Форум >
Публикувано на 09-03-2013 09:50 | Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
има ли някои които е кандидатсвал за тази работа в фирма диков гарант.бургас,нека да ми пише
Публикувано на 09-03-2013 20:13 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравей може ли да те попитам какво представлява тази длъжност за къде става въпрос? И най- важното защо питаш за фирмата ако мога да помогна с нещо някаде да проверя ако трябва?
Публикувано на 10-03-2013 12:37 | RE: info
hristin78 писа:
има ли някои които е кандидатсвал за тази работа в фирма диков гарант.бургас,нека да ми пише
da az i mi sestruva che e izmama.
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 10-03-2013 12:55
Публикувано на 11-03-2013 17:40 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте,и аз кандидатствах как мислите!Споделете!

Публикувано на 11-03-2013 19:30 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Каква е тази обява от фирма ли е или от физическо лице?
Публикувано на 11-03-2013 21:15 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
tonkata73 писа:
Здравейте,и аз кандидатствах как мислите!Споделете!
нисто незнаем осте,сте разберем кум края на седмицата-ти испрати ли му парите за путяЗдравейте,и аз кандидатствах как мислите!Споделете!

Публикувано на 12-03-2013 23:08 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте, и аз кандидатствах за работата, но още докато се опитвах да се свържа с него по телефона първият път имах проблеми - даваше заето или просто не вдигаше, но след това ми се обади. Относно това дали е измама - силно се надявам да не е така
Публикувано на 13-03-2013 10:18 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
За мен това е чиста измама.........Защо ще ми иска парите по банков път при положение,че ще ме вози с негов транспорт
,че и там ще ми ги връща.....айде бе,че и сто евро за храна
Парите за пътя се дават на място в превоза или ти удържат от заплатата след това!!! Звъня му вчера сутринта на този хубавец.....а той ми вика обади се след 1 час,че спя още....и това в 8.30 сутринта,спял....!След час пак звъня дава заето ...... след това три-четири пъти още не вдига.....ебахте в бизнесмена .....мошенник чист
...От тел. на приятел който е привел парите се чухме все пак на него вдигна след няколко позвънявания....хън мън едни прозявки не можеш да му разбереш нищо... чиста измама е това за мен ......
.gif)

Публикувано на 13-03-2013 10:48 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
е офис нещо нямат ли? ей така си давате парите?
Публикувано на 13-03-2013 13:38 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте,бе има Фирма за щори-мори и т.н. в Бургас!Незнам ,нали все пак има документ с основание за внасяне!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители