Форум >
Публикувано на 25-11-2011 18:14 | RE: Work and Travel USA 2012
magy_gr изтока, някое островче до New York и аз не знам какво да избера? Някой да дава съвети за Myrtle beach, Cape Code, Rhode Island?
Публикувано на 25-11-2011 18:18 | RE: Work and Travel USA 2012
Подшушнаха ми, че са коренно различни дестинации. Зависи какво търсиш.
Cape Code е с по-високо заплащане, но пък е по-студено, докато Myrtle Beach си е на плажа.
За Rhode Island пък ми подшушнаха, че всички се "блъскат" да ходят там, обаче новаците нямат шанс да вземат добри позиции.
Тъй то.
Cape Code е с по-високо заплащане, но пък е по-студено, докато Myrtle Beach си е на плажа.
За Rhode Island пък ми подшушнаха, че всички се "блъскат" да ходят там, обаче новаците нямат шанс да вземат добри позиции.
Тъй то.
Редактирано от Ivo на 25-11-2011 18:31
Публикувано на 25-11-2011 18:55 | RE: Work and Travel USA 2012
Аз не се блъскам, искам да имам добро заплащане и да не е пренаселено, защото ако има много студенти трудно се намира 2ра работа.А студено, какво значи то си си до океана а има още една дестинация Coastal Maine ?
Публикувано на 03-01-2012 12:13 | RE: Work and Travel USA 2012
Аз съм с Вега Травел и съм за Southhampton. То е малко градче до колкото разбрах и е курортно. Също така ще ни настанят всички записани българи в една квартира, което ме успокоява предвид,че за първи път ще ходя.
Вие за какво заплащане ще сте? Аз съм на 10 $ /час. Много познати ми казват,че рядко се попада на оферти за толкова. А от фирмата ми казаха, че мога там на място да си търся втора работа.
Вие за какво заплащане ще сте? Аз съм на 10 $ /час. Много познати ми казват,че рядко се попада на оферти за толкова. А от фирмата ми казаха, че мога там на място да си търся втора работа.
Публикувано на 04-01-2012 13:35 | RE: Work and Travel USA 2012
Здравейте,
Бихте ли ми обяснили как точо мога да се запиша за работа в САЩ за 3 месеца през лятото при положение че отдавна вече не се ползвам със студентски права?Искам да усъвир6енствам анг. език и затова искам да предприема такова пътуване.Визможно ли е след работа да посещавам и езиков курс.Моля за подробна информация ,досега не съм била никога в САЩ.
Бихте ли ми обяснили как точо мога да се запиша за работа в САЩ за 3 месеца през лятото при положение че отдавна вече не се ползвам със студентски права?Искам да усъвир6енствам анг. език и затова искам да предприема такова пътуване.Визможно ли е след работа да посещавам и езиков курс.Моля за подробна информация ,досега не съм била никога в САЩ.
Публикувано на 10-01-2012 19:55 | RE: Work and Travel USA 2012
Аз заминавам за Ocean City , Meryland Ако има някой за натам да пише
Публикувано на 11-01-2012 20:05 | RE: Work and Travel USA 2012
Ако има някой за California, Santa Cruz Beach boardwalk или да ни намери във facebook Santa Cruz WAT 2012. На интервютата за февруари има тази оферта може да я разгледате тези който още не са минали интервютата.Търсят се повече момичета хаха от нас понеже сме 3 момичета и 4 мочета ама едните са гаджета, така че моля ви момичета активизирайте се искам другарче (female)
Публикувано на 13-01-2012 14:52 | RE: Work and Travel USA 2012
Аз пък мисля да се запиша в Iternational Work Aborad тъй като си имам работна оферта, пък там цените не са високи ахахаха се пак заминавам за 3-ти път
Публикувано на 13-01-2012 18:24 | RE: Work and Travel USA 2012
Как става да имаш оферта, когато си заминаваш ли питаш работодателя или той ако е доволен от теб ти праща сам
Публикувано на 16-02-2012 13:26 | RE: Work and Travel USA 2012
Ако има някой, нов приел тази оферта за Санта Круз, може да ни потърси в Facebook групата ни е Santa Cruz WAT 2012 Добре дошли сте. Предполагам че от новите срещи ще има още хора за тази работа
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители