Форум >
Публикувано на 24-06-2015 23:14 | RE: Sandfields Farm
В момента сам в тази ферма и сас сигурност пове4е няма да се повтори тази грешка!Работим по 4-5 часа на ден което според мен е ненормалко Менедйара е пален улигофрен не знае изобщо какво се случва ако питате мен не си губете времето да идвате тук
В момента в които си вазтановя парите които сам дал за да доида и си трагвам надявам се да е скоро

Публикувано на 18-08-2015 22:51 | RE: Sandfields Farm
Има един Митко дето ви залъгва по фасебоока иска да е*е. всички жени и лъже че е много добра фермата.
Фермата стана снежинковска и за цялата рода на меринджейчетата от бг произход на Лука специално този сезон се работи по максимум 4
Часа виси се по фургоните на полето като изпразнени хуища. За да си правят часовка ваизерите на Лука.
На работния план пише че сме на работа от 6:00
А тръгваме в 7:00 за да има часове за ваизерите.
А топ пикърите са пълни олигофренийй, хора без перспектива в живота на който и 4 часа са достатъчни да направят много касетки с малък грамаж и мръсни тъпкани с боклук.
КОРУПЦИЯТА във фермата е максимално ниво
Фермата стана снежинковска и за цялата рода на меринджейчетата от бг произход на Лука специално този сезон се работи по максимум 4
Часа виси се по фургоните на полето като изпразнени хуища. За да си правят часовка ваизерите на Лука.
На работния план пише че сме на работа от 6:00
А тръгваме в 7:00 за да има часове за ваизерите.
А топ пикърите са пълни олигофренийй, хора без перспектива в живота на който и 4 часа са достатъчни да направят много касетки с малък грамаж и мръсни тъпкани с боклук.
КОРУПЦИЯТА във фермата е максимално ниво

Публикувано на 16-04-2016 15:08 | RE: Sandfields Farm
Има ли някой за sandfields farm да пътува на 23 април ?
Публикувано на 22-04-2016 19:23 | RE: Sandfields Farm
Тук вече 3та седмица много е зле положението реколтите са прецакани пак малко часове този път от самото начало се почва с гаврата караваните са добре ама като няма работа кура ми ряпа ли да яде.
Ужасно е. За следващата седмица може и да не се работи, и за да има поне малко часове ще пратят хора подферма на Сандфийлдс в Кент, всичко ужасно мирише на провален сезон

.gif)

Ужасно е. За следващата седмица може и да не се работи, и за да има поне малко часове ще пратят хора подферма на Сандфийлдс в Кент, всичко ужасно мирише на провален сезон

.gif)

Публикувано на 01-05-2016 16:48 | RE: Sandfields Farm
Найстина е вярно че всяка година работата намалява и няма часове никакви, само ни взимат пари за КАРАВАНИТЕ., губене на време от. Самото начало като се започне зле зле зле.

Публикувано на 11-05-2016 11:25 | RE: Sandfields Farm
вече месец и половина съм във фермата нямям и половината на половита спестени пари спрямо началото от миналата година .А от средата на месец маи миналата започнаха малкото часове по 4|5|3|2,5| часа на ден , обещаха ни за тази седмица да имаме пълни работни дни но се почна в понеделник 8 часа и мза честитка вторник и днесDAY OFf .Дано нещата се оправят но по моя опит които имам с течение на годините нищо полозително ако си вразкар те местят на друга култура различна от лука мозе и шофиор да те направят ,стига да си партиен член в офиса 

Публикувано на 08-05-2017 10:24 | RE: Sandfields Farm
Отново съм в Сандфилдс фарм, от миналата година караваните са чисто нови разделени на 3 стаички по 2 човека с обща кухничка и хол с 2 фотьоила и масичка, газифицирани са с централна газова система. От тази година си плащаме и газта като първия месец е безплатна, после колкото изразховаш.
Относно работата всичко е едно и също пътуваме по 50 мин, 1 час, 1 час и 15 различно.
На лука специално аз съм при румънския вайзер които пише повече касетки на неговите хора но ни пуска нас старите хора да правим пари (касетки).
От тази година има и 1 българин вайзер на лука, голям близач на мъжки топки особено цигански
Голям подмазвач, говори малко като жена като почне да се мазни, общо взето си е голям убитак който при това живее в каравана с миризливи цигани от бг като единия циганин много му миришат мишниците на....... некъпано.
Тази година дойдоха още черни румънски кюмюри и бг кюмюри.

Относно работата всичко е едно и също пътуваме по 50 мин, 1 час, 1 час и 15 различно.
На лука специално аз съм при румънския вайзер които пише повече касетки на неговите хора но ни пуска нас старите хора да правим пари (касетки).
От тази година има и 1 българин вайзер на лука, голям близач на мъжки топки особено цигански
Голям подмазвач, говори малко като жена като почне да се мазни, общо взето си е голям убитак който при това живее в каравана с миризливи цигани от бг като единия циганин много му миришат мишниците на....... некъпано.
Тази година дойдоха още черни румънски кюмюри и бг кюмюри.

Публикувано на 20-02-2018 18:36 | RE: Sandfields Farm
Здравейте някой може ли да даде актуална информация за фермата дали си струва да се ходи? Имам оферта от 13 юли до октомври.
Публикувано на 02-04-2019 15:19 | RE: Sandfields Farm
Някой с актуална информация за Sandfields, aз съм за 24.04.2019 ?! Пишете ако знаете нещо новичко моляяя ????

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители