Форум >
Публикувано на 08-06-2013 16:49 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
Здравеите искам малко повече инфо за фермата СУДОБЕРРИ в Португаля както виждам няма никакви полужителни отзиви а аз доста късно се сетих да я проверя,вече сам платил и след 3 дена заминавам,ако може някои да ми даде савет за тази ферма ,предварително благодаря !!!
Публикувано на 08-06-2013 19:42 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
zdravei i az vijdam 4e po4ti vseki ima dosta negativno mnenie za tazi ferma. Vijdam chesi spomenal 4e 6te zaminava6 sled 3 dni.Nie s priqtelkata mi su6to....
Ta nie se chudim ako zvannem i ovedomim Concordia 4e se otkazvame ot ofertata dali 6te ni varnat PONE nqkakva suma ot tova koeto sme dali do sega?! Ako si razbral ne6to svarzano te molq da ni ovedomish za da zemem nqkakvi merki. Ako ne ... shte se vidim v sofiq..
*Пиши на кирилица!
Ta nie se chudim ako zvannem i ovedomim Concordia 4e se otkazvame ot ofertata dali 6te ni varnat PONE nqkakva suma ot tova koeto sme dali do sega?! Ako si razbral ne6to svarzano te molq da ni ovedomish za da zemem nqkakvi merki. Ako ne ... shte se vidim v sofiq..
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 09-06-2013 18:48
Публикувано на 08-06-2013 23:06 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
ами да ти кажа и аз като чета форума доста се замислям,макар че преди няколко дни се прибраха от Португаля познати които не са били с конкордиа и не са били в тази ферма ама изобщо не са доволни не са искарали и един месец казват че е голяма трагедя а що се отнася за СУДОБЕРРИ прочел си коментарите на хора които са се опарили,така че имаме само два варянта,скачаме и или горим или не.
Публикувано на 08-06-2013 23:12 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
ок ще пробваме пак ако върнат нещо ще е добре ако ли не сигурно наистина сте се видим в софя
Публикувано на 09-06-2013 11:05 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
ами ние до Сега сме Дали 560лева .....след това трябва да дадем още 520лв отделно дйобни храна за няколко дни..... И то общо ни се сабират да дадем още 1100лв....претпочитаме да изгурмим с 560 лв от колкото с 1700 И не се знае Дали вобще ще мойем да ги избием или дали ще суберем за да се приберем.
*Редактирам на кирилица! Ще те помоля да пишеш и ти така!
*Редактирам на кирилица! Ще те помоля да пишеш и ти така!
Редактирано от Elektra на 09-06-2013 18:49
Публикувано на 20-06-2013 23:01 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
Извинявам се че не прочетох всички изписани глупости но реших да дам малко реални данни за въпросната ферма.
В един от първите постове един потребител е дал добри разяснения за фермата но те не са пълни:
1. караваните са по 6 човека и 3 каравани ползват една "улица"
НО има и "апартаменти" където са по 4 в стая, също така може да се излезе и на квартира с перфектни удобства и на подобни цени!!!
заплащането е 5 евро но това е брутно, при 160 часа на месец се взимат:
160х5= 800 евро от тях се вадят 120 квартира и около 66 данък остават ви:
620 евро чисти пари от който вадите вече храна и други развлечения...
също така има и бонус схема, като първите 3-ма берачи получават безплатна каравана + изкарания си бонус, следващите 5 взимат 50% каравана + изкарания си бонус,
за справка ако сте добър берач може да си изкарвате по около 1000+ евро
аз съм тук за 2-ра година,
миналата 2012 година за 6 месеца и 11 работни дни спестих 3700 евро
тази година съм тук от февруари и до днес имам спестени 2400 евро а са минали едва 4 месеца,
Работата наистина е тежка така че ако сте "мързеливи" или не можете да берете е нормално да сте недоволни и да говорите лошо което е нормално за българина.
във фермата работят около 300-400 души в разгара и на сезона ако сте постоянни може да останете целогодишно!!! което е много добре
климата е добър, фермата е в близост до океана, има разкошни места за посещения както и възможност да се ходи за риба, разходки, кафенета и прочие.
а забравих да спомена има и наказания което е напълно разбираемо, няма как да искате да берете с 1 кг в час и да искате да ви се плати 5 евро на час!!!
всички от фермата дори и изгонените поради слабо бране или друг вид нарушения на общия ред са си ПОЛУЧИЛИ парите!!!
плюсове:
1. фермата е легална с всички документи.
2. парите ви се превеждат директно в банката (няма лъжа няма измама)
3. натрупания Ви стаж се признава в БГ като 1-ва категория
4. при направа на 9 месеца може да вземете борса в България на стойност 25 лв на работен ден от 3 до 12 месеца
5. може да дойдете да работите тук без комисионни като се свържете във фейсбук или сайта на фермата с офиса на обявения имейл адрес или с Моника Росендо на ЛС във фейсбук
6. фермата предлага като удобства:
6.1. фитнес уреди
6.2. фрее интернет (слаб но го има)
6.3. организиране на различни турнири и игри
въпросните 20-50 евро се отдържат еднократно именно за тази неща а не само за чершафи чаши , чении и прочие други неща....
надявам се че съм бил полезен, ако някои има други въпроси може да ме потърси на скайп " PvB1979 "
успех с работата в чужбина ;о)
В един от първите постове един потребител е дал добри разяснения за фермата но те не са пълни:
1. караваните са по 6 човека и 3 каравани ползват една "улица"
НО има и "апартаменти" където са по 4 в стая, също така може да се излезе и на квартира с перфектни удобства и на подобни цени!!!
заплащането е 5 евро но това е брутно, при 160 часа на месец се взимат:
160х5= 800 евро от тях се вадят 120 квартира и около 66 данък остават ви:
620 евро чисти пари от който вадите вече храна и други развлечения...
също така има и бонус схема, като първите 3-ма берачи получават безплатна каравана + изкарания си бонус, следващите 5 взимат 50% каравана + изкарания си бонус,
за справка ако сте добър берач може да си изкарвате по около 1000+ евро
аз съм тук за 2-ра година,
миналата 2012 година за 6 месеца и 11 работни дни спестих 3700 евро
тази година съм тук от февруари и до днес имам спестени 2400 евро а са минали едва 4 месеца,
Работата наистина е тежка така че ако сте "мързеливи" или не можете да берете е нормално да сте недоволни и да говорите лошо което е нормално за българина.
във фермата работят около 300-400 души в разгара и на сезона ако сте постоянни може да останете целогодишно!!! което е много добре
климата е добър, фермата е в близост до океана, има разкошни места за посещения както и възможност да се ходи за риба, разходки, кафенета и прочие.
а забравих да спомена има и наказания което е напълно разбираемо, няма как да искате да берете с 1 кг в час и да искате да ви се плати 5 евро на час!!!
всички от фермата дори и изгонените поради слабо бране или друг вид нарушения на общия ред са си ПОЛУЧИЛИ парите!!!
плюсове:
1. фермата е легална с всички документи.
2. парите ви се превеждат директно в банката (няма лъжа няма измама)
3. натрупания Ви стаж се признава в БГ като 1-ва категория
4. при направа на 9 месеца може да вземете борса в България на стойност 25 лв на работен ден от 3 до 12 месеца
5. може да дойдете да работите тук без комисионни като се свържете във фейсбук или сайта на фермата с офиса на обявения имейл адрес или с Моника Росендо на ЛС във фейсбук
6. фермата предлага като удобства:
6.1. фитнес уреди
6.2. фрее интернет (слаб но го има)
6.3. организиране на различни турнири и игри
въпросните 20-50 евро се отдържат еднократно именно за тази неща а не само за чершафи чаши , чении и прочие други неща....
надявам се че съм бил полезен, ако някои има други въпроси може да ме потърси на скайп " PvB1979 "
успех с работата в чужбина ;о)
Публикувано на 18-08-2013 01:09 | RE: Берене на ягоди в Sudoberry дали да заминавам ?!?!
Изчетох всичко, но не можах да разбера - къде по-точно, до кой се град се намира тази ферма?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители