Форум >
Публикувано на 19-10-2010 18:44 | RE: Сезонна работа в Дания
Aha mersi karina zna4i si bila tam ama s Eures savetnik li ili s firma poznati ili ne znam kak ?
Публикувано на 20-10-2010 15:57 | RE: Сезонна работа в Дания
да бях на интервю тук в бг през март месец и така заминах после след като свърши при нас работата от еурес ни направиха един трансфер в дръга ферма и сега в бг и март очаквам да замина пак..
Публикувано на 12-01-2011 00:52 | RE: Сезонна работа в Дания
Интересно дали тези от миналата година пак ще пуснат обява за работа във фермите.Ако има нещо такова моля пишете.......Ще е добре за всички.....
Публикувано на 12-01-2011 08:16 | RE: Сезонна работа в Дания
Кое му е добрето? На палатки , няма тоарлетна , няма баня .Живеят ,като скотове.Мерси за такава работа.Не си струва унижението , само щото било в Дания.Само прости хора могат да се радват на такива оферти.
Публикувано на 12-01-2011 09:40 | RE: Сезонна работа в Дания
Komardjiata писа:
Кое му е добрето? На палатки , няма тоарлетна , няма баня .Живеят ,като скотове.Мерси за такава работа.Не си струва унижението , само щото било в Дания.Само прости хора могат да се радват на такива оферти.
Благодаря за комплимента....Кое му е добрето? На палатки , няма тоарлетна , няма баня .Живеят ,като скотове.Мерси за такава работа.Не си струва унижението , само щото било в Дания.Само прости хора могат да се радват на такива оферти.
Публикувано на 13-01-2011 12:45 | RE: Сезонна работа в Дания
защо?
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 13-01-2011 14:29 | RE: Сезонна работа в Дания
пита си човека )
Публикувано на 28-01-2011 17:03 | RE: Сезонна работа в Дания
задължително ли е да знаеш език
Публикувано на 29-01-2011 11:46 | RE: Сезонна работа в Дания
Мисля,че английския е задължителен,но доколкото знам тази година няма да има интервю в България,а само в Румъния.jino007 ти каква група събираш.Пред кой работодател и къде ще я представиш.
Публикувано на 29-01-2011 16:31 | RE: Сезонна работа в Дания
Вече сме се събрали,чакаме интервюто,независимо къде ще е.Ако имате инфо,адрес на някой работодател,кажете го,а пък всеки с късмета си!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители