Форум >
Публикувано на 09-02-2018 01:11 | RE: Portwood farm - 20 април
Виж, чудеса недей да очакваш. доколкото съм информиран, фермата е добра за работа и е с добра инфраструктура за живеене. но си е каравани, така че или си вземи дрехи или пари за купуване. ако има шопове за 2 ръка- там са стотинки- 1-2 паунда, даже нови с етикета! има и дискаунти! за работата- зависи от теб и слънцето с облаците, ако климата е оки- работи се по 8-10-12 часа на ден! това ще рече .... и събота и неделя през май в усиления растеж! важни са офиса в българия, собствениците и тима с колегите ти, един от всичките с добър английски език! другото е работа и здраве! по мое мнение- от 300 до 500 на седмица бруто, имаш задължения и разходи, от теб зависи да си спестиш ... в англия има къде да се похарчат 

Публикувано на 24-03-2018 02:24 | RE: Portwood farm - 20 април
Ако условията за живот са същите като през 2015-та, тогава мога да кажа, че който отива в portwood е изтеглил жокера от тестето
Фермата тогава си беше направо като малкия Студентски Град, от 130 фермери бяхме към 80 българи. Вайзерите в пакхауса българи, бяха точни ако си вършиш съвестно работата естествено. На лентата за апержи в пака си е гърч ама като ти пуснат бг чалга да дъни, е тогава някак ти олеква
На полето не е леко но за 1-2 седмици се свиква, не е чак като в Аушвиц. Положението в общите помещения тогава беше добре. Кухнята беше оборудвана с всичко необходимо за готвене. Фермата е с парно на газ, спи се в стаи, караваните тогава бяха 2-3 и те са за двойки и семейства. Имахме булсат в общото помещение, сега не знам как е. Фермера е луд, в смисъл голям работохолик е. Мистър Анди Алън понякога береше аспержи редом с нас, това се казва истински шеф. Шантав е и мрази силната музика през нощта, имайте го предвид. Вайзерите на полето бяха двама. Единия е румънец и е разбран човек, Север сигурно все още е там. Обаче другия е гадна английска свиня. Mr.Gavin Webb, това е див английски селянин, който освен шовинист си е отявлен мизантроп като цяло. Има изчанчено чувство за хумор, което се изразява в склонност към газене на бригадири с John Deer-a
Хора, ако отивате в Англия за да работите съвестно, Portwood farm e добра начална дестинация.

Work or die !
Публикувано на 04-02-2019 22:00 | RE: Portwood farm - 20 април
Здравейте, някой с прясна информация за фермата? Аз пътувам на 24.04.
Публикувано на 02-04-2019 15:10 | RE: Portwood farm - 20 април
acidman писа:
Фермата е много добра бях там сезон 2018 и останах много доволна. Давай смело и бъди благодарен извадил си късмет да знаеш, Успех!
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители