Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Обучение и работа в Австралия
Публикувано на 05-11-2012 03:34 | Обучение и работа в Австралия
Studypro
Потребител
Аватар на потребителя
studypro.bulgari https://www.facebook.com/StudyProBulgaria

Мнения: 10
Регистриран на: 09.07.12
Study Pro Australia - Разбери от Study Pro как може да получиш образование на световно ниво с високоплатена работа по време на обучението.

Австралия е твоя избор!

ЗАЩО АВСТРАЛИЯ?
1. Австралия е най-добре развитата държава в тихоокеанския регион с много стабилна, балансирана и силна икономика.
2. Прекрасно добре управлявана държава с дългосрочни стратегии и ползи. Отчитане на всички странични ефекти в позитивен план от всяко едно взето решение на държавно ниво.
3. Изключително високи доходи, дори за неквалифициран труд (за разлика от Европа). Двойно по-високи ставки от САЩ и Англия.
4. Стабилност, спокойствие и лесен живот(за разлика от Европа).
5. Образование на световно ниво в австралийските колежи и университети и гъвкава образователна система.
6. Австралия е една от най-многонационалните държави в света. По тази причина никой не Ви оценява откъде идвате, а какво можете да правите(за разлика от Европа).
7. В Австралия никой не се отнася с Вас като с човек "втора ръка"(за разлика от Европа). Фактът, че сте българин, е огромно предимство!
8. В Австралия разполагате с безкрайни възможности за работа и професионална реализация, както и прекрасни условия за създаване и материално осигуряване на семейство.
9. Лесна и опростена визова процедура и лесно удължаване на престоя, след като вече сте в страната - бързо и безрисково получаване на виза(за разлика от другите държави с визов режим спрямо български граждани като Канада, САЩ и други);
10. В Австралия ще срещнете приятелски настроени и щастливи хора. Живот - не оцеляване, усмивки - не намусени физиономии, лайфстайл - не сервилност.
11. Множество начини за получаване на статут на постоянно пребиваване.
12. От тази година(2012) вратите на Австралия са широко отворени за български граждани, за разлика от Европа, САЩ и Канада.

Ако Ви интересуват възможностите за Вас, свързани с по-добър живот в Австралия, свържете се с нас, за да си уговорим час и да обсъдим бъдещето Ви в красивия ни офис в Студентски град.
Studypro Australia - Съдействие за кандидатстване за постоянни, туристически, работни, годенически и студентски визи за Австралия.
Австралийски регистриран образователен и имиграционен агент.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23842 | Форумни мнения 29806 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: itgeorgiev
Бригадири в момента или преди малко във форума:
miro75 helper_jesus gesha1912 AnaBacheva damuty91 borko75 mihailova80 deni_kost tsveti023 Ivo D_silva papazov_ivailo emo-ivanov Iskra Rusanova ioioana jasminstanev Kras74 Hasanski Zt batko87 mitko55 Mechoo DS Cecoboro Dok

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2021 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти