Форум >
Публикувано на 18-03-2013 18:26 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
преди малко беше тук
Публикувано на 18-03-2013 18:33 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
като за начало всеки в полицията за жалба.
Публикувано на 18-03-2013 18:34 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Хора това не го разбирам как може да има такива хора като горепосоченият Диков ли е Миков ли е . Нека да праща хора и да им взима ТАКСИ ок ама поне да им урежда някаква работа нормално платена но не нашите ганьовци предимно само зимат пари и се запиляват някъде и после пак като гниди изпълзяват и пак мамят ! На мен се беше случило подобно издънка за малко майка ми дава координати на някакъв познат който познава еди кой си и еди кой си е посредник за ИТАЛИЯ за еди кво си ... та искаше ми 400 и нещо ЕВРО за такси път и нз си кво но като се разрових из нет-а и намерих видео материал на ТВ7 за измама за същият господин и измамени от него хора !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 18-03-2013 18:39 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Осъжда ЕТ “Д. Г. – Д. Д” с ЕИК ***, със седалище и адрес на управление: гр. Б., ж.к. П.Р.С., бл. *, вх. *, ет. *, ап. *, представлявано от Д.Д.Д. да заплати на “А. Г.” ЕООД с ЕИК ***, със седалище и адрес на управление: гр. П.**, район Ц., бул. М, паркинг С, представлявано от В.Г.А. сумата от 5 889. 71 лв. /пет хиляди осемстотин осемдесет и девет лева и 71 ст./, представляваща дължима и незаплатена цена за покупка на 40 броя хоризонтални щори и 10 вертикални щори, за което са издадени фактура № 2224/01.02.2012 г. за сумата от 1 039. 57 лв., № 2233/15.02.2012 г. за сумата от 674. 78 лв., № 2245/01.03.2012 г. за сумата от 3 182. 52 лв. и № 2261/15.03.2012 г. за сумата от 1 592. 28 лв., ведно с обезщетение за забава в размер на 0.5 % на ден за периода от 16.05.2012 г. до 11.06.2012 г. в размер на 795. 11 лв. /седемстотин деветдесет и пет лева и 11 ст./, както и законна лихва върху главницата от5 889. 71 лв. от датата на подаването на исковата молба – 11.06.2012 г. до окончателното й изплащане и направените по делото разноски в размер на 1 835. 58 лв. /хиляда осемстотин тридесет и пет лева и 58 ст./.
Препис от решението да се връчи на страните.
Решението не подлежи на обжалване, но може да бъде атакувано по реда на чл. 240 от ГПК.
РАЙОНЕН СЪДИЯ:Ивелина Мавродиева
Вярно с оригинала!
К.К.ето ощте едно дело срещту нашия диков-гарант.сте влезеш в затвора диков-замисли се
Препис от решението да се връчи на страните.
Решението не подлежи на обжалване, но може да бъде атакувано по реда на чл. 240 от ГПК.
РАЙОНЕН СЪДИЯ:Ивелина Мавродиева
Вярно с оригинала!
К.К.ето ощте едно дело срещту нашия диков-гарант.сте влезеш в затвора диков-замисли се
Редактирано от hristin78 на 18-03-2013 18:42
Публикувано на 18-03-2013 18:46 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Търсете го по адрес този смешник вземете му номера и го проверете в мобилния оператор ако имате разбира се приятели които да работят там вземете му адреса и му направете посещение не оставяйте нещата така.Мисля че няма смисъл тука по тая тема да се пише все едно и също ми трябва да действате.Очевидно е че е запалил много хора запалете го и вие.........
Публикувано на 18-03-2013 18:50 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
hgi писа:
Търсете го по адрес този смешник вземете му номера и го проверете в мобилния оператор ако имате разбира се приятели които да работят там вземете му адреса и му направете посещение не оставяйте нещата така.Мисля че няма смисъл тука по тая тема да се пише все едно и също ми трябва да действате.Очевидно е че е запалил много хора запалете го и вие.........
това правим в моментаТърсете го по адрес този смешник вземете му номера и го проверете в мобилния оператор ако имате разбира се приятели които да работят там вземете му адреса и му направете посещение не оставяйте нещата така.Мисля че няма смисъл тука по тая тема да се пише все едно и също ми трябва да действате.Очевидно е че е запалил много хора запалете го и вие.........
Публикувано на 18-03-2013 19:01 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
0877/143206 ; 0899947505 Адрес на фирмата : Гр. Бургас Ул. Цар - Калоян 25 ДИМИТЪР ДИКОВ направо посещение в офиса и действайте няма смисъл да го чакате да си включел телефона да му дойде кефа на този тюфлек.
Редактирано от hgi на 18-03-2013 19:09
Публикувано на 18-03-2013 19:30 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
mikvo писа:
никога не бих се хванал на такава въдица
но то тази обява е за наивници никой разумен човек не би лапнал такава стръв с обещания за големите пари обаче първо ми дай пари които да ти върна да бе да де ба де
какви документи имате за внасянето на тия пари
но то тази обява е за наивници никой разумен човек не би лапнал такава стръв с обещания за големите пари обаче първо ми дай пари които да ти върна да бе да де ба де
Ти тука къв се явяваш,подиграваш се на хората ли, А????
Публикувано на 18-03-2013 20:24 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
vinkela писа:
А кво ще кажеш за един т-образен винкел по гръба,да му изпукат Кокалите!!!
Публикувано на 18-03-2013 20:46 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
mikvo писа:
Първо - това може и да не са големи пари, но са си пари, и то изкарани с труд!
Второ - всеки има платежно нареждане с основание за внасяне.
Трето - надявахме се на коректно отношение от "г-н" Диков.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители