Форум >
Публикувано на 19-09-2008 00:13 | USA
Kato cialo USA e hubava destinacia.
Tam naistina moje a se patuva mnogo.Li4no sam prekarval po 3 dni v Avtobusa.Malko ponamirisva6 nakraia ,osobeno ako patuva6 po na iug
,no si e prejiviavane.
Sega v sastoianie na globalna ikonomi4eska kriza
ne znam dali e nai celesaobrazno da se hodi do tam osobeno s namerenieto da zaraboti6 sledva6tia semestar, ili ne6to takova.Nakraia ob6to vzeto si na 0.
E ako raboti6 podhodia6ta rabota ,servitor,pikolo ili ot tozi rod ne6ta, iz Vegas 6te ostane6 dovolen..drugia variant e da se nagarbi6 s 2,3 ili pove4e raboti ,no ne znam dali se izdarja dalgo na takova tempo.
Amerikanskata valuta e zle,i mai ni6to dobro ne gi 4aka v blizko bade6te,ta ako moga da obob6tia:
Za razhodkata predpo4itam amerika ,za rabota Anglia
Anglia epo blizo ,ako ti se slu4i ne6to moje6 da reaira6 barzo
,pla6tat ne zle,i po dobre da umnojava6 po 2,4 otkolkoto po 1,3.
No vse pak ima edna "Arizonska me4ta" ,koiato ostava.

Sega v sastoianie na globalna ikonomi4eska kriza

E ako raboti6 podhodia6ta rabota ,servitor,pikolo ili ot tozi rod ne6ta, iz Vegas 6te ostane6 dovolen..drugia variant e da se nagarbi6 s 2,3 ili pove4e raboti ,no ne znam dali se izdarja dalgo na takova tempo.
Amerikanskata valuta e zle,i mai ni6to dobro ne gi 4aka v blizko bade6te,ta ako moga da obob6tia:
Za razhodkata predpo4itam amerika ,za rabota Anglia
Anglia epo blizo ,ako ti se slu4i ne6to moje6 da reaira6 barzo

No vse pak ima edna "Arizonska me4ta" ,koiato ostava.

Публикувано на 02-10-2008 21:59 | RE: USA
A kolko e zapla6taneto na 4as v USA?
Публикувано на 02-10-2008 22:29 | RE: USA
наи разли4но,аз ба4ках за 7,50 ....сега не знам колко е бе6е преди 2 години.....мойе и 40 на 4ас ако си намери6...а са6то и 150 на 4ас ако си добар с 3д макса
Публикувано на 02-10-2008 22:41 | RE: USA
И аз мога да дам мнение но за преди 2-3 години. Първо работих в заведение за бързо хранене и заплащането беше по 8$/ч. После бачках като камериерка в хотел и даваха по 10$/ч. Моето мнение е ,че е по важно по колко часа на седмица заработваш и дали можеш да си докарваш и овъртайм. А е задължително да се намери и втора, че и трета работа за да могат да се изкарат добри пари в САЩ.
Публикувано на 02-10-2008 23:30 | RE: USA
v USA opredeleno e podobre kato usloviq za rabota, ti si rabotila za 10$ na 4as, v Angliq se vzimat sa6tite pari, samo 4e rabotata i usloviqta na jivot sa mnogo po-kofti
Публикувано на 02-10-2008 23:39 | RE: USA
Еее, рекорда ми на час е 14 паунда 

Публикувано на 16-10-2008 01:05 | RE: USA
е браво, аз повече от 11,5 не съм стигала 

Публикувано на 16-10-2008 20:59 | RE: USA
eiiiiiiiiiiii,svetio_petlio..kak da si namerq rabota za 100$ na 4asv USA..ako mi kakje6,moje da te po4erpq pone 1 bira..za 3D Max i dr.4ertojni?AutoCAD,Corel,i dr.podobni-ok....nikakvi problemi
samo deto i v UK ne mi davat tolkoz..max oferta e 20 na 4as,i to s ugovorki...
samo deto i v UK ne mi davat tolkoz..max oferta e 20 na 4as,i to s ugovorki...
Публикувано на 20-10-2008 14:44 | RE: USA
zdraveite..
ami na mene mi pratiha oferta za USA,za staj,do 12meseca,kato pla6tat 17$ na 4as za poziciqta/kato stajant v arhitecturno studio/..raboti se predimno s 4ertojni programi,no mi se stuva malko 17$..ili se laja???
cenata na programata koqto mi predlagat e 2000$ bez vklu4eni vizi,samoleten bilet i t.n..tova dobre li e ili ne..
nqkoi moje li da pomogne s info?
ami na mene mi pratiha oferta za USA,za staj,do 12meseca,kato pla6tat 17$ na 4as za poziciqta/kato stajant v arhitecturno studio/..raboti se predimno s 4ertojni programi,no mi se stuva malko 17$..ili se laja???
cenata na programata koqto mi predlagat e 2000$ bez vklu4eni vizi,samoleten bilet i t.n..tova dobre li e ili ne..
nqkoi moje li da pomogne s info?

Публикувано на 20-10-2008 14:55 | RE: USA
Като за стажант...чужденец...17 долара на час за хубава работа мисля, че си е ОК...
Не, че знам колко реално се заплаща тази професия...
Не, че знам колко реално се заплаща тази професия...

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители