Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК

страница 3 от 7

< 1 2 3 4 5 6 > >>
Публикувано на 14-03-2013 10:47 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
tonkata73
Потребител

hristin78 писа:
mikvo писа:
христине нещо не мога да ти хвана мисълта бе човек

Интересно и Аз не мога да го разбера ,човека!Първо пита има ли други който са кандидатствали,сега Успех на всички!!!!!

Публикувано на 14-03-2013 10:52 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
dikov_garant
Потребител

Здравейте отново . Немога да пиша с таблет на кирилица и ползвам кирилизатора в самият сайт. Достатъчно съм Грамотен . Моля ви преди пътуване сме не проваляйте организацията с коментари за , който не сте усведомени. Лесно е да оцапаш някого в България хвърли го в някой сайт и му гледайте сейра. Всеки един в групата има документ за платежно нареждане и няма да бъде подведен . Желая ви хубав ден и пак ви моля да не злословите по адреса относно фирмата без да имате някакво основание и доказателство , че е менте. Благодаря за разбирането
Публикувано на 14-03-2013 11:02 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
valentinivanov7
Потребител

hristin78 Всеки има профил във фейсбук....,но това нищо не означава!!! Той е регистриран официално ,като "ЕТ" а не,като посредник за работа в чужбина!!! Това може всеки да го провери! И защо ще му е да чете форумите за мнения при положение,че няма никаква измама,както твърди....и е регистриран от вчера и той,като мен.....!!! Замисли се малко
Публикувано на 14-03-2013 11:04 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
valentinivanov7
Потребител

Дано да е така.....Лек ден г-н Диков....спирам да злословя!!!!
Публикувано на 14-03-2013 11:13 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
dikov_garant
Потребител

valentinivanov7 писа:
hristin78 Всеки има профил във фейсбук....,но това нищо не означава!!! Той е регистриран официално ,като "ЕТ" а не,като посредник за работа в чужбина!!! Това може всеки да го провери! И защо ще му е да чете форумите за мнения при положение,че няма никаква измама,както твърди....и е регистриран от вчера и той,като мен.....!!! Замисли се малко

Гн. Иванов човек от групата ме уведоми за злословенето и от съображение за сигорност се рег. тук и се опитвам да обесня на всеки от вас , че не е измама. Не искам хората ми да се отказват един по един заради 4 5 коментара относно моята ф-ма. Предполагам всеки се е парил от фирми фантоми нека ако при нас се получи така имате пълен картбланш да ни оплювате. но на този етап ви моля да не злословите относно нас. ако имате въпроси моля да се свържете с мен на 0877143206 и аз ще отговоря на всеки един отговор. Благодаря
Публикувано на 14-03-2013 11:27 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
tonkata73
Потребител

Ами в случая,Фирмата набира хора за себе си,не е посредник,доколкото разбрах!Да според мен Форумите са нещо много полезно,да се споделя опит,независимо добър или лош!!!Найстина е най-лесно да се оплюва някои по предположение!!!Не защитавам ничий Интерес,важното е да се знае Истината за Всички!!!
Публикувано на 14-03-2013 14:01 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
Onzi
Потребител

Колеги някой има ли информация кога се тръгва?
Редактирано от Onzi на 14-03-2013 14:04
Публикувано на 14-03-2013 16:10 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
gargamel9999
Потребител

i molya tezikoito nyama dahodyat nikade danekomentirat poneje drugite deto shtehodim nipisna davichitem glupostite po blogovete. dikov sie natalno normalen i odgovoren biznesmen ,no kaktovsichko naposledak i nanego neshtata nesenarejdat super dobre .

Ivo: пиши на кирилица! И не пускай мнения едно след друго, ами си редактирай коментара.
Редактирано от Ivo на 14-03-2013 16:29
Публикувано на 15-03-2013 12:51 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
pkoleva
Потребител

До сега пряко никой не е написал: Аз се казвам еди как си и този човек ме измами! Не изключвам да е някой баламурник и да зема парите на хората. Но има и вариант някой конкурент да има за цел да го злепоставя знае ли човек вече очаквай неочакваното!!!
Публикувано на 15-03-2013 13:38 | RE: Монтажници на соларни системи тип ФОТОВОЛТАИК
tonkata73
Потребител

1.Никои не е доказал че е бил измамен,минало ВРЕМЕ!!
2.Уважаеми Съфорумнико,или който и да си зад този ник,Баламурници измамници няма,по скоро има такива Измамени!!
3.Нека времето покаже,след като доколкото разбрах от постовете,както казвате Вие-никой пряко не е написал--Бях Измамен!!!За това са тези ФОРУМИ-Аз съм човекът X и бях измамен от човекът Y,това според ме е правилният начин,не да хвърляме боб и да обвиним някой без Доказателства!
И без това в БГ-всички сме Виновни,до доказване на противното!!
Благодаря за Вниманието!!

страница 3 от 7

< 1 2 3 4 5 6 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 60 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти