Форум >
Публикувано на 05-02-2015 12:22 | Portwood farm - 20 април
Ако някои има оферта за тази ферма за периода от 20 април до края на юни ще се радвам да пише. За сефте ще ходя в Англия и малко споделен личен опит едва ли би бил излишен 

Work or die !
Редактирано от Ivo на 05-02-2015 12:36
Публикувано на 05-02-2015 20:48 | RE: Portwood farm - 20 април
Ние също заминаваме за пъри път в portwood но сме за 23 март. Нищо не откривам за тази ферма, но се надяваме да е добре и да има възможност за изкарване на пари
Публикувано на 06-02-2015 11:54 | RE: Portwood farm - 20 април
Офертата ми е за аспержи, а те започват да се събират в средата на април. Вие какво ще правите толкова рано ?
Work or die !
Публикувано на 06-02-2015 15:04 | RE: Portwood farm - 20 април
Ами честно казано не знам, моя приятелка също заминава на 1 април в кобри за аспержи. Вие с агенция ли отивате или самостоятелно?
Публикувано на 08-02-2015 21:15 | RE: Portwood farm - 20 април
С агенция, кандидатствах още през септември с желание за най-ранна оферта без претенции за работата. Казаха ми, че по-ранна оферта от април няма. Не знам вие какво ще правите но стискам палци да има работа за всички, да бачкаме здраво и да се приберем с пари вкъщи !
Work or die !
Публикувано на 17-01-2018 16:04 | RE: Portwood farm - 20 април
Здравейте. Може ли да дадете повече информация за тази ферма. Тъй като и на мен ми предстой да ходя там. Какъв е процеса на бране , доволни ли сте от заплащането , как са помещенията за спане . Всичко което се сетите. Благодаря
Публикувано на 17-01-2018 17:31 | RE: Portwood farm - 20 април
Hristina1357 писа:
Здравейте. Може ли да дадете повече информация за тази ферма. Тъй като и на мен ми предстой да ходя там. Какъв е процеса на бране , доволни ли сте от заплащането , как са помещенията за спане . Всичко което се сетите. Благодаря
Здравей, и ти ли си за portwood, защото и аз ще съм там? За кога ти е офертата, ако искаш пиши на лично може да се окаже че ще пътуваме заедно ..

Публикувано на 20-01-2018 11:53 | RE: Portwood farm - 20 април
Old_Goblin писа:
Офертата ми е за аспержи, а те започват да се събират в средата на април. Вие какво ще правите толкова рано ?
може ли да кажеш нещо повече за аспержите ако си ходил?? Офертата ми е за аспержи, а те започват да се събират в средата на април. Вие какво ще правите толкова рано ?

Публикувано на 08-02-2018 15:41 | RE: Portwood farm - 20 април
Здравей, Аз съм за там с дата 05.04.2018 до 25.05.2018. Бране на аспержи, по точно рязане и събиране в щайги, евентуално изнасяне до пътя за товарене на камиончето. После в пакхауса. И в началото обща работа. Като цяло аспержите са лека работа, само дето си наведен с дългия нож от време на време, реже се и се събира с едната ръка, после в щайга и така ... Имам опит от 2010 пролетта ... Смешни истории бяха с тима!
. Пиши на лични ако заминаваш за Portwood farm или на профила ми във Фейса- иконката с кана в Италия Алцек!
.gif)
Публикувано на 08-02-2018 21:21 | RE: Portwood farm - 20 април
dolnooryahov писа:
Здравей, Аз съм за там с дата 05.04.2018 до 25.05.2018. Бране на аспержи, по точно рязане и събиране в щайги, евентуално изнасяне до пътя за товарене на камиончето. После в пакхауса. И в началото обща работа. Като цяло аспержите са лека работа, само дето си наведен с дългия нож от време на време, реже се и се събира с едната ръка, после в щайга и така ... Имам опит от 2010 пролетта ... Смешни истории бяха с тима!
. Пиши на лични ако заминаваш за Portwood farm или на профила ми във Фейса- иконката с кана в Италия Алцек!
kak e v portwood dokarvat li se pari v pika na sezona pri dobra rekolta. Vaizerite "hora" li sa? Blagodarq tiЗдравей, Аз съм за там с дата 05.04.2018 до 25.05.2018. Бране на аспержи, по точно рязане и събиране в щайги, евентуално изнасяне до пътя за товарене на камиончето. После в пакхауса. И в началото обща работа. Като цяло аспержите са лека работа, само дето си наведен с дългия нож от време на време, реже се и се събира с едната ръка, после в щайга и така ... Имам опит от 2010 пролетта ... Смешни истории бяха с тима!
.gif)
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители