Форум >
>
Архив >
Тема: Връщане на данъци?

страница 17 от 27

<< < 14 15 16 17 18 19 20 > >>
Публикувано на 13-06-2012 13:12 | RE: Връщане на данъци?
assgf
Потребител

Получих калкулации,които са,как да кажа-"бледи".В тях пише само доход и изплатената сума.Данъците които трябва да ми изплатят ги пише в документа Р45.не си възтановявам данъци за първи път, но досега несъм имал проблеми или липсващи пари.Ако можеш да разбереш какво и защо е станало ще съм благодарен за инфото wink

Публикувано на 28-07-2012 10:12 | RE: Връщане на данъци?
silvia78
Потребител

cryЗдравейте,имам проблем с пей таксата,миналата година ноември месец с моите приятели решихме да си върнем пей таксата без фирми,изпратихме документите p45,p85 на посочения адрес в Ливърпул,за мое голямо съжаление техните чекове пристигнаха,а моя не .Незнам какво се е случило, помислих че може да съм объркала адреса и преди 1 месец изпратих друго писмо,сега чакам ,но много се тревожа .2010 година бях пак на бригада в UK но тогава си върнах пей таксата с конкордия и нямаше проблем ,незнам какво да правя ,много съм объркана ...моля ако някои се е сблъсквал стакъв проблем и знае как да го реша,моля да ми пише ...какво се случва ако например са ми пратили чека но някои ми е взел писмото от пощенската кутия ...
Редактирано от silvia78 на 28-07-2012 10:14
Публикувано на 28-07-2012 10:35 | RE: Връщане на данъци?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Малко по-назад бяха дали този телефон
+44 135 535 9022

Обади се и ги питай какво се случва, само с писма не става.

Публикувано на 01-08-2012 22:54 | RE: Връщане на данъци?
silvia78
Потребител

Благодаря

Публикувано на 17-08-2012 18:30 | RE: Връщане на данъци?
tutitu
Потребител

Някой, който си е осребрявал чек за данъците, може ли да каже в коя банка е най-изгодно да се осребри.
Публикувано на 06-09-2012 21:16 | RE: Връщане на данъци?
MoveBitch
Потребител

Здравейте, не знам дали някой ще ми отговори, но и аз имам един въпрос, свързан с данъците. В САЩ съм...работната ми виза изтича на 3 септември, но оставам да работа още една седмица...Дали фактът, че РАБОТНАТА ми виза изтекла ще е проблем при осребряването на последния чек и връщането на данъците? Надявам се някой да ми отговори Мерси
Публикувано на 15-10-2012 16:45 | RE: Връщане на данъци?
jamano87
Потребител

Искам да попитам дали е възможно връщането на данъците чрез НОИ и кои точно документи се подават.Надявам се който има опит да сподели подробна информация.Благодаря предварително.
Публикувано на 15-10-2012 18:59 | RE: Връщане на данъци?
Elektra
Модератор

НОИ не връща данъци...а изплаща обезщетения. Данъците можеш да си върнеш чрез фирма, която предлага съответната услуга.

Публикувано на 17-10-2012 18:56 | RE: Връщане на данъци?
Dendax
Потребител
dendax.com http://www.facebook.com/dendaxcom

silvia78 писа:
cryЗдравейте,имам проблем с пей таксата,миналата година ноември месец с моите приятели решихме да си върнем пей таксата без фирми,изпратихме документите p45,p85 на посочения адрес в Ливърпул,за мое голямо съжаление техните чекове пристигнаха,а моя не .Незнам какво се е случило, помислих че може да съм объркала адреса и преди 1 месец изпратих друго писмо,сега чакам ,но много се тревожа .2010 година бях пак на бригада в UK но тогава си върнах пей таксата с конкордия и нямаше проблем ,незнам какво да правя ,много съм объркана ...моля ако някои се е сблъсквал стакъв проблем и знае как да го реша,моля да ми пише ...какво се случва ако например са ми пратили чека но някои ми е взел писмото от пощенската кутия ...

Здравей,
Много често се случва, чекове, които са изпратени от HMRC да се загубят по пощата, поради факта, че те използват втора класа поща, която не е толкова надеждна. В този слуай, най-доброто, което можеш да направиш, е да се обадиш по телефона и да помолиш чека ти да бъде преиздаден и препратен.

Ако чека бъде получен на друг адрес, той няма как да бъде осребрен от друг човек, без личен документ. Така че спокойно, няма как някой друг да вземе твоите данъци.

www.dendax.com
info@dendax.com
Връщане на данъци от Англия, САЩ, Италия, Германия, Чехия, Холандия и др. Професионална помощ, подаване на данъчна декларация, връзка с данъчния офис.
Публикувано на 17-10-2012 18:58 | RE: Връщане на данъци?
Dendax
Потребител
dendax.com http://www.facebook.com/dendaxcom

НОИ наистина не връща данъци, даже нямат на идея какво е това. За да си върнеш данъците е необходимо да имаш оригинал на P45 или Р65, да се попълни съответната данъчна декларация и да се ипрати до HMRC.

www.dendax.com
info@dendax.com
Връщане на данъци от Англия, САЩ, Италия, Германия, Чехия, Холандия и др. Професионална помощ, подаване на данъчна декларация, връзка с данъчния офис.

страница 17 от 27

<< < 14 15 16 17 18 19 20 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 77 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти