Форум >
Публикувано на 21-07-2012 09:10 | Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
След като стана ясно, че Ирландия също отваря трудовия си пазар за българите, може да споделим всичките страни членки на ЕС, до които българите имат свободен достъп до пазара на труда.

Общо 20 страни:
Ирландия, Гърция, Кипър, Испания, Португалия, Швеция, Дания, Румъния, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Чехия, Италия, Исландия и Норвегия.
Къде ви влече повече?

Общо 20 страни:
Ирландия, Гърция, Кипър, Испания, Португалия, Швеция, Дания, Румъния, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Чехия, Италия, Исландия и Норвегия.
Къде ви влече повече?
Публикувано на 21-07-2012 09:28 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Хубава идея! Предлагам, ако има съфорумници, живеещи в някоя от горепосочените страни да споделят на кратко - къде са, от кога са там, с какво се занимават, от къде се започнали, как е животът там - климат, хора. Ей така с 6-7 изречения и да стане нещо тип анкетка
Айде смело сега...

Публикувано на 28-08-2012 15:14 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Моля ви да ми пише някои дали има редовна агенция за работа решила съм да замина някаде (каде има работа) Благодаря.За първи път съм във тоя саит.
Редактирано от vilagen на 28-08-2012 15:15
Публикувано на 28-08-2012 15:18 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Честно казано Испания даже го затвориха за българи, не вадят документи. И така.... За вишисти и специалисти в области които има недостиг винаги е имало работа, както и за хора с език.
Публикувано на 28-08-2012 21:42 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Норвегия не е част от ЕС.
Публикувано на 28-08-2012 22:44 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Да, но пък е от Шенгенското пространство.
Публикувано на 28-11-2012 22:32 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Ivo писа:

Публикувано на 09-01-2013 07:35 | RE: да, но
Ivo писа:
Да, но пък ние не сме.......
Публикувано на 09-01-2013 09:58 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Шанс. 

Публикувано на 09-01-2013 12:52 | RE: Страни от ЕС с отворен трудов пазар за българи!
Е че какво като ние не сме? Норвегия си е топ дестинация в пъти по добре е от Англия и до колкото знам имаме право на работа там
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители