Форум >
Публикувано на 10-05-2010 15:29 | RE: Сезонна работа в Дания
za prevejdane bez legalizaciq e ne-pove4e ot 20 lv.Proveri i na dr. mesta.

Публикувано на 11-05-2010 08:36 | RE: Сезонна работа в Дания
Na datskiq rabotodatel mu e neobhodimo samo da e preweden dokumenta ot legalen prewodach - t.e. samo prewod na anglijski ot agenciq i struwa 10 lw., pone az taka sum razbrala ot edno momiche koeto ni pomasgashe tuk - buddy, tq obqsni è ne e neobhodimo "legaliziran prewod"".No bih iskala da spodelite tuk Wie kakwo ste razbrali?Kakwo e neobhodimo?
Публикувано на 12-05-2010 18:57 | RE: Сезонна работа в Дания
И в крайна сметка някой замина ли за Дания?
Публикувано на 14-05-2010 07:44 | RE: Сезонна работа в Дания
Ако има някои за о-в Фин моля нека пише
Публикувано на 14-05-2010 11:25 | RE: Сезонна работа в Дания
В крайна сметка май никой няма да замине!На мен така ми се струва.gif)

.Не мога да разбера какво печелят те като ни лъжат!!!

.gif)

.Не мога да разбера какво печелят те като ни лъжат!!!

Публикувано на 14-05-2010 22:38 | RE: Сезонна работа в Дания
pagane писа:
Na datskiq rabotodatel mu e neobhodimo samo da e preweden dokumenta ot legalen prewodach - t.e. samo prewod na anglijski ot agenciq i struwa 10 lw., pone az taka sum razbrala ot edno momiche koeto ni pomasgashe tuk - buddy, tq obqsni è ne e neobhodimo "legaliziran prewod"".No bih iskala da spodelite tuk Wie kakwo ste razbrali?Kakwo e neobhodimo?
Аз миналата година бях с документ, който не е легализиран, а само преведен от лицензирана фирма. не само аз, а всички бяхме с такива. Документът важи!!! (10-12 лв!)
Редактирано от buddy на 14-05-2010 22:43
Публикувано на 14-05-2010 22:42 | RE: Сезонна работа в Дания
Не ви пишат, защото времето е лошо и реколтата се забавя с растежа. Никой никого не лъже. Просто още не могат да ви дадат точни дати за заминаване. Един съвет от мен - пишете на работодателите ви! Ако нямате координатите им, свържете се с Пирянкова - EURES съветник.
Редактирано от buddy на 14-05-2010 22:44
Публикувано на 15-05-2010 11:21 | RE: Сезонна работа в Дания
Ivo: Не пускай само емотиконки - пиши поне 1 изречение по темата.
Редактирано от Ivo на 15-05-2010 11:36
Публикувано на 20-05-2010 10:18 | RE: Сезонна работа в Дания
Някой няма ли новини от Дания?
Публикувано на 20-05-2010 21:52 | RE: Сезонна работа в Дания
Здравейте аз се регистрирах също в този сайт seasonalwork.dk ,но това стана след 1 март 2010
.
Затова почнах да звъня по фермите и от 30 ферми само един пич ми каза,че има работа и да се обадя пак.Сега май месец му се обадих и каза ,че времето е кофти и продукцията се забавя малко ,при него ще се започва от юли месец .Тази ферма е до град Hobro.Човека само ме попита от къде съм ,работил ли съм за него и това беше ,каза ми да си взема само палатка и да отивам към 5-6 юли
Явно съм много надъхан по телефона
Късмет на всички с работа и смело ,който не ходил той не е успял .
.Затова почнах да звъня по фермите и от 30 ферми само един пич ми каза,че има работа и да се обадя пак.Сега май месец му се обадих и каза ,че времето е кофти и продукцията се забавя малко ,при него ще се започва от юли месец .Тази ферма е до град Hobro.Човека само ме попита от къде съм ,работил ли съм за него и това беше ,каза ми да си взема само палатка и да отивам към 5-6 юли
Явно съм много надъхан по телефона

Късмет на всички с работа и смело ,който не ходил той не е успял .
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД