Форум >
>
Аз отивам - ти отиваш >
Тема: Sandfields Farm

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 24-06-2015 23:14 | RE: Sandfields Farm
user123
Потребител

В момента сам в тази ферма и сас сигурност пове4е няма да се повтори тази грешка!Работим по 4-5 часа на ден което според мен е ненормалко Менедйара е пален улигофрен не знае изобщо какво се случва ако питате мен не си губете времето да идвате тук В момента в които си вазтановя парите които сам дал за да доида и си трагвам надявам се да е скоро

Публикувано на 18-08-2015 22:51 | RE: Sandfields Farm
cepeur
Потребител

Има един Митко дето ви залъгва по фасебоока иска да е*е. всички жени и лъже че е много добра фермата.
Фермата стана снежинковска и за цялата рода на меринджейчетата от бг произход на Лука специално този сезон се работи по максимум 4
Часа виси се по фургоните на полето като изпразнени хуища. За да си правят часовка ваизерите на Лука.
На работния план пише че сме на работа от 6:00
А тръгваме в 7:00 за да има часове за ваизерите.
А топ пикърите са пълни олигофренийй, хора без перспектива в живота на който и 4 часа са достатъчни да направят много касетки с малък грамаж и мръсни тъпкани с боклук.
КОРУПЦИЯТА във фермата е максимално ниво
Публикувано на 16-04-2016 15:08 | RE: Sandfields Farm
Getoviq
Потребител

Има ли някой за sandfields farm да пътува на 23 април ?
Публикувано на 22-04-2016 19:23 | RE: Sandfields Farm
cepeur
Потребител

Тук вече 3та седмица много е зле положението реколтите са прецакани пак малко часове този път от самото начало се почва с гаврата караваните са добре ама като няма работа кура ми ряпа ли да яде.
Ужасно е. За следващата седмица може и да не се работи, и за да има поне малко часове ще пратят хора подферма на Сандфийлдс в Кент, всичко ужасно мирише на провален сезон coolcry
Публикувано на 01-05-2016 16:48 | RE: Sandfields Farm
cepeur
Потребител

Найстина е вярно че всяка година работата намалява и няма часове никакви, само ни взимат пари за КАРАВАНИТЕ., губене на време от. Самото начало като се започне зле зле зле.
devil
Публикувано на 11-05-2016 11:25 | RE: Sandfields Farm
cepeur
Потребител

вече месец и половина съм във фермата нямям и половината на половита спестени пари спрямо началото от миналата година .А от средата на месец маи миналата започнаха малкото часове по 4|5|3|2,5| часа на ден , обещаха ни за тази седмица да имаме пълни работни дни но се почна в понеделник 8 часа и мза честитка вторник и днесDAY OFf .Дано нещата се оправят но по моя опит които имам с течение на годините нищо полозително ако си вразкар те местят на друга култура различна от лука мозе и шофиор да те направят ,стига да си партиен член в офиса
Публикувано на 08-05-2017 10:24 | RE: Sandfields Farm
cepeur
Потребител

Отново съм в Сандфилдс фарм, от миналата година караваните са чисто нови разделени на 3 стаички по 2 човека с обща кухничка и хол с 2 фотьоила и масичка, газифицирани са с централна газова система. От тази година си плащаме и газта като първия месец е безплатна, после колкото изразховаш.
Относно работата всичко е едно и също пътуваме по 50 мин, 1 час, 1 час и 15 различно.
На лука специално аз съм при румънския вайзер които пише повече касетки на неговите хора но ни пуска нас старите хора да правим пари (касетки).
От тази година има и 1 българин вайзер на лука, голям близач на мъжки топки особено цигански
Голям подмазвач, говори малко като жена като почне да се мазни, общо взето си е голям убитак който при това живее в каравана с миризливи цигани от бг като единия циганин много му миришат мишниците на....... некъпано.
Тази година дойдоха още черни румънски кюмюри и бг кюмюри.
wink

Публикувано на 20-02-2018 18:36 | RE: Sandfields Farm
denni-97
Потребител

Здравейте някой може ли да даде актуална информация за фермата дали си струва да се ходи? Имам оферта от 13 юли до октомври.
Публикувано на 02-04-2019 15:19 | RE: Sandfields Farm
Gloriq1996
Потребител
https://facebook.com/Gloria Vasileva

Някой с актуална информация за Sandfields, aз съм за 24.04.2019 ?! Пишете ако знаете нещо новичко моляяя ????

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 57 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти