Форум >
Архив >
Публикувано на 21-01-2014 13:51 | RE: Връщане на данъци?
lambardo писа:
Здравейте, моята ситуация е доста подобна с тази на devilkata. Имам 1 въпрос и се надявам някой да ми отговори. Имате ли представа какът е давностният срок за връщането на данъците, дали е както в БГ 3 години? Съжалявам ако някъде е споменато това и се повтаря, но не успях да намеря отговор на въпросът ми.
Здравейте, моята ситуация е доста подобна с тази на devilkata. Имам 1 въпрос и се надявам някой да ми отговори. Имате ли представа какът е давностният срок за връщането на данъците, дали е както в БГ 3 години? Съжалявам ако някъде е споменато това и се повтаря, но не успях да намеря отговор на въпросът ми.
Аз октомври 2013 си върнах данъци от 2011 и 2012 без никакъв проблем, срокът доколкото знам е 3 данъчни години / или 4 календарни/, т.е. засичаш от 6.04. на едната до 05.04 на следващата година и така засичаш от кой период са ти данъците за възстановяване и действаш съответно.
Редактирано от kaka_draka на 21-01-2014 14:04
Публикувано на 27-01-2014 10:30 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте
Някой може ли да ми каже дали мога да изпратя копие от П45? Заедно с приятелнката ми работихме 12 месеца в шотландия искаме да знаем дали ще ни върнат изцяло таксите или само част от тях?
Някой може ли да ми каже дали мога да изпратя копие от П45? Заедно с приятелнката ми работихме 12 месеца в шотландия искаме да знаем дали ще ни върнат изцяло таксите или само част от тях?
Публикувано на 27-01-2014 18:14 | RE: Връщане на данъци?
Мисля, че се пращат оригиналните части от P45
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=2533
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=2533
Публикувано на 27-01-2014 19:08 | RE: Връщане на данъци?
sv85uk писа:
Здравейте
Здравейте
Ако заработките ви бруто са над минимума 9440 паунда за 2013 няма да ви ги възстановят на 100%. Даже не знам дали няма да се окаже че не ви се полага изобщо възстановяване на данъци. Иска се оригиналния документ, 2ра и 3та страница приложени към Р85
ето линк за справка, не знам за коя година се интересувате
http://www.hmrc.gov.uk/rates/it.htm
Публикувано на 30-01-2014 08:52 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте искам малко помощ защото несъм на ясно вчера получих от HMRC празен чек какво трябва да го правя иначе имам данъци да взимам от 2012 ако някой знае да сподели благодаря предварително.
Публикувано на 19-03-2014 15:40 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте,
Много е спешно. Моля някой, който си е връщал вече сам данъците да ми каже 2 неща
1. Пише, че се прилагат с п85, части 2 и 3 на п45. Това ОК, означава ли това че П45 част 1А си остава пори мен? Или и нея да пратя?
2. Трябва ли да се пратят копия на лична карта или на иншурънс номер примерно?
Много е спешно. Моля някой, който си е връщал вече сам данъците да ми каже 2 неща
1. Пише, че се прилагат с п85, части 2 и 3 на п45. Това ОК, означава ли това че П45 част 1А си остава пори мен? Или и нея да пратя?
2. Трябва ли да се пратят копия на лична карта или на иншурънс номер примерно?
Публикувано на 11-04-2014 23:50 | RE: Връщане на данъци?
Здравейите ! Бих искал да попитам след като работих миналата година от април до октомври-213 и си взех п45 и сега пак се върнах от януари и сега приключи данъчната година и ще ми издадат п60,следователно какво трябва да се попълни пак ли п85 и кои документи да приложа п45 или п60?
Публикувано на 12-04-2014 23:05 | RE: Връщане на данъци?
Мисля, че трбява да дадеш P45 от първия работодател на този, където си почнал сега януари.
Публикувано на 12-04-2014 23:10 | RE: Връщане на данъци?
Значи проблема е такъв.. аз съм си при същия работодател.. имах просто прекъсване октомври се прибрах в България и януари се върнах пак .Работя си на същото място сега ще ми издадат п60 но незная какви документи пак да попълня и пратя като в момента съм си в фермата ...
Публикувано на 15-06-2014 21:41 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте, искам да попитам нещо относно връщането на данъци. Значи за тези които са за първа година в UK при заработка до 9 440 паунда данъка им се връща на 100% (ако съм разбрал правилно), а като надхвърлиш тези пари какъв % от данъка ще ти бъде върнат?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители