Форум >
Публикувано на 09-03-2013 09:50 | Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
има ли някои които е кандидатсвал за тази работа в фирма диков гарант.бургас,нека да ми пише
Публикувано на 09-03-2013 20:13 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравей може ли да те попитам какво представлява тази длъжност за къде става въпрос? И най- важното защо питаш за фирмата ако мога да помогна с нещо някаде да проверя ако трябва?
Публикувано на 10-03-2013 12:37 | RE: info
hristin78 писа:
има ли някои които е кандидатсвал за тази работа в фирма диков гарант.бургас,нека да ми пише
da az i mi sestruva che e izmama.
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 10-03-2013 12:55
Публикувано на 11-03-2013 17:40 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте,и аз кандидатствах как мислите!Споделете!
Публикувано на 11-03-2013 19:30 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Каква е тази обява от фирма ли е или от физическо лице?
Публикувано на 11-03-2013 21:15 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
tonkata73 писа:
Здравейте,и аз кандидатствах как мислите!Споделете!
нисто незнаем осте,сте разберем кум края на седмицата-ти испрати ли му парите за путяЗдравейте,и аз кандидатствах как мислите!Споделете!
Публикувано на 12-03-2013 23:08 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте, и аз кандидатствах за работата, но още докато се опитвах да се свържа с него по телефона първият път имах проблеми - даваше заето или просто не вдигаше, но след това ми се обади. Относно това дали е измама - силно се надявам да не е така
Публикувано на 13-03-2013 10:18 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
За мен това е чиста измама.........Защо ще ми иска парите по банков път при положение,че ще ме вози с негов транспорт,че и там ще ми ги връща.....айде бе,че и сто евро за хранаПарите за пътя се дават на място в превоза или ти удържат от заплатата след това!!! Звъня му вчера сутринта на този хубавец.....а той ми вика обади се след 1 час,че спя още....и това в 8.30 сутринта,спял....!След час пак звъня дава заето ...... след това три-четири пъти още не вдига.....ебахте в бизнесмена .....мошенник чист...От тел. на приятел който е привел парите се чухме все пак на него вдигна след няколко позвънявания....хън мън едни прозявки не можеш да му разбереш нищо... чиста измама е това за мен ......
Публикувано на 13-03-2013 10:48 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
е офис нещо нямат ли? ей така си давате парите?
Публикувано на 13-03-2013 13:38 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте,бе има Фирма за щори-мори и т.н. в Бургас!Незнам ,нали все пак има документ с основание за внасяне!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители