Форум >
Публикувано на 05-02-2015 12:22 | Portwood farm - 20 април
Ако някои има оферта за тази ферма за периода от 20 април до края на юни ще се радвам да пише. За сефте ще ходя в Англия и малко споделен личен опит едва ли би бил излишен
Work or die !
Редактирано от Ivo на 05-02-2015 12:36
Публикувано на 05-02-2015 20:48 | RE: Portwood farm - 20 април
Ние също заминаваме за пъри път в portwood но сме за 23 март. Нищо не откривам за тази ферма, но се надяваме да е добре и да има възможност за изкарване на пари
Публикувано на 06-02-2015 11:54 | RE: Portwood farm - 20 април
Офертата ми е за аспержи, а те започват да се събират в средата на април. Вие какво ще правите толкова рано ?
Work or die !
Публикувано на 06-02-2015 15:04 | RE: Portwood farm - 20 април
Ами честно казано не знам, моя приятелка също заминава на 1 април в кобри за аспержи. Вие с агенция ли отивате или самостоятелно?
Публикувано на 08-02-2015 21:15 | RE: Portwood farm - 20 април
С агенция, кандидатствах още през септември с желание за най-ранна оферта без претенции за работата. Казаха ми, че по-ранна оферта от април няма. Не знам вие какво ще правите но стискам палци да има работа за всички, да бачкаме здраво и да се приберем с пари вкъщи !
Work or die !
Публикувано на 17-01-2018 16:04 | RE: Portwood farm - 20 април
Здравейте. Може ли да дадете повече информация за тази ферма. Тъй като и на мен ми предстой да ходя там. Какъв е процеса на бране , доволни ли сте от заплащането , как са помещенията за спане . Всичко което се сетите. Благодаря
Публикувано на 17-01-2018 17:31 | RE: Portwood farm - 20 април
Hristina1357 писа:
Здравейте. Може ли да дадете повече информация за тази ферма. Тъй като и на мен ми предстой да ходя там. Какъв е процеса на бране , доволни ли сте от заплащането , как са помещенията за спане . Всичко което се сетите. Благодаря
Здравей, и ти ли си за portwood, защото и аз ще съм там? За кога ти е офертата, ако искаш пиши на лично може да се окаже че ще пътуваме заедно ..
Публикувано на 20-01-2018 11:53 | RE: Portwood farm - 20 април
Old_Goblin писа:
Офертата ми е за аспержи, а те започват да се събират в средата на април. Вие какво ще правите толкова рано ?
може ли да кажеш нещо повече за аспержите ако си ходил?? Офертата ми е за аспержи, а те започват да се събират в средата на април. Вие какво ще правите толкова рано ?
Публикувано на 08-02-2018 15:41 | RE: Portwood farm - 20 април
Здравей, Аз съм за там с дата 05.04.2018 до 25.05.2018. Бране на аспержи, по точно рязане и събиране в щайги, евентуално изнасяне до пътя за товарене на камиончето. После в пакхауса. И в началото обща работа. Като цяло аспержите са лека работа, само дето си наведен с дългия нож от време на време, реже се и се събира с едната ръка, после в щайга и така ... Имам опит от 2010 пролетта ... Смешни истории бяха с тима! . Пиши на лични ако заминаваш за Portwood farm или на профила ми във Фейса- иконката с кана в Италия Алцек!
Публикувано на 08-02-2018 21:21 | RE: Portwood farm - 20 април
dolnooryahov писа:
Здравей, Аз съм за там с дата 05.04.2018 до 25.05.2018. Бране на аспержи, по точно рязане и събиране в щайги, евентуално изнасяне до пътя за товарене на камиончето. После в пакхауса. И в началото обща работа. Като цяло аспержите са лека работа, само дето си наведен с дългия нож от време на време, реже се и се събира с едната ръка, после в щайга и така ... Имам опит от 2010 пролетта ... Смешни истории бяха с тима! . Пиши на лични ако заминаваш за Portwood farm или на профила ми във Фейса- иконката с кана в Италия Алцек!
kak e v portwood dokarvat li se pari v pika na sezona pri dobra rekolta. Vaizerite "hora" li sa? Blagodarq tiЗдравей, Аз съм за там с дата 05.04.2018 до 25.05.2018. Бране на аспержи, по точно рязане и събиране в щайги, евентуално изнасяне до пътя за товарене на камиончето. После в пакхауса. И в началото обща работа. Като цяло аспержите са лека работа, само дето си наведен с дългия нож от време на време, реже се и се събира с едната ръка, после в щайга и така ... Имам опит от 2010 пролетта ... Смешни истории бяха с тима! . Пиши на лични ако заминаваш за Portwood farm или на профила ми във Фейса- иконката с кана в Италия Алцек!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители