Форум >
Архив >
Публикувано на 02-05-2009 20:40 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
ivo,pla6i6 me......da ne iska6 da kaje6,4e ne si zaslujava tazi godina brigadata.... malko mi ostava do zaminavaneto,a ti totalno mi razbi nadejdite!!
Публикувано на 02-05-2009 21:58 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Нее, стига де.
Сега си писах по скайпа с някои хора, които са доволни, така че...няма се плашите...
Всичко си е ок.
Сега си писах по скайпа с някои хора, които са доволни, така че...няма се плашите...
Всичко си е ок.
Публикувано на 02-05-2009 23:38 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Nie ako se pla6ime, po-dobre da ne tragvame, vajnoto e rabota da ima, a za ostanaloto vseki sam da mu misli
Публикувано на 02-05-2009 23:57 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
thank you
Редактирано от viji86 на 02-05-2009 23:58
Публикувано на 14-05-2009 23:15 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Aide de, kade ste, ne6to mnogo se razrabotihte:
Публикувано на 15-05-2009 00:31 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
Нещата са относителни, както винаги, зависи къде ще попаднете. По принцип в по-големите ферми винаги е по-зле.
В последните години фермерите се застраховат като наемат предварително повече хора, които понякога се оказват излишни. Миналата година, мисля че във ферма край Херефорд се беше случило нещо подобно - доста хора бяха принудени да се приберат.
Моят съвет към вас е - не тръгвайте само с джобни, т.е. имайте предвид, че може да не започнете работа веднага, да бъдете трансферирани в друга ферма или най-лошото да трябва да се върнете. Според мен поне с 200 паунда е добре да тръгнете, за да сте спокойни както вие така и вашите близки в бг. Успех.
В последните години фермерите се застраховат като наемат предварително повече хора, които понякога се оказват излишни. Миналата година, мисля че във ферма край Херефорд се беше случило нещо подобно - доста хора бяха принудени да се приберат.
Моят съвет към вас е - не тръгвайте само с джобни, т.е. имайте предвид, че може да не започнете работа веднага, да бъдете трансферирани в друга ферма или най-лошото да трябва да се върнете. Според мен поне с 200 паунда е добре да тръгнете, за да сте спокойни както вие така и вашите близки в бг. Успех.
Публикувано на 18-10-2009 13:19 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
moje li nqkoy da me orientira za zapla6taneto tam. vsi4ki kazvat 4e e mnogo dobre plateno,no edinstevenite realni fi6ove koito vidqh sa na edin priqtel,koyto se zavarna sega ot UK. 120 paunda na sedmica!!!! tova e prosto sme6no! to tezi pari i tuk se izkarvat. realno li e tova zapla6tane ili nego prosto go e marzqlo pove4ko??
Публикувано на 01-11-2009 20:40 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
tetragramaton писа:
moje li nqkoy da me orientira za zapla6taneto tam. vsi4ki kazvat 4e e mnogo dobre plateno,no edinstevenite realni fi6ove koito vidqh sa na edin priqtel,koyto se zavarna sega ot UK. 120 paunda na sedmica!!!! tova e prosto sme6no! to tezi pari i tuk se izkarvat. realno li e tova zapla6tane ili nego prosto go e marzqlo pove4ko??
Чудна работа толкова ли е трудно да се отговори на този въпрос или толкова поверителна информацията! Хора просто се интересуваме няма да вземем на никого парите нали!moje li nqkoy da me orientira za zapla6taneto tam. vsi4ki kazvat 4e e mnogo dobre plateno,no edinstevenite realni fi6ove koito vidqh sa na edin priqtel,koyto se zavarna sega ot UK. 120 paunda na sedmica!!!! tova e prosto sme6no! to tezi pari i tuk se izkarvat. realno li e tova zapla6tane ili nego prosto go e marzqlo pove4ko??
Публикувано на 01-11-2009 20:54 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
10 000 лв
Публикувано на 02-11-2009 07:57 | RE: Как стоят нещата в момента в Англия?
az sa6to tazi god bqh po ang sredno novolen sam no naistina iskarvahme po 120 paunda na sedmica i gore dol sam 50 na 50 kato si smqtam kolko sam dal po zaminavaneto taka 4e ve4e ne6tata ne sa kato edno vreme na nikoi ne mu se hode6e navanka da raboti paunda be6e 3 leva fermerite tam zemaha po mlako hora ot kolko im trebva6e a sega obratnoto pove4e vzemat i se 4udqt posle kak da kajat da si varvite i taka pak sega taz godina kade idva 6te vidim kakvo 6te pravim ne6tata se dosta stegnaha navsqkade
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители