Форум >
Публикувано на 02-07-2012 20:25 | H2B виза
Искам да попитам, има ли някой, ходил с такава виза в Щатите? Има ли запознати, какво е положението с даването на такава виза от Консулството? Четох на различни места, че по-трудно човек може да си набави.. нерядко отказвали и др такива..
Публикувано на 22-11-2012 09:33 | RE: H2B виза
и мен това ме интересува,но никой не отговаря тук
Публикувано на 20-12-2012 00:43 | RE: H2B виза
Здравейте,
Пиша от името на NGB-Consulting - фирма занимаваща се през последните 8 години с Work and Travel и H2B програми. За първи път съм във форума и не се ориентирам много добре, затова моля за извинение ако това съобщение идва на неподходящо място.
Бих искала да споделя, че ние работим с няколко американски работодатели, за които правим разрешителни за работа по H2B програмата.
Повече информация за актуалните работни позиции може да намерите на нашия уеб сайт.
Допълнително ще разучим къде във форума можем да ги публикуваме.
Пиша от името на NGB-Consulting - фирма занимаваща се през последните 8 години с Work and Travel и H2B програми. За първи път съм във форума и не се ориентирам много добре, затова моля за извинение ако това съобщение идва на неподходящо място.
Бих искала да споделя, че ние работим с няколко американски работодатели, за които правим разрешителни за работа по H2B програмата.
Повече информация за актуалните работни позиции може да намерите на нашия уеб сайт.
Допълнително ще разучим къде във форума можем да ги публикуваме.
Публикувано на 18-04-2013 17:08 | RE: H2B виза
А някой може ми да сподели на какъв език се провежда интервюто, за вземането на такава виза?
Публикувано на 27-04-2014 22:19 | RE: H2B виза
Здравейте,
Искам да попитам някой запознат ли е с H2B визите? Доколкото знам тези визи са малко по-трудни за взимане от студентските, понеже не си студент и по-трудно се доказват връзките със страната. Достатъчно ли е на интервюто да представиш петицията и работната оферта като допълнителни документи. Как се взимат тези визи? Питам ви, защото не ми се дават $190 напразно.
Искам да попитам някой запознат ли е с H2B визите? Доколкото знам тези визи са малко по-трудни за взимане от студентските, понеже не си студент и по-трудно се доказват връзките със страната. Достатъчно ли е на интервюто да представиш петицията и работната оферта като допълнителни документи. Как се взимат тези визи? Питам ви, защото не ми се дават $190 напразно.
Публикувано на 18-05-2014 08:36 | RE: h2b
СПАСИТЕЛИ НА БАСЕЙНИ - ОЩЕ 5 МЕСТА
9.49$ НА ЧАС - МЕРИЛЕНД
БЕЗ ПРОГРАМНА ТАКСА
17 MAY - 10 SEPT
02/989 75 27 75 27
[email protected]
9.49$ НА ЧАС - МЕРИЛЕНД
БЕЗ ПРОГРАМНА ТАКСА
17 MAY - 10 SEPT
02/989 75 27 75 27
[email protected]
Публикувано на 18-05-2014 10:00 | RE: H2B виза
pitbg писа:
Здравейте,
Здравейте,
Да,питай за H2B ! Имам 5 год. в Америка,3 от които с тази програма.Визи се дават за нея доста трудно,след като се прибрах тук кандидатствах отново но ме отрязаха,както и на обжалването.
Самото интервю ми е минавало за 2/3 мин.,така са ме разпитвали и 20.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители