Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!

страница 2 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 06-05-2012 02:14 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
maxman
Потребител

Не ходете там , скоро се прибрах от там , работата е много тежка , условията са по лоши от затвор едва ли не , едвам искарах пари да се прибера и се прибрах за 1 седмица работа свалих 6кг. Сега се уча да си живея нормалноlaugh . По добре не ходете не се шегувам , сигурно ще съжалявате . Просто приятелски съвет . Ако някой иска повече инфо на ЛС

Редактирано от maxman на 06-05-2012 02:21
Публикувано на 06-05-2012 16:00 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
ganyobalkanski
Потребител

здр. бил сам в няколко държави предимно през лятото.обаче за моите цели не ее хава,защото лятото изкарвам и после зимата без работа в бг мн бързо свършват еднам успявам да изкарам до началото на сезона и почти никаква работа немога да си свърша с парите които заработва в чужбина.тъй като моята цел нее да си плата семестрите или да си купя кола.и в тоя ред на мисли искам да попитам някой знае ли някъде да предлагат работа самоче през зимата.понеже знам че в софия започва приемането на документи септември месец не съм сигурен дали там ще могат да намерят работа за средата на октомври или ноември най късно началото на декември защото след тия месеци вече зямта е наполовина минала.оставт 2-3 месеца.никъде ненамирам рабато за змимния сезон някои ако знае нещо моля да пише.или пък за целогодишна работа пак съм съгласен.искренно се надявам някой да пише .предварително благодаря.
Публикувано на 06-05-2012 18:50 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
bi86
Потребител

Неможе да не заминем платили сме вече ще ни изгорят парите,изглежда нямаме избор трябва да идем но да очакваме най лошото
Редактирано от bi86 на 06-05-2012 18:53
Публикувано на 07-05-2012 01:33 | Бране на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
dem0nchy
Потребител

Аз се отказах и не заминах,обадих се в офиса им,и попитах дали може да ми възстановят паричките,така и стана,намериха си друг човек и неговите пари на мен ги дадоха,но това стана 10 дни след като се отказах,иначе веднага няма да видиш пари,и ако не си по настойчив !! razz
Редактирано от dem0nchy на 07-05-2012 01:36
Публикувано на 07-05-2012 12:20 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
shibilchu
Потребител

аз кандидатствах за бригада в англия а те ми се обадиха и ми предлагат оферта за бране на ягоди по 500 евро на месец като ти спират 120 евро за спането в шибаната каравана и като сам си широк в пръстите и като изкарча още 100 200 и стигам до извода че тук ще взимам същите парий а хем сам си в къщи

Ivo: пиши на кирилица!!!
Редактирано от Ivo на 07-05-2012 12:22
Публикувано на 20-05-2012 15:09 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
spaska
Потребител

искам да замина на бригада за чужбина но нямам данни за фирми които организират тези бригади,някои мижели да ми прати телефон или сайт за да кандидатствам
Публикувано на 20-05-2012 20:24 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

е как да няма?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=70

Данни за контакт ще се наложи сами да си ги търсите в Google.

Отделно в този раздел http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=17 може на бърз преглед да видиш къде заглавието е име на някоя фирма.

Публикувано на 12-06-2012 15:12 | RE: португалия
bi86
Потребител

хора не заминавайте в португалия ще сажелявате аз преди две седмици се пребрах от там,бяхме група от 25 човека след една седмица се пребрахме полувината като се наложи да ни пратят пари за път от БГ,бяхме Sudoberry условията на живот са мн мизерни а за работата да не говорим вайзерите са ужасни наричаха ни машини,роби работете ягоди няма а когато се заяждаха ти даваха почивен ден за наказание,Португалия е най скапаната и бедна държава,ни е бяхме на 18 км от Сао теотонио земеделската и бедна част на ПР,в каравана бяхме по 6 човека общо улицата се състоеше от 3 каравани значи 18 човека ползваме общи бани и тоалетни и една кухня,по добре не ходете защтото ще съжелявате наистина ви го казвам там е ужас.
Публикувано на 27-12-2012 12:41 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
rizla_87
Потребител

За Португалия просто не си помисляйте , заклевам се.Там е АД.
Публикувано на 15-02-2013 13:18 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
pkoleva
Потребител

Чисто по Български всички знаем,че е по лесно да обвиниш другите когато нещо не ти се получава в работата. Да брането на ягоди напримр наистина е тежка работа ,която не е за всеки. Условията са тежки, труда е много, но я се замислете вие в крайна сметка да не сте отишли на курорт със спа процедури.

страница 2 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти