Форум >
Публикувано на 12-10-2014 17:18 | Бригада в скандинавските страни
Здравейте,виждам че има само бригади за англия или америка,но има ли за скандинавските страни ? 2-ри курс съм студент и искам да отида другата година.
Публикувано на 13-10-2014 00:38 | RE: Бригада в скандинавските страни
Не ти трябва бригада фирми и мирми....Трудовия пазар е отворен, работа има достатъчно е просто да заминеш.Но ако учиш и искаш да е временно за два-три месеца то по-добре сякаш е да се ориентираш към някъде другаде като например английските ферми.Друг е въпроса че това не го препоръчвам и на най-големите си врагове.Бил съм в английска ферма и незнам с къв акъл съм отишъл.Но всичко с времето си...

Публикувано на 13-10-2014 20:01 | RE: Бригада в скандинавските страни
И аз съм чувал много гадни неща за английски ферми и заради това не искам там.А някакво друго място по европа освен англия няма ли за бригада ?
Публикувано на 14-10-2014 16:09 | RE: Бригада в скандинавските страни
Е ако не си путъо все ще издържиш във ферма и то английска ... в смисъл ако вашите не са прекалили с глезенето няма да имаш никви проблеми аз бях крайно доволен от моя престой и в Шотландската ферма и в Английската такава
така че ако ще ходите в чужбина да ви е ясно малко или много трябва да сте мъже !

Публикувано на 15-10-2014 01:14 | RE: Бригада в скандинавските страни
То не е въпроса дали си путьо, цицьо или хуйло.....Тук става дума за това дали си струва.За това че много има които издържат а ги мачкат ежедневно.С пресилени норми, глоби и гонитби от работа.Неправомерно занижени пари.Липса на пари също така.Липса на платени отпуски или оувъртайми.Липса на часове изработени.Предлагат и в не-малко ферми покъртителни условия за живот.Ужасяващи каравани и бани....Това са все неща за които е писано в стотици теми за стотици ферми точно тук от стотици хора.Има и доста снимков материал.Не съм си го аз измислил.За това става дума.Не е въпроса дали си мъж, хермафродит, травестит или айрънмен....А някои избутват щото са гъзолизци и мърлячи но тва е друга тема.Та по въпроса- бягай далеч от английски ферми.Ако можеш да заминеш за постоянно въобще не се замисляй.Скандинавието си е друго нещо.
Публикувано на 16-10-2014 16:00 | RE: Бригада в скандинавските страни
Добре де няма ли другаде бригади по европа освен англия ? Не вярвам англия да е единствения възможен вариант.
Много искам да отида и съм чувал че ако от сега се запиша ще ми излезе по евтино заради това искам възможно най рано да оправя нещата.

Публикувано на 16-10-2014 16:42 | RE: Бригада в скандинавските страни
Jombo писа:
Добре де няма ли другаде бригади по европа освен англия ? Не вярвам англия да е единствения възможен вариант.
Много искам да отида и съм чувал че ако от сега се запиша ще ми излезе по евтино заради това искам възможно най рано да оправя нещата.

Има естествено. Бегай в Испания, да видиш как се изкарват големите пари

Публикувано на 16-10-2014 18:06 | RE: Бригада в скандинавските страни
H123 го е написал много точно ,моя съвет към теб е не ходи никъде където има много българи ,това си е гаранция на пълна простотия много излишни нерви интриги и завист .Иначе относно пари може да се изкарат ,но пак не е сигурно ако стане някоя издънка да няма работа или да не можеш да покриеш нормите само ще си загубиш времето и парите .Съветвам те просто си избери някоя държава на която знаеш езика отиди на място и си потърси на място нещо относно бригади в други страни има за Исландия едни оферти ,но трябва да говориш добре английски 

Публикувано на 16-10-2014 21:26 | RE: Бригада в скандинавските страни
Ами с английския съм добре,може ли да ми обясниш за офертите за исландия ?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители