази фирма да не се лъжете, че вижте какво намерих в нета!
http://shumen.court-sh.org/2011/00704511_39342011.htm
http://shumen.court-sh.org/2011/00704511_39342011.htm
Редактирано от Elektra на 03-04-2012 12:41
Публикувано на 17-04-2012 13:31 | RE: Чехия ?!?!
abe hora vie ste bolni !!!! 6to ne otidete da rabotite v avganstan. Otivat mi v chehiq maina sqka6 e mnogo dobre ikonomi4eski i nqma gladni tam kato v bg 4e ot bg 6te vzemat rabotnici. za tam vsi4ko e piramida ne razbrahte li.
*КИРИЛИЦА!
*КИРИЛИЦА!
Редактирано от Elektra на 17-04-2012 14:21
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители