Форум >
Публикувано на 15-02-2011 19:18 | RE: Сезонна работа в Дания
Скофф май вече неще България много му станаха бунтовниците,а румънчите са агънца,тази година може да има нова такса 'въздух' за гумите на колелетата
Редактирано от dimaka на 15-02-2011 19:20
Публикувано на 07-03-2011 14:14 | RE: Сезонна работа в Дания
Доколкото разбрах, проблемът му е с Eures, а не с работниците. Тази година пак ще има група нашенци
Останалото 100% ще е така
Останалото 100% ще е така
Публикувано на 31-03-2011 10:09 | RE: Сезонна работа в Дания
Не ходете при Tove i Peter Jacobsen ! Ако изобщо дойдат втори път да търсят хора от България
Публикувано на 11-04-2011 20:29 | RE: Сезонна работа в Дания
Здравейте , и аз търся работа в Дания , във ферма . Вече цял месец пращам мейли на eures съветници , директно на работодатели на нашите съветници в eures в БГ , регистрирал съм се и съм си направил профил в 7 /седем/ сайта , но нищо конкретно за сега. Пращам CV-та и на ферми в Англия ,но резултата е същия. Моля дайте малко инфо за тези интервюта с работодателите -къде , кога и т.н. Благодаря предварително
Публикувано на 17-04-2011 23:05 | RE: Сезонна работа в Дания
Хора ако си взема багажа и отида в Дания какви са шансовете да си намеря работа за около 1 месец? Зная английски. Тук в БГ вече се сблъсках със 9 фирми менте и добре че има хора в този сайт и в някои други форуми за да споделят това което са чували или преживели иначе щях да съм се опарил 9 пъти т.е. да съм бил завлечен 9 пъти. Вече се отчаях и мисля да замина за Дания с малко пари и там : с питане. Има ли опасност да си на меря работа ?
Ако някой е процедирал така моля да сподели.
Ако някой е процедирал така моля да сподели.
Публикувано на 27-04-2011 11:10 | RE: Сезонна работа в Дания
и аз мисля като тебе. е*ал съм го.не ми се умира тука.барем да е в истинска държава.
Публикувано на 27-04-2011 17:24 | RE: Сезонна работа в Дания
Ако намерите нещо добро в Дания драскайте инфото на лична и ако има места за още хора драскайте
Публикувано на 02-05-2011 22:29 | RE: Сезонна работа в Дания
Здравейте,
Има ли някой който да е ходил на интервюто на 12.03.2011 за сезонната работа в Дания? И има ли някой на когото са му предложили вече работа?
Ако някой има някаква друга информация, моля пишете.
Има ли някой който да е ходил на интервюто на 12.03.2011 за сезонната работа в Дания? И има ли някой на когото са му предложили вече работа?
Ако някой има някаква друга информация, моля пишете.
Публикувано на 03-05-2011 10:56 | RE: Сезонна работа в Дания
къде е било интервюто и скоя фирма или агенция na 12.03.2011
Публикувано на 03-05-2011 16:16 | RE: Сезонна работа в Дания
Беше в София, Международна Трудова Борса, огранизирана от EURES. EURES съветници от Дания правиха интервюта на вече регистрираните в http://www.seasonalwork.dk/mod_inc/?P=itemmodule&kind=front
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители