Форум >
Архив >
Публикувано на 07-04-2011 09:56 | RE: Връщане на данъци?
Tarikat_666 писа:
и аз съм на същото мнение моите данъци бяха 980паунда и трябва да ми върнат 522, на сто процента никoй не връща, когато миналата година си връщах от UK 592 паунада ми върнаха 288 това е истината, иначе щеше да е хубаво на всички да ни ги връщат изцяло.
и аз съм на същото мнение моите данъци бяха 980паунда и трябва да ми върнат 522, на сто процента никoй не връща, когато миналата година си връщах от UK 592 паунада ми върнаха 288 това е истината, иначе щеше да е хубаво на всички да ни ги връщат изцяло.
Моляте престани да лъжеш хората с твоите глупости, искам да кажа че данаците до 1000 паунда се връщат на 100 % , стига да не си много смотан да ги даваш в някакви тъпи фирмички които ти вземат половината естествено, до няколко дни ще си кача последният пей слип, чека , закона за връщане на данаците от колко до колко се връщат, ще кача имената на 10 човека които си върнаха данаците с оринд Велико Търново , имена , информация всичко което ви интерисува, и на човек който не можа да си върне 1 паунд от данаците, причина за което е голамата му заработка, мисля че над 13 000 или 14 000 паунда пей такса не се връща, до няколко дена обещавам ще ви кача всичко , сами си преценете и хора които имат малко акъл ще си извадят изводите кои лъжат и кои не, и хора като тоя тарикат нямат място в сайта, без коментар и за личните му съобщения към мен, лек ден на всички
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 07-04-2011 11:04 | RE: Връщане на данъци?
Публикувано на 07-04-2011 11:07 | RE: Връщане на данъци?
Боже момченце ти си много зле ами не си ли задаваш въпроса че аз може да не съм студент и да не ходя по студенски бригади? И че че може да ми удържат ПАЙ TAX от самото начало и че се връщам в UK през няколко месеца .За миналата година от 04.04.2010 до 26.04.2010 имам заработка в фабриката която работих 9140 паунда ами на тези пари умнико били ми обяснил как ще ми ги върнат на 100процента ? Всеки потребител в този сайт ще ти каже не, само ти умнико умен и всезнайко ходил един път на бригада се правиш на много компетентен, пак ако искаш ще ти сканирам моите две данъчни декларации и тогава ще видиш всезнайко че данъци над 7647 паунда не се връщат на 100 процента, ставаш смешен вече и то не само пред мен а и пред целия сайт. А относно кой трябва да е в този сайт и кой не мисля че ти не си човека които да казва малко смешно всезнаещо и многоzнаещо в кавички и глуповато момченце от село Стражица.
Редактирано от Tarikat_666 на 07-04-2011 11:14
Публикувано на 07-04-2011 11:19 | RE: Връщане на данъци?
приятел аз също не съм студент и от първият 1 паунд ми одържат пей такс , утре ще кача снимки на последен пей слип, на чека който са ми върнали данаците, да видиш че пей такса колкото е толкова е и на чека, има закони , не може да имаш 600 пей такс и да ти върнат 400 или 300 това е невъзможно, ще ти кача и таблицата с парите от колко до колко се удържат, това че са те излъгали или по точно са те преебали си е личен твой проблем, недей да лъжеш хората
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 07-04-2011 11:21 | RE: Връщане на данъци?
хахахах, глупаво ли, интересно, имам две виши, работя си в англия, администратор на един един от най-големите спортни сайтове на България, незнам кой е по-глупав, утре ще покажа на целият сайт как стоят нещатата с данаците и всичко, недей да ги подлъгваш какво да правят или не, изразяваш мнение и до там , малко култура приятелю
Публикувано на 07-04-2011 11:25 | RE: Връщане на данъци?
Ами приятел и аз ще ти кача да видиш два пъти сам си връщал сам в UK и да видиш и ти че няма връщане на сто процента както ти говориш.Сигурно и от REVENUE то вече взеха да лъжат и преебават, ти стига си разправял глупости на хората няма нужда да ги занимаваме с твоите глупости
Публикувано на 07-04-2011 11:28 | RE: Връщане на данъци?
добре де , ще видим аз ще покажа , ти каквото искаш си говори
Публикувано на 07-04-2011 11:31 | RE: Връщане на данъци?
Сканирай си ако искаш и висшите и ако искаш и о...я......... работа .
Публикувано на 07-04-2011 11:48 | RE: Връщане на данъци?
Имали някои които са му признати здравните осигуровки от Англия и колко време е чакал??
Аз някъде януари средата подадох документи още нищо няма .
Аз някъде януари средата подадох документи още нищо няма .
Публикувано на 07-04-2011 11:53 | RE: Връщане на данъци?
Ами аз чакам от миналата година от октомври и още не съм получил нищо нещо се бавят и то на много хора.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители