Форум >
Публикувано на 14-03-2016 14:23 | Ферми за ягоди в Англия
Някой да каже някоя ферма за Англия за ягоди
Ivo: слагайте по-ясни заглавия!
Ivo: слагайте по-ясни заглавия!
Редактирано от Ivo на 14-03-2016 15:32
Публикувано на 14-03-2016 15:15 | RE: ферма
didka9 писа:
Някой да каже някоя фирма за Англия за ягоди
Някой да каже някоя фирма за Англия за ягоди
Най-добрия начин според мен е да кандидатстваш чрез този сайт www.concordia.org.uk , особеното е че трябва да знаеш английски на добро ниво и да имаш възможност да платиш ''concordia membership'' (49/liri)

Редактирано от skresh на 14-03-2016 15:16
Публикувано на 14-03-2016 15:31 | RE: ферма
Известни ягодови ферми са S&A produce, Withers Farm, Haygrove ... като цяло ако прегледаш раздела с фермите ще разбереш повече.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=487
Нали това питаш? Не говорете за посредници в темата!
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=487
Нали това питаш? Не говорете за посредници в темата!
Публикувано на 16-03-2016 09:23 | RE: Ферми за ягоди в Англия
Здравейте заминавам за S & A Group . До колко литра алкохол мога да си взема ? 

Публикувано на 16-03-2016 16:25 | RE: Ферми за ягоди в Англия
Petyo писа:

Ама ти верно ли!? Предполага се, че в бг няма пари за теб и за това си биеш камшика, обаче на първо място алкохола!? Това не е излагация, а цигания...
Като с едно бг, когато пътувах 2014 декември. Багажа му към 3, 4 кила повече от обявения, моя по-лек с около 7, 8 кила. Казах му да ми прехвърли около 5 кила за да няма грижи. Отваря куфара, започна да прехвърля и хоп... Разсипа една пазарска торба с боб. Започна да я събира със шепи, после зърно по зърно, бе ужас! Представете си реакция, погледи и всичко останало, което са си помислили англичаните...
Заради ракията, боба и подобните на тях изцепки (и не само) ще ни делят.
Публикувано на 17-03-2016 00:21 | RE: Ферми за ягоди в Англия
Petyo писа:

Нямаш ограничение. Просто ако носиш повече от количеството, което ще видиш в линка тук: http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_bg.htm
... ще трябва да доказваш, че е за лична употреба, тъй като позволението е за лични нужди, а не за препродажба.
Та от тази гледна точка - 10 литра ракия.

P.S. този въпрос нямаше нищо общо с темата...
Редактирано от Ivo на 17-03-2016 00:21
Публикувано на 17-03-2016 10:14 | RE: Ферми за ягоди в Англия
Благодаря ти Иво ! Фен съм на домашната ракия в умерени количества . 

Публикувано на 17-03-2016 11:42 | RE: Ферми за ягоди в Англия
l9th писа:
Ама ти верно ли!? Предполага се, че в бг няма пари за теб и за това си биеш камшика, обаче на първо място алкохола!? Това не е излагация, а цигания...
Като с едно бг, когато пътувах 2014 декември. Багажа му към 3, 4 кила повече от обявения, моя по-лек с около 7, 8 кила. Казах му да ми прехвърли около 5 кила за да няма грижи. Отваря куфара, започна да прехвърля и хоп... Разсипа една пазарска торба с боб. Започна да я събира със шепи, после зърно по зърно, бе ужас! Представете си реакция, погледи и всичко останало, което са си помислили англичаните...
Petyo писа:

You talking to me? You talking to me? Then who the hell else are you talking to - you talking to me? Well, I'm the only one here.

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители