Форум >
Публикувано на 18-02-2013 20:47 | RE: Работа в Русия ?
Ами не си се отклонил въобще то това си влиза към Русия като инфо......а що се отнася до Чечня много добре съм се изразил даже, знам каква е била преди знам и сега каква е и също знам че не е много приятно място за живот и работа и в Чечня и Ингушетия и Дагестан....вчера имаше пак 6 взривени човека, планините са пълни с бунтовници мюсулмани останали от 10 годишната война, дори футболния Анжи от Махачкала( Дагестан ) си играе мачовете в Москва не случайно, защото е много спокойно и безопасно...така че не ми говори ти кое е добре и кое не.Русия определено не е желана дестинация за живот и работа без значение дали става дума за Руската Федерация или само за Русия
Публикувано на 18-02-2013 23:14 | RE: Работа в Русия ?
Изчетох ви и просто не се сдържах!! Обичам Русия, обикнах част от нея и съжалявам, че нямах възможността да пътувам повече, надявам се да ми се предостави такава за в бъдеще.
Норвегия, примерно, е прекрасно място за живеене, освен висок стандарт на живот, там няма разлика между големи и малки градове, но аз за себе си, знам, че не мога да живея на такова място. Прекалено чужда култура и неуютно ми е. Била съм в няколко европейски града, но Русия ме влече много повече (както и като цяло Изтока). Важно е икономическото положение на страната, но за мен това не е най-важното и идеалистично си вярвам, че кадърните и пробивни хора успяват навсякъде.
А аз съм живяла в Питер с по 400 лв на месец (не съм плащала квартира и консумативи), но смятам, че всички можете да се представите, че не е разкош, но съм се справяла и хич не ми беше зле!
И последно, моля ви, пишете правилно на български. Не искам да цитирам, но има ужасно много груби правописни грешки! (не казвам, че аз нямам, но поне се старая, написах го с най-добри чувства) Надявам се, че просто нямате кирилица.
Норвегия, примерно, е прекрасно място за живеене, освен висок стандарт на живот, там няма разлика между големи и малки градове, но аз за себе си, знам, че не мога да живея на такова място. Прекалено чужда култура и неуютно ми е. Била съм в няколко европейски града, но Русия ме влече много повече (както и като цяло Изтока). Важно е икономическото положение на страната, но за мен това не е най-важното и идеалистично си вярвам, че кадърните и пробивни хора успяват навсякъде.
А аз съм живяла в Питер с по 400 лв на месец (не съм плащала квартира и консумативи), но смятам, че всички можете да се представите, че не е разкош, но съм се справяла и хич не ми беше зле!

И последно, моля ви, пишете правилно на български. Не искам да цитирам, но има ужасно много груби правописни грешки! (не казвам, че аз нямам, но поне се старая, написах го с най-добри чувства) Надявам се, че просто нямате кирилица.
Публикувано на 19-02-2013 00:05 | RE: Работа в Русия ?
Ами говорим за Русия все пак а не за 2 града нали така?Темата е работа в Русия а не в Питера или Москва......И когато говорим за най-голямата по площ страна в света ( казвам го за 20ти път) някак си ми се струва смешно да се коментират само тия 2 града.Или може би това е защото явно извън тях не би си струвало човек да предпочете друг руски град пред някой европейски.Лично аз смятам, че е прекрасна дестинация за почивка и екскурзия особенно Абхазия + тия два града и още някое друго местенце определено има какво да се види, но за живот едва ли.А тия 400лв с които си живяла добре, смятам и в много Бг градове можеш да го правиш при положение, че не плащаш нищо.Друг е въпроса с какви лишения си живяла защото удобството и развлеченията си имат цена.Едно посещение на Зенит казах в по-преден пост на най-гадните места на стадиона преди 2 седмици мой приятел е дал 70лв бг пари.Той ходи и на хокей и на баскет излиза и напред назад и с такива едни 400 незнам до къде по-напред.Но както и да е, то човек се храни с различни неща, ходи по различни места и мероприятия и някак си не върви да се правят сравнения.А Норвегия да сравниш с Русия е просто незнам.Тя е може би номер 1 в Европа...но всеки със вкуса си - казал бръмбара и слезнал от л***ото 

Редактирано от H123 на 19-02-2013 00:06
Публикувано на 19-02-2013 14:34 | RE: Работа в Русия ?
Аз мисля , че много се задълбочихте и взеха да се повтарят едни и същи неща. Няма спор Русия не е само 2 града, но пак казвам всеки човек има мнение и не са малко хората които твърдят, че животът там е доста по-различен от този който водим тук.
Публикувано на 10-03-2013 23:01 | RE: Работа в Русия ?
Здравейте.За тях който се интересува от работа в русия...Пари там не се печелят със труд.Наивече трябва да имате дълбоки познания на руски език и да умеете да располагате хора към вас.Знам го защтото съм руснак и редувам живот в Бг. с работа в Ру.
Аз живея в Ставрополски край.Това е на граница със "весели "республики като чечня,дагестан,черкессия.Повярвайте ми:руски език там говорят така че сами руснаци ги копират и им се восхищават(не всички разбира се)Учат ги в руски университети.Дават всичко младите да си держат фасона...диктуват мода в региона...диктуват правила.И представете си че са пълни диваци без никакви обноски и уважение към околните
Миналата година Ставрополски край бил откъснат от Южен федерален окръг и ОТДАНЕН
на Северо -Кавказский.
А пари там има-да. обаче ако искаш от тях да пипнеш,първо трябва да объясниш културно че ти си наиточния кандидат за това.И че не си гастербайтер от таджикистан а че си европейский специалист за който руски език е вторий майчин.
Аз живея в Ставрополски край.Това е на граница със "весели "республики като чечня,дагестан,черкессия.Повярвайте ми:руски език там говорят така че сами руснаци ги копират и им се восхищават(не всички разбира се)Учат ги в руски университети.Дават всичко младите да си держат фасона...диктуват мода в региона...диктуват правила.И представете си че са пълни диваци без никакви обноски и уважение към околните
Миналата година Ставрополски край бил откъснат от Южен федерален окръг и ОТДАНЕН
на Северо -Кавказский.
А пари там има-да. обаче ако искаш от тях да пипнеш,първо трябва да объясниш културно че ти си наиточния кандидат за това.И че не си гастербайтер от таджикистан а че си европейский специалист за който руски език е вторий майчин.
Публикувано на 10-03-2013 23:08 | RE: Работа в Русия ?
След олимпиада 2014 в Сочи всички волонтери с познаниями на чужди езици ще се върнат по училеща,а курорт ще се остане.Ееее какъв трудов пазар ще се отвори за хора с руски и англиски езици)))във всички сфери
Публикувано на 20-03-2013 21:37 | RE: Работа в Русия ?
http://spodeli.net/16/story-33096.html#comment46
Ето малко информация по темата за Русия която аз обичам да следя .
Ако някой друг може да бъде полезен с информация , моля да публикува .
Ето малко информация по темата за Русия която аз обичам да следя .
Ако някой друг може да бъде полезен с информация , моля да публикува .
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители