Форум >
Публикувано на 15-03-2013 13:55 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Здравейте и от мен ,от два дена следя тази тема тъй като и аз сам един от чакащите за заминаване по тази обява.Накратко ще ви разкажа аз какво знам до момента за нея.Работата е за година и три месеца в Хамбург ,като не е необходим опит ,ако не е успееш дасе научиш за месец-два те връщат обратно в България,квартирата и работните дрехи се осигуряват от фирмата,плащащ си само пътя до там в размер на 120 евро,като те настанят в квартирата ти ги връщат, аз лично също се надявам да не се окаже менте цялата работа,защото заминаването се отлага вече два пъти
Публикувано на 15-03-2013 18:33 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
vasilev_84 писа:
Здравейте и от мен ,от два дена следя тази тема тъй като и аз сам един от чакащите за заминаване по тази обява.Накратко ще ви разкажа аз какво знам до момента за нея.Работата е за година и три месеца в Хамбург ,като не е необходим опит ,ако не е успееш дасе научиш за месец-два те връщат обратно в България,квартирата и работните дрехи се осигуряват от фирмата,плащащ си само пътя до там в размер на 120 евро,като те настанят в квартирата ти ги връщат, аз лично също се надявам да не се окаже менте цялата работа,защото заминаването се отлага вече два пъти
пиши ни после да ни кажеш какво ставаЗдравейте и от мен ,от два дена следя тази тема тъй като и аз сам един от чакащите за заминаване по тази обява.Накратко ще ви разкажа аз какво знам до момента за нея.Работата е за година и три месеца в Хамбург ,като не е необходим опит ,ако не е успееш дасе научиш за месец-два те връщат обратно в България,квартирата и работните дрехи се осигуряват от фирмата,плащащ си само пътя до там в размер на 120 евро,като те настанят в квартирата ти ги връщат, аз лично също се надявам да не се окаже менте цялата работа,защото заминаването се отлага вече два пъти
Публикувано на 15-03-2013 20:18 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Из дневника на един заминаващ за Германия
По обявата на Господин Диков.
Я обява по моята специалност .Супер .О за Германия
Мразя Германия! Гадна е.И е студено.И ми текат сополите .И не са много вкусни.
Но трябват пари .Харесвам ги
Ще подам може и да ме вземат .Непише за комисионни .
Взеха ме .Искат комисионна .А сега
Тази и други мисли на добрия фотоволтаик , около който се навърта сексапилната му съпруга и още по-сексапилните комшиики, но понеже на него не му става решава кръстословици...
5 февруари , вторник
06:30, България
Ще тръгваме според Диков
Мразя да пътувам! Гадно е. Разсополих се. И мрънкам. И багажа ми голям .И сандвичи. Кой ще ги прави. Освен това са се наговорили да се тръгва от Варна . Е, после как няма да ме болят ръцете.
Хъм обяд стана . Още няма обаждане.
Ще пийна ракия .Чакам.Пак ще пийна.
О о о.Боли ме глава . Я то сряда .
Хъм не съм заминал .Да се обадя все пак.
О отложило се за 9 или 10 февруари.
Уфф на косъм…
9 февруари ще заминавам ………(продължението утре)
По обявата на Господин Диков.
Я обява по моята специалност .Супер .О за Германия
Мразя Германия! Гадна е.И е студено.И ми текат сополите .И не са много вкусни.
Но трябват пари .Харесвам ги
Ще подам може и да ме вземат .Непише за комисионни .
Взеха ме .Искат комисионна .А сега
Тази и други мисли на добрия фотоволтаик , около който се навърта сексапилната му съпруга и още по-сексапилните комшиики, но понеже на него не му става решава кръстословици...
5 февруари , вторник
06:30, България
Ще тръгваме според Диков
Мразя да пътувам! Гадно е. Разсополих се. И мрънкам. И багажа ми голям .И сандвичи. Кой ще ги прави. Освен това са се наговорили да се тръгва от Варна . Е, после как няма да ме болят ръцете.
Хъм обяд стана . Още няма обаждане.
Ще пийна ракия .Чакам.Пак ще пийна.
О о о.Боли ме глава . Я то сряда .
Хъм не съм заминал .Да се обадя все пак.
О отложило се за 9 или 10 февруари.
Уфф на косъм…
9 февруари ще заминавам ………(продължението утре)
Публикувано на 16-03-2013 12:35 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
,бе има Фирма за щори-мори и т.н. в Бургас!
Публикувано на 16-03-2013 12:51 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Да бе,като отвориш Нета това пише,не съм си го изсмукал от пръстите!!!
Публикувано на 16-03-2013 14:01 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
ЗДРАВЕЙТЕ
момчета не вярвайте на този мошенник диков-гаратВСИЧКО Е ИЗМАМА
ние сме група която също чакахме да заминем от ЯНУАРИ до вчера15*03*2013
ходихме на место в бургас всичко е лъжа
имало едно време офиси сега няма
декември 2012 фирмата е осъдена за пари
просто не чакайте нищо
тои се подиграва със всички
измамник е В Н И М А В А Й Т Е
момчета не вярвайте на този мошенник диков-гаратВСИЧКО Е ИЗМАМА
ние сме група която също чакахме да заминем от ЯНУАРИ до вчера15*03*2013
ходихме на место в бургас всичко е лъжа
имало едно време офиси сега няма
декември 2012 фирмата е осъдена за пари
просто не чакайте нищо
тои се подиграва със всички
измамник е В Н И М А В А Й Т Е
Публикувано на 16-03-2013 14:16 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
АКАМЕ ДО ПОНЕДЕЛНИК И ПОСЛЕ
Публикувано на 16-03-2013 14:31 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
[quote]gargamel9999 писа:
АКАМЕ ДО ПОНЕДЕЛНИК И ПОСЛЕ[/
ТОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА
ТОЙ В МОМЕНТА Е ТУК НО СЪС ДРУГ НИК И ЧЕТЕ КАКВО ПИШЕМ
ЗА НЕГО ОБМИСЛЯ КАК ДА СЕ КРИЕ И КАКВО ДА ПРАВИ
НЕ ПИШЕТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ЗА ДА НЕЗНАЕ И ДА РЕАГИРА
РАЗБИРАЙТЕСЕ ПО ТЕЛЕФОН НЕ Т У К
ТОЙ ЧЕТЕ ВСИЧКО
АКАМЕ ДО ПОНЕДЕЛНИК И ПОСЛЕ[/
ТОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА
ТОЙ В МОМЕНТА Е ТУК НО СЪС ДРУГ НИК И ЧЕТЕ КАКВО ПИШЕМ
ЗА НЕГО ОБМИСЛЯ КАК ДА СЕ КРИЕ И КАКВО ДА ПРАВИ
НЕ ПИШЕТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ЗА ДА НЕЗНАЕ И ДА РЕАГИРА
РАЗБИРАЙТЕСЕ ПО ТЕЛЕФОН НЕ Т У К
ТОЙ ЧЕТЕ ВСИЧКО
Публикувано на 16-03-2013 14:40 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Д И К О В
АКО СИ МЪЖ ОБАДИ МИ СЕ
ЗНАЕШ НА КОЙ
АКО СИ МЪЖ ОБАДИ МИ СЕ
ЗНАЕШ НА КОЙ
Публикувано на 16-03-2013 14:44 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
АБЕ ХОРА НЕНЕГО АЗ МЕН
НЕ ЗАРАДИДРУГО А 4ЕСЕ ОСТАВИХ ДАМЕ ИЗГАБАРКАТ
НЕ ЗАРАДИДРУГО А 4ЕСЕ ОСТАВИХ ДАМЕ ИЗГАБАРКАТ
Редактирано от gargamel9999 на 16-03-2013 14:52
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители