Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК

страница 4 от 7

< 1 2 3 4 5 6 7 >
Публикувано на 15-03-2013 13:55 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
vasilev_84
Потребител

Здравейте и от мен ,от два дена следя тази тема тъй като и аз сам един от чакащите за заминаване по тази обява.Накратко ще ви разкажа аз какво знам до момента за нея.Работата е за година и три месеца в Хамбург ,като не е необходим опит ,ако не е успееш дасе научиш за месец-два те връщат обратно в България,квартирата и работните дрехи се осигуряват от фирмата,плащащ си само пътя до там в размер на 120 евро,като те настанят в квартирата ти ги връщат, аз лично също се надявам да не се окаже менте цялата работа,защото заминаването се отлага вече два пъти

Публикувано на 15-03-2013 18:33 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
hristin78
Потребител

vasilev_84 писа:
Здравейте и от мен ,от два дена следя тази тема тъй като и аз сам един от чакащите за заминаване по тази обява.Накратко ще ви разкажа аз какво знам до момента за нея.Работата е за година и три месеца в Хамбург ,като не е необходим опит ,ако не е успееш дасе научиш за месец-два те връщат обратно в България,квартирата и работните дрехи се осигуряват от фирмата,плащащ си само пътя до там в размер на 120 евро,като те настанят в квартирата ти ги връщат, аз лично също се надявам да не се окаже менте цялата работа,защото заминаването се отлага вече два пъти
пиши ни после да ни кажеш какво става
Публикувано на 15-03-2013 20:18 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
mukanina
Потребител

Из дневника на един заминаващ за Германия
По обявата на Господин Диков.
Я обява по моята специалност .Супер .О за Германия
Мразя Германия! Гадна е.И е студено.И ми текат сополите .И не са много вкусни.
Но трябват пари .Харесвам ги
Ще подам може и да ме вземат .Непише за комисионни .
Взеха ме .Искат комисионна .А сега

Тази и други мисли на добрия фотоволтаик , около който се навърта сексапилната му съпруга и още по-сексапилните комшиики, но понеже на него не му става решава кръстословици...
5 февруари , вторник
06:30, България
Ще тръгваме според Диков

Мразя да пътувам! Гадно е. Разсополих се. И мрънкам. И багажа ми голям .И сандвичи. Кой ще ги прави. Освен това са се наговорили да се тръгва от Варна . Е, после как няма да ме болят ръцете.
Хъм обяд стана . Още няма обаждане.
Ще пийна ракия .Чакам.Пак ще пийна.
О о о.Боли ме глава . Я то сряда .
Хъм не съм заминал .Да се обадя все пак.
О отложило се за 9 или 10 февруари.
Уфф на косъм…
9 февруари ще заминавам ………(продължението утре)
Публикувано на 16-03-2013 12:35 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
gargamel9999
Потребител

,бе има Фирма за щори-мори и т.н. в Бургас!
Публикувано на 16-03-2013 12:51 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
tonkata73
Потребител

Да бе,като отвориш Нета това пише,не съм си го изсмукал от пръстите!!!
Публикувано на 16-03-2013 14:01 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
mimoto
Потребител

ЗДРАВЕЙТЕ
момчета не вярвайте на този мошенник диков-гаратВСИЧКО Е ИЗМАМА
ние сме група която също чакахме да заминем от ЯНУАРИ до вчера15*03*2013
ходихме на место в бургас всичко е лъжа
имало едно време офиси сега няма
декември 2012 фирмата е осъдена за пари
просто не чакайте нищо
тои се подиграва със всички
измамник е В Н И М А В А Й Т Еcool
Публикувано на 16-03-2013 14:16 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
gargamel9999
Потребител

АКАМЕ ДО ПОНЕДЕЛНИК И ПОСЛЕ
Публикувано на 16-03-2013 14:31 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
mimoto
Потребител

[quote]gargamel9999 писа:
АКАМЕ ДО ПОНЕДЕЛНИК И ПОСЛЕ[/
ТОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА
ТОЙ В МОМЕНТА Е ТУК НО СЪС ДРУГ НИК И ЧЕТЕ КАКВО ПИШЕМ
ЗА НЕГО ОБМИСЛЯ КАК ДА СЕ КРИЕ И КАКВО ДА ПРАВИ
НЕ ПИШЕТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ЗА ДА НЕЗНАЕ И ДА РЕАГИРА
РАЗБИРАЙТЕСЕ ПО ТЕЛЕФОН НЕ Т У К
ТОЙ ЧЕТЕ ВСИЧКО
Публикувано на 16-03-2013 14:40 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
mimoto
Потребител

Д И К О В

АКО СИ МЪЖ ОБАДИ МИ СЕ
ЗНАЕШ НА КОЙ

Публикувано на 16-03-2013 14:44 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
gargamel9999
Потребител

АБЕ ХОРА НЕНЕГО АЗ МЕН
НЕ ЗАРАДИДРУГО А 4ЕСЕ ОСТАВИХ ДАМЕ ИЗГАБАРКАТ
Редактирано от gargamel9999 на 16-03-2013 14:52

страница 4 от 7

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 41 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти