Форум >
Архив >
Публикувано на 19-04-2011 12:03 | RE: Връщане на данъци?
аз пък получих писмо от HM Revenue & Customs и се обадих в конкордия да им кажа , че сам получила някакво писмо от англия за данаците и те ми казаха да им го прата.Аз им го пратих и след това им званах да ги питам да ли са го получили и те ми казаха че са го получили и са го попълнили и са го изпратили обратно в англия и чакали информация това беше още на 28 март и до момента нямам още никаква информация и почвам да се притеснявам .
Публикувано на 19-04-2011 13:31 | RE: Връщане на данъци?
Но ти ходила ли си на бригада?
Аз не съм ходил до сега и не знам защо получавам подобно писмо Ще се обадя на Конкордия да им кажа, че е станала някаква грешка.
Аз не съм ходил до сега и не знам защо получавам подобно писмо Ще се обадя на Конкордия да им кажа, че е станала някаква грешка.
Публикувано на 19-04-2011 13:35 | RE: Връщане на данъци?
да ходила сам и сам си подала документите за данаците чрез конкордия
Публикувано на 15-05-2011 22:16 | RE: Връщане на данъци?
самите фермери напомнят ли на работниците за тези неща, да се попълнят нужните документи за връщане на данъци..
аз за 1-ви път отивам на бригада и за мен има доста нови неща... какво е нужно да направя за да ми се върне данъка...
аз за 1-ви път отивам на бригада и за мен има доста нови неща... какво е нужно да направя за да ми се върне данъка...
Публикувано на 16-05-2011 08:01 | RE: Връщане на данъци?
Никой не те подсеща.След края на сезона ти дават П-45 ,после си решаваш кой да ти попълни документа и това е.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 22-05-2011 21:58 | RE: Връщане на данъци?
работя вече 1 година в Англия.дадоха ми p60 но не са ми върнали никакви данъци .трябва ли да подавам документи сега или когато си тръгвам?
Публикувано на 23-05-2011 05:01 | RE: Връщане на данъци?
Ако си подала документите и ако имаш надвзети данаци ще ти върнат.На мен например имат да ми връщат доста щото ми бяха объркали тах кода.Ама на вси4ки други от фирмата които познавам няма.Камоли че сме над година вече нямат за вземане обратно данаци.В ревенюто ги питах как ги изчисляват кои има да взема и кои не.Ето как ми обясниха че се смятат:ОТ ЦЯЛАТА ЗАРАБОТКА МАХАШ 6475 ПАУНДА-МИНИМУМА ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА(АКО СИ БИЛА С ТАХ КОД 647L) ОСТАНАЛАТА СУМА Я УМНОЖАВАШ ПО 20 ПРОЦЕНТА.АКО ИМАШ РАЗЛИКА ЗНАЧИ ИМАШ ДА ВЗЕМАШ ИЛИ ДА ДАВАШ.Аз цялата минала финансова година съм рааботил с тах код 345L-от фирмата се обаждаха в jobcenter от там са им казали че е бил грешен и ще ми варнат данаци.
Публикувано на 23-05-2011 09:26 | RE: Връщане на данъци?
lik79 писа:
Ако си подала документите и ако имаш надвзети данаци ще ти върнат.На мен например имат да ми връщат доста щото ми бяха объркали тах кода.Ама на вси4ки други от фирмата които познавам няма.Камоли че сме над година вече нямат за вземане обратно данаци.В ревенюто ги питах как ги изчисляват кои има да взема и кои не.Ето как ми обясниха че се смятат:ОТ ЦЯЛАТА ЗАРАБОТКА МАХАШ 6475 ПАУНДА-МИНИМУМА ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА(АКО СИ БИЛА С ТАХ КОД 647L) ОСТАНАЛАТА СУМА Я УМНОЖАВАШ ПО 20 ПРОЦЕНТА.АКО ИМАШ РАЗЛИКА ЗНАЧИ ИМАШ ДА ВЗЕМАШ ИЛИ ДА ДАВАШ.Аз цялата минала финансова година съм рааботил с тах код 345L-от фирмата се обаждаха в jobcenter от там са им казали че е бил грешен и ще ми варнат данаци.
Само да добавя,че въпросната сума 6475,е необлагаемия минимум за селф емплойд.Всичко над тази сума подлежи на данъчно облагане.
Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 19-07-2011 14:57 | RE: Връщане на данъци?
Днес ми пристигна чека с данъците от миналата година и тъй като на 16-ти другия месец, живот и здраве, ще заминавам пак за Англия, мога ли там да си осребря чека!? Проблем ли е това да стане в която и да е банка?
Публикувано на 19-07-2011 15:46 | RE: Връщане на данъци?
vlado писа:
Днес ми пристигна чека с данъците от миналата година и тъй като на 16-ти другия месец, живот и здраве, ще заминавам пак за Англия, мога ли там да си осребря чека!? Проблем ли е това да стане в която и да е банка?
Не е проблем да си го осребрриш разбира се,просто попитай в банката която си избереш дали до 16.08 ще ти преведе парите по сметката за да можеш да си ги вземеш преди заминаването.Ако ти трябват де...иначе ще си ги харчиш като се върнеш
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители