Форум >
Архив >
Публикувано на 13-02-2012 17:10 | RE: Връщане на данъци?
Ице благодаря ти за инфото,но имах късмета да си получа чека днес,така,че няма да проверявам,но пък този тел. номер може да е от полза на друг
Публикувано на 19-02-2012 15:48 | RE: Връщане на данъци?
Имам един въпрос, който може и да е зададен по-назад. Закоето се извинявам но нямам време да чета отговорите. Та въпроса ми след като получа чека как мога да си взема парите. В офиса на фирмата с която замих ли трябва да отида или в някоя банка ?
Публикувано на 19-02-2012 15:58 | RE: Връщане на данъци?
Щеше да е много по-любезно ако беше спестил подробността, че не ти се чете.
Все пак.. банка.
Все пак.. банка.
Публикувано на 19-02-2012 18:02 | RE: Връщане на данъци?
Ivo,да ти имам здравата нервна система!!Какво става с тоя народ-не е възможно да има толкова тъпи/извинавам се за израза/хора,но която и тема да отворя-все неадекватни въпроси.Колеги,стегнете се и четете и тогава питайте!!!!
Публикувано на 25-03-2012 05:42 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте Върнах си данъците за 2010 чрез ***********. Преди няколко дни получих неочакван чек от hm revenue с данъците ми за същия период Определено е станала грешка. Някой знае ли нещо по въпроса? Да знам дали да се радвам
Редактирано от Ivo на 26-03-2012 11:51
Публикувано на 25-03-2012 09:19 | RE: Връщане на данъци?
Недей да се радваш...и да вземаш тези пари.Мой колега преди време имаше същия проблем и взе и парите от втория чек.След това му пратиха писмо че е станала грешка и трябва да ги връща.
Публикувано на 26-03-2012 11:51 | RE: Връщане на данъци?
Което какво показва - че данъци от UK си се "връщат" съвсем сами.
Публикувано на 19-04-2012 11:44 | RE: Връщане на данъци?
Да обясня процедурата за възстановяване на данъци за тези, които не са го правили. Аз реших да заобиколя фирмите за възстановяване, защото не ми се ще за точно два документа да ми вземат такса от порядъка на 50 и повече паунда. Когато получих П 45 си дръпнах от сайта на Ревеню-то П 85. Тук във фото галерията имаше отлично побяснение как се попълва този П 85. Двата документа - П 85 се подават заедно с втора и трета част на П 45. Аз за всеки случай снимах и последния пейслип. Изпратих нещата по пощата на адреса в ЛИВЪРПУЛ
HM Revenue & Customs
Pay As You Earn
PO Box 1970
Liverpool
L75 1WX
и след два месеца си получих чековете (2бр. моя и на приятелката) без да плащам такси на нашите кърлежи. За тези които не са подавали декларации за възстановяване на данъци следвайте тези стъпки и ще получите чек. изплащането на чека ще отнеме около 30 дни тук в БГ. понеже аз заминавам за УК ще си ги осребря там тъй като парите не ми трябват тука а там.
HM Revenue & Customs
Pay As You Earn
PO Box 1970
Liverpool
L75 1WX
и след два месеца си получих чековете (2бр. моя и на приятелката) без да плащам такси на нашите кърлежи. За тези които не са подавали декларации за възстановяване на данъци следвайте тези стъпки и ще получите чек. изплащането на чека ще отнеме около 30 дни тук в БГ. понеже аз заминавам за УК ще си ги осребря там тъй като парите не ми трябват тука а там.
Публикувано на 29-05-2012 16:07 | RE: Връщане на данъци?
http://www.album.bg/prodanov/images/27295371/ Искам да разбера дали това е чекат ми за осребряване!
Публикувано на 29-05-2012 17:04 | RE: Връщане на данъци?
Еми такъв е чека, обаче този няма да можеш да го кешираш.
До 6 месеца от датата на издаване можеш да го осребриш, пък този на снимката е от февруари 2011 - та.
То си го пише и на чека.. впрочем си пише какво трябва да направиш направо де.
До 6 месеца от датата на издаване можеш да го осребриш, пък този на снимката е от февруари 2011 - та.
То си го пише и на чека.. впрочем си пише какво трябва да направиш направо де.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители