Форум >
Публикувано на 31-03-2010 16:02 | RE: germaniq
Безплатно настаняване?! Къде е това?
Същата работа е с разликата че в Де трудно ще те вземат за 6 месеца, докато в Англия поне знаеш че ще си за повече време.
Същата работа е с разликата че в Де трудно ще те вземат за 6 месеца, докато в Англия поне знаеш че ще си за повече време.
Публикувано на 31-03-2010 19:13 | RE: germaniq
ами така пише в инфото за стопанства 10107, 10014 и 10075... или да смятам, че е рекламен трик от страна на фермите а за англия май са единици късметлиите, които ще ходят за по 6 месеца...аз съм от другите, дето ги пращат за 3, и затова толкова съм се ентусиазирала за германските бригади, извинявам се, ако съм станала досадна
Публикувано на 31-03-2010 19:58 | RE: germaniq
щом ше ходиш в англия кво ти пука за тия бригади. изиграй си хорото първо после я мисли. дилемите са за хората които нямат оферти отникъде и не са се запътили никъде все още.
edit: баси кефа след няколко пускания онлайн осъзнах че всъщност няма как да се свържат с мен ако не си напиша някъде имейла. как па не са направили едно поле e-mail.
edit: баси кефа след няколко пускания онлайн осъзнах че всъщност няма как да се свържат с мен ако не си напиша някъде имейла. как па не са направили едно поле e-mail.
Редактирано от 2pac на 31-03-2010 21:31
Публикувано на 01-04-2010 17:56 | RE: germaniq
Аз получих няколко отоговораот стопанствата,за сега само едно ми изиска автобиография и снимки да изпратя-отоговор все още нямам,а от другите ферми за жалост все отговори,че не търсят работници и ме съветват да кандидатствам вече за сезон 2011
Публикувано на 01-04-2010 18:00 | RE: germaniq
Вили, от кой стопанства получи отговор, да се обадим да питаме и ние?
Публикувано на 01-04-2010 21:38 | RE: germaniq
Iskam da popitam moga li da otida w nqkoe ot tezi stopanstwa za 3 meseca i imat li nqkakwi iziskwaniq po-specialni. Sy6to taka spodelete kyde 6te sme powe4e bylgari ,ne iskam da otida i da sym sam bulgar4e tam..
Публикувано на 01-04-2010 21:48 | RE: germaniq
А какъв език попълвате формата, на енг на бг или дойч?Благодаря на всички, които могат да ми отговорят предварително!
Публикувано на 01-04-2010 22:23 | RE: germaniq
Pagane, ми аз да ти кажа днес звънях на едното от стопанствата на който пишеше че говорят английски, само че жената не говореше, само на полски и немски. Така че прави си извода, че трябва да е на немски CV-то, незнам пак ти си знаеш ако искаш прати си го на английски.
Aliaska, тъкмо да си упражниш чуждите езици малко. Ако искаш можем да отидем заедно, поне ще сме две българчета.
Aliaska, тъкмо да си упражниш чуждите езици малко. Ако искаш можем да отидем заедно, поне ще сме две българчета.
Публикувано на 01-04-2010 22:28 | RE: germaniq
Antilopata писа:
Pagane, ми аз да ти кажа днес звънях на едното от стопанствата на който пишеше че говорят английски, само че жената не говореше, само на полски и немски. Така че прави си извода, че трябва да е на немски CV-то, незнам пак ти си знаеш ако искаш прати си го на английски.
Ami ima6 li oferta ot nqkoe,az sym mnogo nawit samo 4e sesiqta mi e do kraq na uni,taka 4e nai-rano uli moga da zamina. Sega se 4udq kakwo da napi6a w pismata do fermite,kato cv li da go naprawq ili nakratko da gi pitam imat li rabota kakwi sa uslowiqta ,4e sym student i t.n..A ako me wzemat si nalqgam parcalite da si pripomnqm nemskiq,4e....
Ti ot nqkoe stopanstwo izbrana li si ili i ti tyrsi6?
Публикувано на 02-04-2010 20:39 | RE: germaniq
бройте ме и мен , че с тази оферта за 3 мес в Англия, няма да вържа баланса
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители