Форум >
Публикувано на 06-04-2010 19:07 | RE: germaniq
Ако някой е получил конкретна оферта, да даде малко инфо- какви култури се отглеждат, колко евро на час ще му плащат, за колко време. То там че няма такива филми като овъртайм ясно, но дали ще си струва като цяло.
Публикувано на 06-04-2010 19:26 | RE: germaniq
Мисля, че в Германия плащат само на норма..., но не съм на 100% сигурна.
На някои места плащат по 0.40 евро на кг...Дали ще си струва, където и да било-трябва да се види на място.
Живот и здраве да дойде юни да отида, да се върна и после ще пусна впечатления!
На някои места плащат по 0.40 евро на кг...Дали ще си струва, където и да било-трябва да се види на място.
Живот и здраве да дойде юни да отида, да се върна и после ще пусна впечатления!
Публикувано на 27-04-2010 15:01 | RE: germaniq
Значи от въпросните стопанства, получих два отговора само, бяха ми писали учтиво, че не търсят хора към момента. В Де като гледам се отглеждат, ягоди, аспержи и малинки Плаща се на норма като си на полето, за пакхаусове, доколкото знам си имат свои хора. А за овъртайм, може да ходиш да береш на друго място, стига да има какво. Като цяло си струва, но незнам за повече от два месеца, дали правят бригади. Успех на всички!
Публикувано на 02-08-2010 22:55 | RE: germaniq
Някой да е кандидатствал по тази обява и да има повече информация? - http://www.bestjobs.bg/rabotni-oferti-selscostopansci-rabotnitsi/418427/7
Редактирано от fire на 02-08-2010 23:02
Публикувано на 14-09-2010 21:35 | RE: germaniq
Някой с информация за въпросната Агро инвест фирма, която набира хора за Германия за работа, а също нещо актуално да знае някой за работа за Германия, моля нека да пише тука във форума да обменим информация!
Публикувано на 14-09-2010 23:49 | RE: germaniq
Antilopata писа:
Някой с информация за въпросната Агро инвест фирма, която набира хора за Германия за работа, а също нещо актуално да знае някой за работа за Германия, моля нека да пише тука във форума да обменим информация!
Здравей,
Преглеждам от време на време форума, като видях питането ти се разрових малко в Гугъл и открих следното: Агро инвест и Сити Груп 7 са една и съща фирма , работят в схема, т.е. измамници са от това което прочетох за тях. Линк: http://www.bestjobs.bg/forum/topic/idtopic/544/pag/8
прочети тук коментарите. Успех!
Публикувано на 15-09-2010 11:21 | RE: germaniq
Благодаря за информацията!
Останаха ли читави фирми изобщо вече незнам, тия Сити Груп гледам, набирали хора и за Испания!
Останаха ли читави фирми изобщо вече незнам, тия Сити Груп гледам, набирали хора и за Испания!
Публикувано на 29-10-2010 20:30 | RE: germaniq
Zdraveite
Nqkoi tazi godina v Germaniq 6te ba4ka li v fermi i kak e polojenieto tam ?.Ne vidqh nikade da e obsajdano i mi e interesno nemcite kak se darjat s nas tam ?
Nqkoi tazi godina v Germaniq 6te ba4ka li v fermi i kak e polojenieto tam ?.Ne vidqh nikade da e obsajdano i mi e interesno nemcite kak se darjat s nas tam ?
Публикувано на 29-10-2010 21:27 | RE: germaniq
Какво по точно те интересува?
P.s. специално в Де, трябва да знаеш немски за да си говориш с хората, защото иначе незнам ако възникне някакъв проблем кой ще го оправя иначе това което знам е че има много поляци, както е в Англия явно и така е в Де. Условията са по няколко човека в стая, обща кухня, нещо такова, работи се на норма, ако нямаш какво да береш не е добре. На някой места си купуваш храна сам и си заплащаш спането, ти удържат някакви пари, зависи как ти е договорено, не мога да кажа предварително, в общи линий е това.
P.s. специално в Де, трябва да знаеш немски за да си говориш с хората, защото иначе незнам ако възникне някакъв проблем кой ще го оправя иначе това което знам е че има много поляци, както е в Англия явно и така е в Де. Условията са по няколко човека в стая, обща кухня, нещо такова, работи се на норма, ако нямаш какво да береш не е добре. На някой места си купуваш храна сам и си заплащаш спането, ти удържат някакви пари, зависи как ти е договорено, не мога да кажа предварително, в общи линий е това.
Редактирано от Antilopata на 29-10-2010 22:51
Публикувано на 30-10-2010 10:26 | RE: germaniq
Mersi za otgovora Antilopa samo za polqci 4uvam .Interesno mi e za6toto e blizko i sigorno ima hora bg ne malko sigorno i polqci ima mnogo kakto i rumanciNqkoi koito da e ba4kal da kaje dovolen li kak e zaminal i temp podobni da razdvijim malko temata?Mislq 4e Germaniq e mnogo seriozna darjava a e s takava malka temi4ka
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители