Форум >
Публикувано на 25-04-2013 12:03 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Благодаря ти за инфото, основното което ме интересуваше бе дали е необходимо работно разсрешение или друг документ за право на работа. Ще погледна дали има някъква информация за градовете там - кои са по развити и т.н.
Публикувано на 07-02-2014 12:40 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Миналата година работих в Дания.Не се изисква виза или разрешително.намираш си работа и работодателят ти вади cpr .дори не е нужно да се разкарваш до скат да се регистрираш работодателят ти оправя документите.
Публикувано на 07-02-2014 13:40 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Това е супер. Работа по обяви ли си намери?
Публикувано на 07-02-2014 23:03 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Да от обява.От агенця по заетоста.на други агенции няма вяра. eures.bg
сега пак мисля да работя в Даня но вече не с агенця по заетоста.с друг саит www.aupair-world.net миналата година работих вав ферма за бране награх.тази година като детегледачка ще работя.Таи като имам музикално педагогическо образование и обичам децата.Брането на грах беше само за да си изкарам тахнят осигурителен номер наречен cpr и за да по опозная Даня.вече имам cpr и квартира мога да си наема aко реша.пук каквото рекал господ......мисалта ми е че с този cpr мозеш да работиш каквато работа си искаш мозеш да си наемеш квартира и още... и ще..... www.workindenmark.dk tova e nai-vazniat sait za namirane na rabota i kvartira
сега пак мисля да работя в Даня но вече не с агенця по заетоста.с друг саит www.aupair-world.net миналата година работих вав ферма за бране награх.тази година като детегледачка ще работя.Таи като имам музикално педагогическо образование и обичам децата.Брането на грах беше само за да си изкарам тахнят осигурителен номер наречен cpr и за да по опозная Даня.вече имам cpr и квартира мога да си наема aко реша.пук каквото рекал господ......мисалта ми е че с този cpr мозеш да работиш каквато работа си искаш мозеш да си наемеш квартира и още... и ще..... www.workindenmark.dk tova e nai-vazniat sait za namirane na rabota i kvartira
Редактирано от ronika84 на 07-02-2014 23:31
Публикувано на 15-07-2014 12:43 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
някой може ли да даде линк за агенция за работа в чужбина но в началото да неса някви космически комисйонни,моля ако има пишете
Публикувано на 17-07-2014 08:58 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
След отварянето на пазара на труда за българи и румънци доста нашенци ще се уредят......като специалисти в чужбина - лекари, програмисти, инженери. естествено с добър език..........после типичните фермери от некое потурчено село викат - нема смисъл да се учи, в българията много зле )))))) аз не разбира Англията, аз бера арпаджик..........
Публикувано на 17-07-2014 10:29 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Ще се уредят, ако наистина за квалифицирани и имат необходимите качества и умения. Никой няма да ги вземе или държи на хубави позиции, ако не стават за там.
Как да няма смисъл да се учи...човек трябва да се учи през целия живот...
Редактирано от Elektra на 19-07-2014 16:50
Публикувано на 20-07-2014 06:57 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Elektra писа:
Ще се уредят, ако наистина за квалифицирани и имат необходимите качества и умения. Никой няма да ги вземе или държи на хубави позиции, ако не стават за там.
+100, иде ми да те нацелувам
Публикувано на 09-09-2014 13:50 | RE: къде ме влече?
Ivo писа:
След като стана ясно, че Ирландия също отваря трудовия си пазар за българите, може да споделим всичките страни членки на ЕС, до които българите имат свободен достъп до пазара на труда.
Общо 20 страни:
Ирландия, Гърция, Кипър, Испания, Португалия, Швеция, Дания, Румъния, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Чехия, Италия, Исландия и Норвегия.
Къде ви влече повече?
След като стана ясно, че Ирландия също отваря трудовия си пазар за българите, може да споделим всичките страни членки на ЕС, до които българите имат свободен достъп до пазара на труда.
Общо 20 страни:
Ирландия, Гърция, Кипър, Испания, Португалия, Швеция, Дания, Румъния, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Чехия, Италия, Исландия и Норвегия.
Къде ви влече повече?
Публикувано на 09-09-2014 13:52 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
ще ми се да работя в чехия!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители