Форум >
>
Работа в САЩ >
Тема: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Публикувано на 03-03-2013 03:26 | Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
pipetko
Потребител

Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили. НЕ СЪМ студент.

Търсих доста, но не намерих нищо което да не е обвързано със студенти, имаше програми, но вече бяха заети. Ще съм благодарен на отзовалите се, ще ми съкратите търсенето

Публикувано на 03-03-2013 08:38 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Paradise
Потребител

Имаш ли висше?
Публикувано на 03-03-2013 10:04 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
ZEBRUNA
Потребител

Paradise писа:
Имаш ли висше?

за шофьори висше образование ли искат вече в Англия.
Публикувано на 03-03-2013 11:27 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
pipetko
Потребител

Paradise писа:
Имаш ли висше?

За съжаление нямам, няма и пари за висше
Публикувано на 03-03-2013 18:05 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Paradise
Потребител

Не се изисква висше естествено, но се надявах, че поне ще мога да го насоча към правилния тип виза. Иначе пич просто така няма да стане. Играй за зелена карта или ходи в Англия след 2014. Английски говориш ли?
Публикувано на 03-03-2013 18:11 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
pipetko
Потребител

Английски говоря почти на перфектно ниво... След 2014 не м ие на далавера. Е защо няма да стане? Имам познати които заминаха за разни ферми растителни. Кофтито е че няма места там където са те защото повечето хора си направиха годинки там.
Редактирано от pipetko на 03-03-2013 18:15
Публикувано на 03-03-2013 18:14 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Paradise
Потребител

Аз главно за САЩ говоря, че няма да стане.
Публикувано на 03-03-2013 18:16 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
pipetko
Потребител

Не знам, надявам се да има начин, пък ако не в Англия, че тука вече 3-та зима поДред глад яко ...
Публикувано на 04-03-2013 17:18 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
pkoleva
Потребител

pipetko писа:
Не знам, надявам се да има начин, пък ако не в Англия, че тука вече 3-та зима поДред глад яко ...

Какво значи глад яко да не би да няма работа ? Направо ме изумяваш аз се си мисля ,че там са си добре.
Публикувано на 05-03-2013 13:53 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
NGB Consulting
Потребител
ngb-consulting https://www.facebook.com/NGB.WAT

http://ngbconsult.com/h2b/

На този линк може да научите повече за типа виза H2B, тя е подходяща и за не студенти. Също така има и списък с работните позиции за Америка, които предлагаме на хора, които не учат в университет.
Единственото основно изискване, за да кандидатствате по някоя от тях е да владеете английски на средно или по- високо ниво.
Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да питате тук или на нашия е-майл: office@ngbconsult.com

Become part of one unique experience. Take the opportunity to work abroad!
Редактирано от NGB Consulting на 05-03-2013 13:54
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 58 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти