Форум >
Публикувано на 19-03-2013 16:48 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Нищо лично момчета !! Но според мен е най добре да си обсъждате не толкова ефективните коментари на ЛС (Лични съобщения) - Мисля, че е достатъчно да се отвори една тема с заглавие 'ИМЕ на фирмата' и ... и да си драскате вътре - тук не виждам никаква ефективност. Освен .... 'ти ко праиш' ... 'ко стана' ... 'писа ли' обади ли се.... и прочее. Не помагате на никого а само спамите излишно. Всички сме наясно че фирмата е фантом и ако сте умни няма да се занимавате с такива фирми. Опарили сте се ОК нямаме нужда от последните Ви безсмислени коментари, не ми е работа - но почнахте да се набивате яко на очи.
Пожелавам Ви успех и поне пишете тук в темата ако фалшива с една 'ФАЛШИВА ФИРМА' точно по въпроса - какво толкова се обяснявате като госпожички !
Пожелавам Ви успех и поне пишете тук в темата ако фалшива с една 'ФАЛШИВА ФИРМА' точно по въпроса - какво толкова се обяснявате като госпожички !
Публикувано на 19-03-2013 16:53 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
задължително, без жалба все едно няма нищо
Публикувано на 19-03-2013 17:02 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Mr-Tokamori писа:
Нищо лично момчета !! Но според мен е най добре да си обсъждате не толкова ефективните коментари на ЛС (Лични съобщения) - Мисля, че е достатъчно да се отвори една тема с заглавие 'ИМЕ на фирмата' и ... и да си драскате вътре - тук не виждам никаква ефективност. Освен .... 'ти ко праиш' ... 'ко стана' ... 'писа ли' обади ли се.... и прочее. Не помагате на никого а само спамите излишно. Всички сме наясно че фирмата е фантом и ако сте умни няма да се занимавате с такива фирми. Опарили сте се ОК нямаме нужда от последните Ви безсмислени коментари, не ми е работа - но почнахте да се набивате яко на очи.
мислия че си прав,но за всички това опарване ние за първи път и затоваНищо лично момчета !! Но според мен е най добре да си обсъждате не толкова ефективните коментари на ЛС (Лични съобщения) - Мисля, че е достатъчно да се отвори една тема с заглавие 'ИМЕ на фирмата' и ... и да си драскате вътре - тук не виждам никаква ефективност. Освен .... 'ти ко праиш' ... 'ко стана' ... 'писа ли' обади ли се.... и прочее. Не помагате на никого а само спамите излишно. Всички сме наясно че фирмата е фантом и ако сте умни няма да се занимавате с такива фирми. Опарили сте се ОК нямаме нужда от последните Ви безсмислени коментари, не ми е работа - но почнахте да се набивате яко на очи.
Публикувано на 20-03-2013 09:37 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Mr-Tokamori писа:
Нищо лично и от мен,ама никой ти не е бил телеграма да четеш Темата,има достатъчно такива!!!Кво,му даваш обяснение!!!
Редактирано от tonkata73 на 20-03-2013 09:45
Публикувано на 20-03-2013 09:43 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Темата е за определен кръг от ХОРА,преследващи определена ЦЕЛ!!!Така че няма нужда от такива ТЪПИ постове,като този,т.е.сайта е бъкан с теми заслужаващи Внимание!
Публикувано на 20-03-2013 11:45 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Който е от Пловдив и района да ми пише на ЛС !!!
Редактирано от nevestulka на 20-03-2013 13:02
Публикувано на 20-03-2013 18:19 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Диков сигурно четеш този форум
Спомни, си навремето имаше еди радио-водещ, казваше се Боби Цанков,
занимаваше се със същия бизнес като твоя.
сигурно се сещаш какво му се случи..........
Спомни, си навремето имаше еди радио-водещ, казваше се Боби Цанков,
занимаваше се със същия бизнес като твоя.
сигурно се сещаш какво му се случи..........
Публикувано на 20-03-2013 20:57 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
ЕТ ДИКОВ ГАРАНТ прояви желание фирмата да бъде поставена в списъка с фирми, които не желаят да бъдат коментирани във форума.
За новите потребители, които не знаят за този списък:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170
Тази тема се заключва.
За новите потребители, които не знаят за този списък:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170
Тази тема се заключва.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители