Форум >
Публикувано на 06-01-2012 17:20 | Hard Rock Cafe
Здравейте! Искам да ви попитам относно работа в Hard Rock Cafe, мисля да се пробвам, но ме притеснява английския, обмислям за позиция busser , която до колкото знам не изисква чак толкова английски... също housing-a не е подсигурен, още повече че не дават мотелчета които имат някаква точна интернет страница... дайте някакво мнение от първа ръка, не съм ходил на бригада преди 

Публикувано на 06-01-2012 17:28 | RE: Hard Rock Cafe
моля темата да бъде преместена в раздела "работа в сащ", извинявам се 

Публикувано на 08-01-2013 12:06 | RE: Hard rock
И аз мн се чудя за тях. Заведенията са им на най-яките места в Щатите, но не съм чувала добри отзиви за тях, спец. за това в Дестин, Флорида.. може би на всякъде е индивидуално. Нека, който има опит да сподели..
Публикувано на 03-03-2013 15:48 | RE: Hard Rock Cafe
Има ли някой, който е работил там ??
Публикувано на 09-01-2014 23:14 | RE: Hard Rock Cafe
UP?
Публикувано на 09-01-2014 23:28 | RE: Hard Rock Cafe
Това лято бях в Myrtle beach много добър мой приятел работеше в HRC там което се сочеше за едно от най-добрите от веригата тук му обещаха много неща там като отиде беше съвсем друго .В общи линии вземат много повече персонал от необходимото не им даваха часове средно по 25-30 на седмица никога повече от 30,отношението беше супер гадно имало е случаи когато са му давали по дена почивка .В общи линии се набута не можа да си избие програмата ,а и ги освободиха всички j1 с 2 седмици по рано от договора имайте едно на ум сега не знам да ли навсякъде е така ,но разбрахме че и в Пенсилвания е било същото.
Публикувано на 10-01-2014 08:37 | RE: Hard Rock Cafe
Лол, доста кофти информация, мен ме притеснява, че не осигуряват квартира и съответно ще голям минус.
Публикувано на 10-01-2014 10:07 | RE: Hard Rock Cafe
То туй ,че няма квартира може и да е добре ,то не винаги работодателя ти осигурява добра .
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители