Форум >
Публикувано на 09-02-2018 01:11 | RE: Portwood farm - 20 април
Виж, чудеса недей да очакваш. доколкото съм информиран, фермата е добра за работа и е с добра инфраструктура за живеене. но си е каравани, така че или си вземи дрехи или пари за купуване. ако има шопове за 2 ръка- там са стотинки- 1-2 паунда, даже нови с етикета! има и дискаунти! за работата- зависи от теб и слънцето с облаците, ако климата е оки- работи се по 8-10-12 часа на ден! това ще рече .... и събота и неделя през май в усиления растеж! важни са офиса в българия, собствениците и тима с колегите ти, един от всичките с добър английски език! другото е работа и здраве! по мое мнение- от 300 до 500 на седмица бруто, имаш задължения и разходи, от теб зависи да си спестиш ... в англия има къде да се похарчат
Публикувано на 24-03-2018 02:24 | RE: Portwood farm - 20 април
Ако условията за живот са същите като през 2015-та, тогава мога да кажа, че който отива в portwood е изтеглил жокера от тестето Фермата тогава си беше направо като малкия Студентски Град, от 130 фермери бяхме към 80 българи. Вайзерите в пакхауса българи, бяха точни ако си вършиш съвестно работата естествено. На лентата за апержи в пака си е гърч ама като ти пуснат бг чалга да дъни, е тогава някак ти олеква На полето не е леко но за 1-2 седмици се свиква, не е чак като в Аушвиц. Положението в общите помещения тогава беше добре. Кухнята беше оборудвана с всичко необходимо за готвене. Фермата е с парно на газ, спи се в стаи, караваните тогава бяха 2-3 и те са за двойки и семейства. Имахме булсат в общото помещение, сега не знам как е. Фермера е луд, в смисъл голям работохолик е. Мистър Анди Алън понякога береше аспержи редом с нас, това се казва истински шеф. Шантав е и мрази силната музика през нощта, имайте го предвид. Вайзерите на полето бяха двама. Единия е румънец и е разбран човек, Север сигурно все още е там. Обаче другия е гадна английска свиня. Mr.Gavin Webb, това е див английски селянин, който освен шовинист си е отявлен мизантроп като цяло. Има изчанчено чувство за хумор, което се изразява в склонност към газене на бригадири с John Deer-a Хора, ако отивате в Англия за да работите съвестно, Portwood farm e добра начална дестинация.
Work or die !
Публикувано на 04-02-2019 22:00 | RE: Portwood farm - 20 април
Здравейте, някой с прясна информация за фермата? Аз пътувам на 24.04.
Публикувано на 02-04-2019 15:10 | RE: Portwood farm - 20 април
acidman писа:
Фермата е много добра бях там сезон 2018 и останах много доволна. Давай смело и бъди благодарен извадил си късмет да знаеш, Успех!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители