Форум >
Публикувано на 13-03-2013 14:00 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Какво ще кажеш по въпроса ,колега 78?
Публикувано на 13-03-2013 14:56 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
valentinivanov7 писа:
За мен това е чиста измама.........Защо ще ми иска парите по банков път при положение,че ще ме вози с негов транспорт,че и там ще ми ги връща.....айде бе,че и сто евро за хранаПарите за пътя се дават на място в превоза или ти удържат от заплатата след това!!! Звъня му вчера сутринта на този хубавец.....а той ми вика обади се след 1 час,че спя още....и това в 8.30 сутринта,спял....!След час пак звъня дава заето ...... след това три-четири пъти още не вдига.....ебахте в бизнесмена .....мошенник чист...От тел. на приятел който е привел парите се чухме все пак на него вдигна след няколко позвънявания....хън мън едни прозявки не можеш да му разбереш нищо... чиста измама е това за мен ......
За мен това е чиста измама.........Защо ще ми иска парите по банков път при положение,че ще ме вози с негов транспорт,че и там ще ми ги връща.....айде бе,че и сто евро за хранаПарите за пътя се дават на място в превоза или ти удържат от заплатата след това!!! Звъня му вчера сутринта на този хубавец.....а той ми вика обади се след 1 час,че спя още....и това в 8.30 сутринта,спял....!След час пак звъня дава заето ...... след това три-четири пъти още не вдига.....ебахте в бизнесмена .....мошенник чист...От тел. на приятел който е привел парите се чухме все пак на него вдигна след няколко позвънявания....хън мън едни прозявки не можеш да му разбереш нищо... чиста измама е това за мен ......
Гн. Иванов. Таи като несте получили полойителен отговор от нас не знаце це сме измамници. Парите се дават по банков пат поради това че имате адекватна белейка за налойена сума кам това за което ги давате. Когато се дават пари на рака немойе да се декларира по никакав начин че сте ги дали кам някого или да доказе . На всеки един кандидат сам опоменал че мойе да доиде с негов транспорт при нас но няма да му варнем парите. А дали сам мошеник го казват такива гарги като вас които само плюят срещо другите без да осазнават какво изобщо говорят. А ако това е измама за вас защо вашият прятел се е доверил кам нас и защо след като мислите че е измама продалйавахте да званите кои е този ваш приятел да го освободя от тази одговорност кам нас и да си получи обратно парите да докайа че не е измама. Лесно е да се пише без да се опоменават имена и тн. цитирам вас Мои прятел превел парите па накрая му вдигна на него.. Ами мои прятел спомена че сте хомосексуалист и така.. Моля никои да не вярва на такива които не опоменават никого ами просто си чешат езиците. Благодаря за вниманието ако някои има самнения нека се сварйе с мен 0877143206 Диков
Редактирано от dikov_garant на 13-03-2013 15:00
Публикувано на 13-03-2013 15:50 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Без да заемам ничия страна ще дам някой друг коментар от моята гледна точка.
1. Нормално е да се плаща по банков път.
2. Не съм гледал обяви и т.н., но защо не коментирате друго. Какви условия се предлагат за работа, залащане, договори, периоди на работа, изисквания за работата?
3. Доколкото разбирам, за да се започне работа се искат пари.
- колко пари?
- за какво са тези пари?
- гаранции някакви?
Така трябва да протичат коментарите, поне според моите представи.
1. Нормално е да се плаща по банков път.
2. Не съм гледал обяви и т.н., но защо не коментирате друго. Какви условия се предлагат за работа, залащане, договори, периоди на работа, изисквания за работата?
3. Доколкото разбирам, за да се започне работа се искат пари.
- колко пари?
- за какво са тези пари?
- гаранции някакви?
Така трябва да протичат коментарите, поне според моите представи.
Публикувано на 13-03-2013 17:49 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
И на мен ми изглежда доста съмнителна цялата работа,пуска се мнение във форум ,известно време по-късно пише самият работодател,в почти еднакъв стил с този ,който е пуснал поста .А отделно работодателят пише много неграмотно за човек назначен на някаква позиция в компания,че даже си позволява и да обижда......Иска се пари за път и храна ,че да не би той ще му купува храната като отиде там.По принцип читавите фирми не искат пари за каквото и да било предвварително ,а ако искат дават определени гранции.Така ,че hristin78 ,ако не си фейк си прави сметката.Иво и Иванов са прави.
Публикувано на 13-03-2013 18:04 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
silvia11 писа:
И на мен ми изглежда доста съмнителна цялата работа,пуска се мнение във форум ,известно време по-късно пише самият работодател,в почти еднакъв стил с този ,който е пуснал поста .А отделно работодателят пише много неграмотно за човек назначен на някаква позиция в компания,че даже си позволява и да обижда......Иска се пари за път и храна ,че да не би той ще му купува храната като отиде там.По принцип читавите фирми не искат пари за каквото и да било предвварително ,а ако искат дават определени гранции.Така ,че hristin78 ,ако не си фейк си прави сметката.Иво и Иванов са прави.
силве кажи ти някоя истинска фирма в българияа за диков гарант всеки може да го види в феисбоок има си профил човека и снимкиИ на мен ми изглежда доста съмнителна цялата работа,пуска се мнение във форум ,известно време по-късно пише самият работодател,в почти еднакъв стил с този ,който е пуснал поста .А отделно работодателят пише много неграмотно за човек назначен на някаква позиция в компания,че даже си позволява и да обижда......Иска се пари за път и храна ,че да не би той ще му купува храната като отиде там.По принцип читавите фирми не искат пари за каквото и да било предвварително ,а ако искат дават определени гранции.Така ,че hristin78 ,ако не си фейк си прави сметката.Иво и Иванов са прави.
Публикувано на 13-03-2013 18:59 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Ауууу,стана много Интересно!!!!!
Публикувано на 13-03-2013 20:57 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
човека маи е точен,успех на всички и ако отидете в гемания моля пишете как са условята.и ако наистина е така,се извинявам на фирма гарант са по горните думи,просто е пълно с мошеници в тая страна и затова стана така -затова са и тия неразболиии по улиците
Редактирано от hristin78 на 13-03-2013 20:57
Публикувано на 13-03-2013 21:04 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
христине нещо не мога да ти хвана мисълта бе човек
Публикувано на 13-03-2013 21:45 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
mikvo писа:
Публикувано на 14-03-2013 10:41 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Г-н Диков Гарант......,Като гледам колко неграмотен сте...просто нямам думи!!! Научете се да пишете на Български език и тогава може да говорим за,каквото искате!!! За мен си оставате чист измамник.....такива,като вас под път и над път в Нашата държава!!! Кото гледам повечето ,които са дали мнение по темата не ви вярват.....ЗАЩО ли??? А това дали съм хомосексуалист или не няма значение.....НЕ съм излъгал никого до сега както Вие се опитвате да направите......!!! Дано да съм сгрешил,но.....не съм бъркал в преценката си за хората досега!!! Приятен ден!!!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители