Форум >
>
Аз отивам - ти отиваш >
Тема: Portwood farm - 20 април

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 09-02-2018 01:11 | RE: Portwood farm - 20 април
dolnooryahov
Потребител

Виж, чудеса недей да очакваш. доколкото съм информиран, фермата е добра за работа и е с добра инфраструктура за живеене. но си е каравани, така че или си вземи дрехи или пари за купуване. ако има шопове за 2 ръка- там са стотинки- 1-2 паунда, даже нови с етикета! има и дискаунти! за работата- зависи от теб и слънцето с облаците, ако климата е оки- работи се по 8-10-12 часа на ден! това ще рече .... и събота и неделя през май в усиления растеж! важни са офиса в българия, собствениците и тима с колегите ти, един от всичките с добър английски език! другото е работа и здраве! по мое мнение- от 300 до 500 на седмица бруто, имаш задължения и разходи, от теб зависи да си спестиш ... в англия има къде да се похарчат cool

Публикувано на 24-03-2018 02:24 | RE: Portwood farm - 20 април
Old_Goblin
Потребител
ckputa_cujla

Ако условията за живот са същите като през 2015-та, тогава мога да кажа, че който отива в portwood е изтеглил жокера от тестето wink Фермата тогава си беше направо като малкия Студентски Град, от 130 фермери бяхме към 80 българи. Вайзерите в пакхауса българи, бяха точни ако си вършиш съвестно работата естествено. На лентата за апержи в пака си е гърч ама като ти пуснат бг чалга да дъни, е тогава някак ти олеква На полето не е леко но за 1-2 седмици се свиква, не е чак като в Аушвиц. Положението в общите помещения тогава беше добре. Кухнята беше оборудвана с всичко необходимо за готвене. Фермата е с парно на газ, спи се в стаи, караваните тогава бяха 2-3 и те са за двойки и семейства. Имахме булсат в общото помещение, сега не знам как е. Фермера е луд, в смисъл голям работохолик е. Мистър Анди Алън понякога береше аспержи редом с нас, това се казва истински шеф. Шантав е и мрази силната музика през нощта, имайте го предвид. Вайзерите на полето бяха двама. Единия е румънец и е разбран човек, Север сигурно все още е там. Обаче другия е гадна английска свиня. Mr.Gavin Webb, това е див английски селянин, който освен шовинист си е отявлен мизантроп като цяло. Има изчанчено чувство за хумор, което се изразява в склонност към газене на бригадири с John Deer-a Хора, ако отивате в Англия за да работите съвестно, Portwood farm e добра начална дестинация.

Work or die !
Публикувано на 04-02-2019 22:00 | RE: Portwood farm - 20 април
acidman
Потребител

Здравейте, някой с прясна информация за фермата? Аз пътувам на 24.04.
Публикувано на 02-04-2019 15:10 | RE: Portwood farm - 20 април
Gloriq1996
Потребител
https://facebook.com/Gloria Vasileva

acidman писа:
Здравейте, някой с прясна информация за фермата? Аз пътувам на 24.04.

Фермата е много добра бях там сезон 2018 и останах много доволна. Давай смело и бъди благодарен извадил си късмет да знаеш, Успех!

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 35 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти