Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Schneiders Obsthof- Германия

страница 7 от 9

<< < 4 5 6 7 8 9 >
Публикувано на 26-08-2011 14:47 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
divo_elfche
Потребител

Може ли да попитам след като е платена таксата на Конкордия (в това число и билета), колко пари е необходимо да имаме в себе си като заминаваме?

Публикувано на 26-08-2011 14:53 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
gerinka
Потребител

Вземи си не повече от 50-100 евро,билета ти е платен само за отиване ,НЕ и за връщане, но ако си решила все пак да ходиш,имай в предвид ,че ако се върнеш по-рано билета може да се плати и от България .
Публикувано на 26-08-2011 14:57 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
divo_elfche
Потребител

Супер си, благодаря ти много. Вие как се прибрахте с автобус от Бон до България или по някакъв друг начин (И колко парички ви излезе)
Публикувано на 18-11-2011 00:32 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
Silveto89
Потребител

Здравейте аз бях в фермата за която се изписаха толкова много неща,искам да ви кажа,че съм доволна за малкото време което бях там съм изкарала много повече пари отколкото в Англия за 6-те месеца.В фермата верно условията не са от най-хубавите,но са приемливи и човек свиква със всичко.Работа имаше до последния ден на престоя ми.и май аз съм от малкото хора който си издържаха договорите,но поне като се тръгва на бригада трябва да знаеш,че отиваш да работиш и да се шляеш.хората бяха много точни от към заплащаме,но всичко зависи от вас самите и от това дали ще работите.ако имате въпроси питайте,с радост ще помагам.
Публикувано на 08-01-2012 18:43 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
jori
Потребител

Чрез ,коя фирма сте заминали във тази ферма?език изисква ли се?*predavamse*
Публикувано на 10-01-2012 12:53 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
santos
Потребител

Аз също се интересувам от някакви координати. Благодаря предварително.
Публикувано на 03-05-2012 19:36 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
physics
Потребител
The-Frighteners http://www.facebook.com/misho.andreev

Някой които е бил или ще бъде в тази ферма ако може да ме намери в скаип искам малко да го поразпитам лично. skype: The-Frighteners
Редактирано от physics на 03-05-2012 19:37
Публикувано на 24-05-2012 01:29 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
a_dekova
Потребител

лелелее днес разбрах че нямам шанс за бригада в Англия и ми предложиха в Германия,много се колебаех,но след като прочетох написаното от радима напълно се отказвам от бригада Германия,това е нечовешко отношение!!Потресена съм ужас
Публикувано на 03-06-2012 00:12 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
physics
Потребител
The-Frighteners http://www.facebook.com/misho.andreev

Не е чак толкова лошо колкото е описано.Моята приятелка е там в момента.Друг е въпроса че собственика е малко кьопав. Прясна прясна информация днес разбрах че са му напляскали шамарите но не разбрах дали от Българин или друга националност. Ако има мъже чакащи за там може и да не ги огрее Аз съм в списъка за там което е кофти. Но все пак ако отида ще има и българин който ще му е напляскал шамарите.
Редактирано от physics на 03-06-2012 00:14
Публикувано на 21-06-2012 13:38 | RE: Schnieders Obsthof- Германия
Silveto89
Потребител

Радима или там каквато си,малко си преувеличила описанието на нещата.Ако беше ходила преди Германия на бригада ще знаеше какво означава самата дума бригада.Лично аз не съм спяла на пружина,а съм си спала на матрак и нищо през целия ми престой не беше откраднато макар,че имаше доста румънки.След като знаеш как се бере и си правиш всичко как трябва няма абсолютно никакъв проблем.Основното нещо което иска собствена е да работиш качествено все пак за това те е взел.А и другата глупост която прочетох,е че но може да се снима във фермата....хахахха Мога да ти изпратя поне 200 снимки от фермата и от полетата и дори и със собственика на фермата,а ти още си твърди че не може да се снима.Другото което е малко измислено,че ако са те видели в почивния ти ден да излизаш те прибирали е измислица защото аз съм излизала и са ме виждали и мениджъра и собствени и никой и копче не ми е казал.даже когато сме се прибирали към фермата и са ни засичали дори са ни качвали за да не вървим пеша.И не виждам с какво толкова румънките са повече от вас та им се оставяте да ви се качват на главата след като се бутат буташ се и ти,викат ли викаш и ти.но ако седиш и им мълчиш много ясно,че ще си правят каквото искат.Относно храненията наистина никой не ни е носил на полето храна,но ние се прибирахме до фермата с автобусите,за да обядване,а за закуските които бяха сутринта и следобед ние си правихме от вечерта сандвичи.За чистенето на стайте никой не ни е чистел а ние си чистехме.Баните съм чистила точно два пъти,но не сме чистили само ние а и румънките и полякините чистиха по график.Дрехите не даваха да се оставят на защото е щяло да стане един пожар и след това е забранено.За плодовете ходеше един човек и взимаше за всичките така,че недей да казваш че не може да се яде.И нормално,че полякините ще дават на свойте хора.Ако бяха българи много ясно ще щяхме да даваме първо на българите.Но този проблем е от това,че няма супервайзер българин.След като пристигнахме в Бон си взехме таксита да идем до фермата който ни излезноха не по 10 евро както казваш ти ами по няма и 5 евро.Мисля че има разлика.

страница 7 от 9

<< < 4 5 6 7 8 9 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 50 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти