Форум >
Архив >
Публикувано на 14-11-2009 21:47 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Някой може ли да даде повече инфо или линк. Значи аз съм студент и искам да замина на бригада в англия за лятото 2010 г. Някой може ли даде повече инфо или поне да каже до кога е относително крайния срок за кандидастване.
Публикувано на 14-11-2009 23:05 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
колегаа има толкова много теми по твойте въпроси .... просто вземете седнете и прочетете преди да пълните форума с излишни мения!
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Публикувано на 18-02-2010 15:42 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Хъмм ,ами за 6 месеца е?
А нещата с работата ,как седят в момента ??Има ли ,няма ли?
А нещата с работата ,как седят в момента ??Има ли ,няма ли?
Публикувано на 18-02-2010 16:05 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Ееее ,защо така бе , с каво те разтроих така ,че чак ме напсува?Мислех ,че този форум е за размяна на мнения и информаци , и е далеч от простаци ,като теб.Но, аз ти прощавам ,явно нещо не ти е добре
Публикувано на 18-02-2010 16:13 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
liota писа:
Ееее ,защо така бе , с каво те разтроих така ,че чак ме напсува?Мислех ,че този форум е за размяна на мнения и информаци , и е далеч от простаци ,като теб.Но, аз ти прощавам ,явно нещо не ти е добре
Прости му, той и без това много правилно се е определил като пълен галфон, плюс това ми се струва че е напълно излишен във този форум със простите си коментари, а сега и това.....
Публикувано на 18-02-2010 16:26 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Не знам, някаква болест е при него.
Публикувано на 18-02-2010 16:55 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Англия и криза глупости.
Публикувано на 18-02-2010 18:59 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
имам приятели,които целогодишно работят във ферми в Англия,които казват,че има работа.В моята ферма например миналата година закриха 2 големи сайта с оранжерии,а дега са ги отворили отново и са засадени.Спокойно там има работа.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители