Форум >
Публикувано на 24-10-2012 13:01 | Работа в Русия ?
Здравейте , чел сьм доста неща от форума но не успях да намеря нищо за Русия , нито агенции предлагащи работа за тази страна за сьжаление .
Ако има някой запознати от вас моля да сподели
.
Интересува ме ако има хора които са били и работили в Русия да споделят техните мнения относно живота, работата , заплащането в тази дьржава и разбирасе ако някой знае да посочи и агенция занимаваща се с това . Сьжалявам че се предлагат само вьзможности за работа в Европа и Америка , доста добре сме си загьрбили отношенията с руската федерация .
Благодаря ви .
Ако има някой запознати от вас моля да сподели

Интересува ме ако има хора които са били и работили в Русия да споделят техните мнения относно живота, работата , заплащането в тази дьржава и разбирасе ако някой знае да посочи и агенция занимаваща се с това . Сьжалявам че се предлагат само вьзможности за работа в Европа и Америка , доста добре сме си загьрбили отношенията с руската федерация .
Благодаря ви .
Публикувано на 26-10-2012 14:14 | RE: Работа в Русия ?
В предвид големия брой "посещения" и нулевия брой коментари , оставам без никакви коментари
. Явно хората за там са твьрде малко . Спирам да пиша по темата но ще я следя евентуално ако от мрака изскочи нещо
. Приятен ден .

Публикувано на 26-10-2012 14:17 | RE: Работа в Русия ?
Факт е, че Русия надали е желаната дестинация, особено при младите. 
Едно време бащите и дедите ни са ходели... сега ние някак клоним на запад.
Иначе ти какво инфо имаш за Русия? (щом си се насочил за там, все имаш нещо предвид)

Едно време бащите и дедите ни са ходели... сега ние някак клоним на запад.

Иначе ти какво инфо имаш за Русия? (щом си се насочил за там, все имаш нещо предвид)

Публикувано на 26-10-2012 14:38 | RE: Работа в Русия ?
Здравей Иво !
.
Сьгласен сьм сьс теб , младите предпочитат запада . Дьржавата ни политиката им даде това , за сьжаление мечтания запад се оказа в криза сега . При все всички тези усилия на дьржавата пак Бьлгарин трудно намира място е Европа
Относно инфото ... не е много затова питам и тук ,при все че имам руски корени по майчина линия , пак е трудно да издиря информация . По данни на наши познати казват че се живее добре
, аз ще разпитам тях понеже не открих нищо за сега из нета . Очаквах ако има някоя фирма чрез която мога да замина за работа в Русия докато си стьпя на краката и после да се оправям сам
. Имам руското гражданство(заради това ще ми бьде по лесно) , но сьм роден в БГ и живея и работя тук . На роднини не може да разчитаме.. нямаме голяма врзьзка с тях .
Относно заплащането ако човек си намери някаква работа по специалност примерно някакьв техник смятам че средната заплата (ако говорим за Москва) ще вьрже 40 000 рубли
, 2000 лева . Това е от мен и благодаря за поста ти Иво .

Сьгласен сьм сьс теб , младите предпочитат запада . Дьржавата ни политиката им даде това , за сьжаление мечтания запад се оказа в криза сега . При все всички тези усилия на дьржавата пак Бьлгарин трудно намира място е Европа

Относно инфото ... не е много затова питам и тук ,при все че имам руски корени по майчина линия , пак е трудно да издиря информация . По данни на наши познати казват че се живее добре

Относно заплащането ако човек си намери някаква работа по специалност примерно някакьв техник смятам че средната заплата (ако говорим за Москва) ще вьрже 40 000 рубли

Редактирано от Dimitarrrrr на 26-10-2012 14:45
Публикувано на 18-12-2012 14:09 | RE: Работа в Русия ?
Строителна фирма търси работници от всички стр. специалности за обект в Русия. 6-месечен (1 год.) договор, осигурен транспорт (отиване и връщане), общежитие, храна, облекло, инструменти. Без комисионни.
Фирма: Делта Груп ООД
какво мислите искат ми снимка от личнаката карта и парва страница на паспорта и да ги испратя по пощата дали е измама ??? ?някой има ли информация
Фирма: Делта Груп ООД
какво мислите искат ми снимка от личнаката карта и парва страница на паспорта и да ги испратя по пощата дали е измама ??? ?някой има ли информация
Публикувано на 06-02-2013 11:54 | RE: Работа в Русия ?
Здравейте, живяла съм три години в Русия, в Санкт-Петербург, там завърших държавния университет, но съм българка и за мое съжаление нямам и руски корени. Пътувала съм и в Европа и смело мога да кажа, че руснаците са по-близки до нас като култура. Аз лично съм влюбена в Питер и се надям да се върна там някога. Опитах се да остана да работя, но се оказа, че ще съм им много скъп служител. Трябва им разрешително за работа на чужденец, че няма такива спец. в Русия и т.н., много дълго и широко и скъпо. Естествено има големи международни компании, които могат да си позволят подобни служители, но там се иска знанието на различни езици (най-малко).
Dimitarrrrr - на теб ще ти е лесно, защото не ти трябва виза! Но също е много лесно да се отиде да се учи там учи - аз лично заминах без грам да говоря на руски, учих го на място. Има програми на нашето министерство на образованието или пък може направо в техен университет да кандидатстваш.
Квартирите са сравнително скъпи (да не говорим за купуване). Ако живееш в комуналка в Питер (това са стари огромни и дълги апартаменти с доста стаи от двете страни на дълъг коридор, с общи мокри помещения) и да не си в центъра, но близко до метро цените са от 5 000 рубли - 10 000 - те се смятат за по-евтиния вариант за живот, но може да са доста мизерни.
Москва наистина не е Русия, Санкт-Петербург е доста европейски град, а Русия може да се усети в някой по-малък град или в селата. Пътувала съм доста в Тверская область и там е като приказка просто, руска приказка.
Струва ми се даже, че 40 000руб са малко за Москва. Моя приятелка в Питер вземаше 35 000руб - работеше като редактор в местна телевизия, на мен ми предлагаха работа за около 27 000 руб + процент в агенция за продажба на недвижими имоти, но точно заради това, че съм чужденка не ме взеха.
Може да гледаш за работа на jobs.ru, както и на http://www.superjob.ru/.
iliushata - хубаво е да си провериш фирмата, но като за начало те трябва да ти изпратят приглашение (покана), за да си направиш виза и може би за това искат тези документи!
Dimitarrrrr - на теб ще ти е лесно, защото не ти трябва виза! Но също е много лесно да се отиде да се учи там учи - аз лично заминах без грам да говоря на руски, учих го на място. Има програми на нашето министерство на образованието или пък може направо в техен университет да кандидатстваш.
Квартирите са сравнително скъпи (да не говорим за купуване). Ако живееш в комуналка в Питер (това са стари огромни и дълги апартаменти с доста стаи от двете страни на дълъг коридор, с общи мокри помещения) и да не си в центъра, но близко до метро цените са от 5 000 рубли - 10 000 - те се смятат за по-евтиния вариант за живот, но може да са доста мизерни.
Москва наистина не е Русия, Санкт-Петербург е доста европейски град, а Русия може да се усети в някой по-малък град или в селата. Пътувала съм доста в Тверская область и там е като приказка просто, руска приказка.
Струва ми се даже, че 40 000руб са малко за Москва. Моя приятелка в Питер вземаше 35 000руб - работеше като редактор в местна телевизия, на мен ми предлагаха работа за около 27 000 руб + процент в агенция за продажба на недвижими имоти, но точно заради това, че съм чужденка не ме взеха.
Може да гледаш за работа на jobs.ru, както и на http://www.superjob.ru/.
iliushata - хубаво е да си провериш фирмата, но като за начало те трябва да ти изпратят приглашение (покана), за да си направиш виза и може би за това искат тези документи!
Публикувано на 15-02-2013 12:51 | RE: Работа в Русия ?
Идеално, ако напишеш в някоя търсачка работа в Англия или САЩ излизат милион мнения и сайтове. А ако напишеш Русия няма никаква информация попаднах само на 2 или 3 обяви за строители и куфражисти. Задавам си въпроса защо пренебрегваме такава развита страна и икономика каквато съответно е Русия???
Публикувано на 15-02-2013 19:49 | RE: Работа в Русия ?
Ами като те гледам какви простотии си писала в една друга тема то мога да ти кажа да не се пънеш другия път и тук да пишеш щото доста се излагаш....за развитата страна и икономика можем само да се смеем.Явно не си много наясно и пишеш простотия след простотия кадето ти падне.Имах доста колеги от Русия и ела на тях го кажи това, толкова много неща са ми разказвали и знам подробности за много райони в Русия и за цени и заплащане и за наеми и въобще за квото се сетиш и определено не е тва което си мислиш.В скандинавските страни не случайно е залято с руснаци и не случайно в един магазин когато влезнеш примерно във Финландия на касата ти говорят или на фински или на руски щото много малко руснаци има и те си стоят само в Русия - държавата с развитата икономика.Прилични пари се изкарват в може би 3 града но Русия не е 3 града нали така? Тя е почти колкото цяла европа но тва е друга тема
Публикувано на 16-02-2013 12:47 | RE: Работа в Русия ?
H123 писа:
Ами като те гледам какви простотии си писала в една друга тема то мога да ти кажа да не се пънеш другия път и тук да пишеш щото доста се излагаш....за развитата страна и икономика можем само да се смеем.Явно не си много наясно и пишеш простотия след простотия кадето ти падне.Имах доста колеги от Русия и ела на тях го кажи това, толкова много неща са ми разказвали и знам подробности за много райони в Русия и за цени и заплащане и за наеми и въобще за квото се сетиш и определено не е тва което си мислиш.В скандинавските страни не случайно е залято с руснаци и не случайно в един магазин когато влезнеш примерно във Финландия на касата ти говорят или на фински или на руски щото много малко руснаци има и те си стоят само в Русия - държавата с развитата икономика.Прилични пари се изкарват в може би 3 града но Русия не е 3 града нали така? Тя е почти колкото цяла европа но тва е друга тема
Съжелявам, но всеки има право на мнение аз лично дълги години имах роднини работещи в Русия,известен ми е факта че не всички градове са развити ,но също така смея да твърдя ,че е държава с потенциал и е много по добре развита от нас....
Публикувано на 16-02-2013 13:45 | RE: Работа в Русия ?
Аз освен за Москва и за С.Петербург за други развити не се сещам....а нали се сещаш че Русия не е само 2 града при положение че това е най голямата страна в света по територия а ако говорим за цялата федерация от 20на републики пак се сещам за тия 2 града, така че не ми говори ти за Русия и това че била 'развита страна и икономика', отделно пък ако почнем да говорим за доходите в тия два града и разходите темата ще стане със 100 страници а няма смисъл.И като се сетя и за минималната им заплата която е по-малка от тази в БГ и просто незнам има ли смисъл да коментираме.Вземи малко прочети или иди и поживей там и после ела да пишеш пак 

Редактирано от H123 на 16-02-2013 14:16
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители