Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Сезонна работа в Дания

страница 4 от 25

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 10-03-2010 19:54 | RE: Сезонна работа в Дания
theend
Потребител

няма да заминавам,просто питах информативно.Пожелавам ви късмет

Публикувано на 10-03-2010 20:36 | RE: Сезонна работа в Дания
doorsstory
Потребител

Криске, не ти ли дадоха инфо или сайт, откъдето да видиш какви са им условията на живот. При нас ще се спи на палатки, а кухни, бани и перални си има, но трябва да се носят някои неща
Ще хванем полет сигурно от Бургас директно за Копенхаген. Щом изровя сайта на аерокомпанията, ще го пусна тук
Успех с ягодите
Публикувано на 10-03-2010 20:41 | RE: Сезонна работа в Дания
energie
Потребител

Well , аз си направих регистрация в датския сайт миналия месец и след 2 дни получих покана за интервю в две писма едно на английски и едно българско.

( Тук е мясотото да кажа ,че отново българска идиотщина се показа,документите които трябва да носим според българският е-майл е именно свидетелство за съдимост - Преведено - ужс никой от датчаните не попита за него , а много хора дори чух в Пловдив че са дали по 10-15-20лв за превода на тая съдимост хахаха ВЪЗМУТЕН СЪМ! ) no no

Така ,като изключим това интервютата бяха доста стегнати и сериозни,това ми хареса всичко беше на база на собственото ти излъчване и ест. - Work experience.По мое мнение доколкото видях около 1/3 не бяха одобрени на първото сито .После интервю с работодателя много добра идея.
Та след всичките препитвания,чакане и ходене по стайчки се оказа че одобрените чакаме е-мейл от бъдещия шеф -надявам се да е коректен.Малко късно края на май ...но ще чакаме.
Сега искам да кажа на вскичи одобрени които следят темата в този сайт ,че им предлагам ако нещата се развият както ги планираме предлагам да патуваме с кола ,че много малко багаж със самолета (поне за мен) също така излиза с по 100-на евро по ефтино от аирплайн
който е заинтересован да пише на майла ми - energieee@abv.bg

coolcoolcool
Публикувано на 10-03-2010 21:52 | RE: Сезонна работа в Дания
egoistt2
Потребител

моля кажете за тази ферма в дания,някакви координати ако имате и как мога да се запиша моля пишете и на yusii78@abv.bg плс даите сайт
Публикувано на 10-03-2010 22:49 | RE: Сезонна работа в Дания
egoistt2
Потребител

да евтини са
Публикувано на 11-03-2010 12:03 | RE: Сезонна работа в Дания
kriska11
Потребител

аз не разбрах има ли някой за Tove и Peter Jacobson,и казали ли са ви нещо (за тези който са при тях) На нас само ни казаха да чакаме по e-mail-a писмо,и нищо не уточниха за спане,път,някакви пари предварително,...нищо.ако някой знае нещо за тях моля да каже..
Публикувано на 11-03-2010 12:07 | RE: Сезонна работа в Дания
kriska11
Потребител

И как кажете ми всеки сам ще организира пътуването си?Как хората ще знаят каде е тази ферма?не може всеки ден някой да чака на летището,примерно,някой да кацне ,че да го заведе на мястото му.Това хич не ми е ясно.Разяснете ми моля,ако знаетеsad
Публикувано на 11-03-2010 12:16 | RE: Сезонна работа в Дания
Oli_K
Модератор

energie-Какъв е проблема за свидетелството за съдимост че трябвало да платиш 20 лева и къде точно е БГ работа в случая.Навсякъде търсим някаква конспирация.А ПЪК ТОВА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ ДА СЕ ПЪТУВА С КОЛА ДО ДАНИЯ И ЧЕ БИЛО ПО ЕВТИНО ГО ОСТАВЯМ БЕЗ КОМЕНТАР !!!
Публикувано на 11-03-2010 12:49 | RE: Сезонна работа в Дания
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Криске,
предполагам ще ти дадат координатите на фермата... няма да те пратят ей така..просто към Дания. Пък ако е така, то по-добре не тръгвай.

Публикувано на 11-03-2010 15:25 | RE: Сезонна работа в Дания
energie
Потребител

Ами проблема приятелю ако не го виждаш е ,че на някои тука в БГ му е хруманало да изисква от кандидатите за работа Съдимост която НИКОИ не иска от хората от които зависи подбора.Още повече щом някой се натиска да бере ягодите на Дания значи едва ли разполага с много "излишни" пари , ЗАЩО питам аз е нужно към останалите разходи да се прибавят 20лв???Ако за теб не се особен проблем ...си е лично твоя работа само ,че да ти кажа че за много хора Е! Въобще изказваш се изцяло неподготвен , няма да се учудя ако дори и не си ходил на това интервю ами просто си пускаш коментари.
Колкото до другия въпрос , като си толкова находчив ...не го успорвам ти си знаеш razz качи се на нискобюджетната авиокомпания и ще те видим как ще си занесеш палатката laughlaugh ако въобще си помислил затова...имаш ли идея колко тежи? Имаш ли идея колко тежи останалият ти багаж ..с поне малко посуда за готвене и дрехи? Ами да ти кажа че минимум 35 КИЛА не ти мърдат ....а колко ще платиш за Extra багаж сметни си го сам и сам прецени.... cool
От мене тва успех в разсъжденията Oli_Kahn *kitara*

страница 4 от 25

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 63 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти