Форум >
Архив >
Публикувано на 09-02-2011 19:23 | RE: Връщане на данъци?
Кои бланки имаш преснимани?
То сега май остана само p85 за попълване, така че сигурно не е необходимо да пишеш за две ферми. Не мога да ти кажа точен отговор - някой ако има опит да каже.
То сега май остана само p85 за попълване, така че сигурно не е необходимо да пишеш за две ферми. Не мога да ти кажа точен отговор - някой ако има опит да каже.
Публикувано на 11-02-2011 16:11 | RE: Връщане на данъци?
за информация на всички които си връщат данъците чрез фирма:
http://www.ustaxworld.com/contact.aspаз реших да използвам тази
и никак не съм доволен естествено няколко пъти беше уточнено че удържат 45 паунда за фирмата и 12 за банката, в последствие обаче след превода на парите и установяване на по малкия размер на сумата ми обясниха че удържат по 45 паунда за всяка данъчна година и понеже аз хващам 2 месеца преди април и 2 след него ми останаха данъци да пия едно кафе... надявам се да помогне на някой моят горчив опит
http://www.ustaxworld.com/contact.aspаз реших да използвам тази
и никак не съм доволен естествено няколко пъти беше уточнено че удържат 45 паунда за фирмата и 12 за банката, в последствие обаче след превода на парите и установяване на по малкия размер на сумата ми обясниха че удържат по 45 паунда за всяка данъчна година и понеже аз хващам 2 месеца преди април и 2 след него ми останаха данъци да пия едно кафе... надявам се да помогне на някой моят горчив опит
Публикувано на 17-02-2011 22:04 | RE: Връщане на данъци?
tweety писа:
здравейте аз подадох от Англия преди 2 седмици : пи 45 и пи85 +копие от последния пейслип ..понеже четох тука някъде за п85и new п85 и не съм съвсем наясно дали съм пратила каквото трябва ..ако може някой да ми каже -колко време се чака за връщане на данъци, като съм си пуснала док. от УК? и дали ако си подам сега и документи за розова карта от тук ще имам проблеми -чудех се защото нали п85 е за напускане на страната им а пък аз съм си тука пак но по друга работа,и си искам данъците пък не съм мн мн наясно с хоум офис и такс офис работите им..
здравейте аз подадох от Англия преди 2 седмици : пи 45 и пи85 +копие от последния пейслип ..понеже четох тука някъде за п85и new п85 и не съм съвсем наясно дали съм пратила каквото трябва ..ако може някой да ми каже -колко време се чака за връщане на данъци, като съм си пуснала док. от УК? и дали ако си подам сега и документи за розова карта от тук ще имам проблеми -чудех се защото нали п85 е за напускане на страната им а пък аз съм си тука пак но по друга работа,и си искам данъците пък не съм мн мн наясно с хоум офис и такс офис работите им..
Здравейте отново! едно голямо Благодаряяяя на всички бригадири които споделят опит тук!!
Както бях писала -бях си изпратила горепосочените документи собственоръчно без посредници и работата стана!- вчера си получих писмото където ме уведомяват за върнати данъци за 2009-до април 2010 -останалата част със сигурност след април 2011, искам да уточня за всички които са объркани кое да изпратят със сигурност точно с "пи 45 и пи85 +копие от последния пейслип" на адреса посочен на п85 изпратени моежете да си върнете данъците .
carpe di m..
Публикувано на 21-03-2011 22:11 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте на всички потребители на сайта искам да ви споделя моя опит с връщане на данъците си от UK. Връщал сам си сам първия път от uk без такси през 2009 , и останах много доволен но понеже си закрих баковата сметка и картата в ЛЛоъдс като се прибрах от UK в края на 2010 година , реших да се доверя на фирма ORANGE>БГ и така почнаха моите мъки. ЗА да не се прекарате като мен ако искате да ползвате фирма посредник за връщане на данъци просто не го правете с ORANGE>БГ, първо ще ви вземат 60 паунда комисионна а и може да чакате 5 или 6 месеца да ви върнат парите аз чакам вече 5 месеца. Сега ще ви разкага подробно за моето чакане на 09.10.2010 подадох моите документи и на 13.01.2011 получих моятя данъчна декларация за сумата която трябва да ми бъде върната и в нея пишеше че до няколко седмици ще ми бъде изпратен чека ми до ORANGE>БГ и така чаканеееееееееее до припадък.Звънях им сигурно 20 пъти а те ми казваха още няма чек и така до началото на март когато им звънях ми казаха че чека ми е изпратен на 21.02.2011 и че до 15 дена ще го получа да ама не нищо не съм получил до момента все се оправдават че пощата им закъснява , страно защото получих за този период 5 писма от REVENUE по различни теми за мен а писмата им ги получавам за окло 10-15 дена. Свързах се с друга фирма и ми казаха че до края на март не си ли получа чека има нещо нередно в това и ще се наложи да си подам документите в друга фирма те да ми възтоновят парите. Звънях и два пъти до REVENUE и те ми казаха че трябва вече да съм си получил чека и съответно и парите си , какво да ви кажа изглежда взимат парите и можеби ги въртат а и в банките дават доста добри лихви ако е по голяма сумата, мошеници от класа.Моят съвет ако ви се налага да си връщате ПАЙ TAX и неможете сами да го направите него правете с тия тъпанари и мошеници от ORANGE>БГ, има и други начини и моя случай конкретно да ви е за урок за да не изпаднете и вие в моето състояние да се ядосвате и нервите. Иначе може да има и доволни от ORANGE>БГ за което не се и съмнявам просто аз не съм от тях.Пожелавам на всички на които им предстои да си връщат данъци, да върнат безпрепятствено и бързо иначе така изработените с тежък труд пари в чужбина .
Редактирано от Tarikat_666 на 21-03-2011 22:14
Публикувано на 31-03-2011 13:49 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте, може ли да посоча банкова сметка която не е в Английски лири, а такава в ЕВРО. Става въпрос в формата P85 в раздела където трябва да посочим начин за връщане на данъците. Защото нямам сметка в лири а се чудих дали може да използвам сметката си в ЕВРО. Някой има ли информация ...
Публикувано на 31-03-2011 15:58 | RE: Връщане на данъци?
[quote]Tarikat_666 писа:
Здравейте на всички потребители на сайта искам да ви споделя моя опит с звънях не изпаднете и вие в моето състояние да се ядосвате и нервите.
Защо пак не си си върнал сам данъците,а си използвал фирма?
Здравейте на всички потребители на сайта искам да ви споделя моя опит с звънях не изпаднете и вие в моето състояние да се ядосвате и нервите.
Защо пак не си си върнал сам данъците,а си използвал фирма?
Публикувано на 31-03-2011 16:06 | RE: Връщане на данъци?
защото не ми се рискуваше да чакам чека по нашите пощи за това
Публикувано на 31-03-2011 16:07 | RE: Връщане на данъци?
Здравей те,
не може ли някой да качи всички формуляри който трябва да се поъпнят за връщането на данъци и под тях да се обясни точно,къде и какво трябва да се попълва.Така ще е удобно за всички и няма да бъдат излъгани от "мошеннечески фирми" -посредници.
не може ли някой да качи всички формуляри който трябва да се поъпнят за връщането на данъци и под тях да се обясни точно,къде и какво трябва да се попълва.Така ще е удобно за всички и няма да бъдат излъгани от "мошеннечески фирми" -посредници.
Публикувано на 31-03-2011 16:33 | RE: Връщане на данъци?
Ами ако се разровиш по добре в форума ще намериш....някой беше качил има го като снимки и много добре пише къде какво се попълва
Публикувано на 31-03-2011 17:24 | RE: Връщане на данъци?
alex писа:
Ами ако се разровиш по добре в форума ще намериш....някой беше качил има го като снимки и много добре пише къде какво се попълва
Потърсих снимков материал както каза,но не открих нищо..може ли да дадеш линк...
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители