Форум >
Публикувано на 06-03-2015 10:12 | J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Здравейте, заминавам на 27.04.2015 за Norfolk House Farm и се питам има ли някой друг за тази дата?

Редактирано от Ivo на 06-03-2015 11:16
Публикувано на 06-03-2015 11:20 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Имаш ли инфо на каква работа те пращат?

Публикувано на 06-03-2015 19:18 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
За бране на салатите
Публикувано на 06-03-2015 19:47 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Знаеш ли в кой тийм си? На поканата би трябвало да пише. Ние сме се организирали малка групичка от цяла България, но летим на 24.04.
Публикувано на 06-03-2015 20:11 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Ехее, вече предварителна информация има и за тиймовете ли? 
Иначе евала - тежка работа са салатите в Jepco, но пък не знам да има някой, който не е изкарал добри пари.
Заслужава си усилията.
P.S. няма нова информация за JEPCO от миналата година. Ако някой има какво да сподели ще е хубаво да го направи в темата за фермата: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1753

Иначе евала - тежка работа са салатите в Jepco, но пък не знам да има някой, който не е изкарал добри пари.
Заслужава си усилията.

P.S. няма нова информация за JEPCO от миналата година. Ако някой има какво да сподели ще е хубаво да го направи в темата за фермата: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1753
Редактирано от Ivo на 06-03-2015 20:12
Публикувано на 07-03-2015 01:14 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Незнам точно .. чакам просто да ми пратят банковата сметка на която да преведа парите за самолетния билет

Публикувано на 07-03-2015 01:25 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
От фирмата с която пътувам ме попитаха дали ще ходя сама или групово(организирано от тях) и ми казаха да чакам email .. да попитам вие сами ли се организирахте ?
Публикувано на 25-03-2015 16:57 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Аз кандидатствах директно при тия , J E Piccaver & Co или накратко Jepco ,и те ми пратиха имеил да отида във бг,конкордия и от там да кандидатствам но незнам това покана лие или да отида да видя дали имат свободни места
даите съвет ко да правя ,ето какво ми писаха.
Hi Ако желаете да кандидатствате, моля, обърнете се към Concordia агент в България, тъй като ние приемаме нашите труда от Concordia, Благодаря.
и това отдолу;Лични и поверителни: Този имейл не трябва да се разкрива пред, копират или използват
от лице, различно от адресата. Ако получите това съобщение по грешка,
моля изтрийте имейла. Мненията, изразени в тази комуникация не са
непременно тези на JE Piccaver и Co (Gedney Marsh).
Virus Warning: Въпреки, че този имейл и никой прикачен файл, се смята, че са свободни от вируси,
тя е отговорност на получателя, за да се гарантира, че те са без вируси.
Отговорност няма да приема от JE Piccaver и Co (Gedney Marsh) за всяка загуба или щети, произтичащи
по никакъв начин от получаването им, отваряне или използване.
J E Piccaver и Ко (Gedney Marsh),
Norfolk House Farm,
Gedney Marsh,
Holbeach,
Spalding,
Линкълншир PE12 9PB.
Регистрация в Англия No. 483865.
даите съвет ко да правя ,ето какво ми писаха.
Hi Ако желаете да кандидатствате, моля, обърнете се към Concordia агент в България, тъй като ние приемаме нашите труда от Concordia, Благодаря.
и това отдолу;Лични и поверителни: Този имейл не трябва да се разкрива пред, копират или използват
от лице, различно от адресата. Ако получите това съобщение по грешка,
моля изтрийте имейла. Мненията, изразени в тази комуникация не са
непременно тези на JE Piccaver и Co (Gedney Marsh).
Virus Warning: Въпреки, че този имейл и никой прикачен файл, се смята, че са свободни от вируси,
тя е отговорност на получателя, за да се гарантира, че те са без вируси.
Отговорност няма да приема от JE Piccaver и Co (Gedney Marsh) за всяка загуба или щети, произтичащи
по никакъв начин от получаването им, отваряне или използване.
J E Piccaver и Ко (Gedney Marsh),
Norfolk House Farm,
Gedney Marsh,
Holbeach,
Spalding,
Линкълншир PE12 9PB.
Регистрация в Англия No. 483865.
Публикувано на 25-03-2015 17:36 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Мда, има ферми, които не набират сами работници, а продължават да ползват услугите на Concordia/HOPS.
p.s. Това не е покана.
p.s. Това не е покана.

Публикувано на 29-03-2015 21:44 | RE: J E Piccaver & Co или накратко Jepco - 27 април
Здравейте , аз и приятелят ми имаме оферта за края на юли за Jepco . Искам да попитам някой дали е наясно дали ще има достатъчно работа до ноември защото до тогава ще ни е периода ? И има ли някой който ще заминава по това време .
п.п. Миналата година бяхме в Packhouse и после брахме малини . Струва ми се , че ше видим зор с тия салати като гледам коментарите от по горе
п.п. Миналата година бяхме в Packhouse и после брахме малини . Струва ми се , че ше видим зор с тия салати като гледам коментарите от по горе

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители